Kendimde sorun görmüyorum değil büyük tartışmalara yol açacak kadar sorunlu değilim, ben ayrılıp ayrılmamak konusunda kararsızım ama hemen ayrılmak istemiyorum düzeltilebilecek şeyler varsa düzeltmek istiyorum ama bir nasılsın bekliyorum. Ailesinden birinin ufacık bir psikolojisi bozuldu diye kalktı gitti bir hafta kaldı ama benim uzun süredir psikolojim bozuk ama destek göremiyorum ve sorunumuz şu verdiğini düşünüyor.
zaten ayrilmak istemedigin belli ama duzeltmek isteyen "seni seviyorum, bu evliligi bir sene sonra ayrilalim diye yapmadim bir ömür yürümek istiyorum ama hayal kırıklığına ugradim. Aileni benim önüme koymana tahammul edemiyorum çünkü biz karikocayiz. artik birbirimizin ailesiyiz. benim hayatimda senin önüne koyacagim kimse yokken senin bu sekilde beni ikinci plana atman beni senden de sogutuyor su evlilige olan inancimi da azaltiyor" gibi bir konusma yapsaydin belki o da duzeltme ihtiyacina girerdi.
gittin de ne oldu yani?
sen de üzgünsün. belki yarın adam size yalvarmayinca yine gururdan "iyi oldu ayri kaldigimiz emin oldum bu surecte bosanalim" diyeceksiniz ondan tepki gelmesi için. Adam yine yalvarip yakarmazsa hic istemeden ve hazir olmadan bosanmis olacaksiniz olan yine size olacak.
bence biraz daha acik iletisim kurun. birakin ayrilik gibi bosanmak gibi kotu birsey soylenecekse o soylesin siz niye sorumluluğu alasiniz?
psikolojsi bozuk dediginiz sinir krizi falan mi gecirmis? intihara mi kalkismis? eger oyle bir seyse gitmesi normaldir.
bana da "ananen ameliyat olacak diye cok korkuyor, psikolojisi bozuldu. git de neselensin" demisti annem biletimi almisti gidip bir hafta on gün kalmistim yaninda. Boyle seyler olabilir yani aile arasinda. Simdi evliyim ama yine ayni teklif gelse ve calismiyorsam giderim 7 gun ananemin gönlünü eylemeye sonucta bir 88 sene daha yaşamayacak
yani bilemedim. ailesinin yanina gitmesi seni terkettigi anlamına gelmez aslinda.
zaten ayri sehirdelermis seni ne kadar rahatsuz edebilirler ki? eger evde saatlerce telefonda konusuyorsa birkac tartismadan sonra "lutfen is yerinde konus ailenle, donerken arabada konus, in kapinin onunde konus oyle gel. biktim hergun telefonla konusmani dinlemekten" diyebilirdin. boylece ne konustuysa ne yaptiysa haberin bile olmazdi.
ama gecinmeye gönlün yok gibi. adam oyle bile yapsa arama geçmişine bakip "daha bugun 1 saat konusmus eve gelmeden dyn 40 dk konusmus. benle o kadar konusmuyor ne anlatıyor ailesine? kesin beni çekiştiriyor yoksa evde konusurdu" falan der bir de ona kavga çıkartırdin gibi geliyor