Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Yorumların hiç birini okumadım , direkt konuyu okuyup yorum yapıyorum. Böyle şeyleri duyunca artık saşirmaz olduk ne yazık ki. Nasıl ya? Öz babası asla yapmaz diyemiyorum. Erkeklerimiz neden böyle, nasıl böyle oldu onu da bilmiyorum, ama her geçen gün hepsinden daha da çok nefret etmeye başladım. Birine güvenip yuva kurmaya , çocuk doğurmaya korkuyorum. Hayatım boyunca yalnız yaşamaya karar verdim, hiç bir erkeğe güvenemez hale geldik. Yolda yürürken bile arkamdan bir adam yürümeye başlayınca arkamı kollar halledeyim, tek başıma iken otobüse binemez haldeyim, eve bir şey sipariş edince tvnin sesini açıp yalnız değilmisim gibi davranır haldeyim, hepimiz içten içe korkuyoruz çünkü etraf sapık dolu.

İdam çözüm mü , bana kalırsa değil. İnsanları eğitmek çözüm , küçük yaştan itibaren karşı cinse saygılı olmayi, karşı cinsten üstün bir varlık olmadığını, karşı cinsin cinsel bir obje değil de ruhu , duyguları olan bir insan olduğunu öğretmek , çocukları güzel yetiştirip eğitmek lazım. Okullarda bu konularda psikolojik eğitimler verilebilir ciddi ve titiz bir şekilde. Ama sadece yapanı cezalandırmak çözüm değildir, çünkü içimizde bu tarz sapıklık yapmak isteyen ama fırsatı oluşmayan da nice zihniyeti bozuk insan vardır. Önemli olan zihniyeti düzeltmek.

Mustafa dikeri okudum ve okumasaydim keske, ölmüşte kurtulmuş yavrucak. Adalet yok, merhamet yok, vicdan, empati yok. Bir cocuk boyle ölmemeli, insan bu kadar gelismis bir canli bu derece asagilik olmamali.

Bugün haberlerde gördüm urfanin bir ilçesinde 14 yaşındaki kız acile götürülüyor megersem hamileymis doğuma alıyorlar bir kız çocuğu doğuruyor,abisi ve dayısının istismarina uğramış ikisinden birindenmis bebek

Allahım neler ducaz dahahayatta kimse güven yok

çünkü sistemi böyle kurdular. doğaya, hayvanlara, kadınlara bile isteye zarar veriyorlar çünkü kurdukları sistem bu şekilde. insanların beyinlerini yıkayarak toplumu yıpratmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar ve yapacaklar da. çünkü hiç bir sistem işlemiyor ki ülke de bizi koruyacak sistem yok.

Çok sağlam akıllıca argümanlarınız var maşallah.

Çok sağlam akıllıca argümanlarınız var maşallah.
Siz tum bu olaylarda hicbir siyasi otorite ya da figurun etkisi olmadigi kanisinda misiniz? Siyasilerin soylemlerinin, toplumun kanaat onderi olarak kabul edilen zati muhteremlerin kadinlar hakkinda dusuncelerinin... Hanimefendi biraz heyecanla yazmis fikrini ama sonuna kadar katiliyorum. Herkese idaaaaam idaaaam diye bir yerlerini yirtarken (idam yanlısı degilim bu arada) istedikleri herkesi muebbete mahkum edenlerin hem kadinlara, cocuklara, erkeklere tecavuz, taciz edenleri hem de hayvan iskencecilerini goz acip kapayana kadar salıvermeleri konusunda ne dusunuyorsunuz merak ettim acikcasi.

bu sapıklara yapılması gerekenler aslında basit ancak ne varki yetkililerin bir şeylerden sanki çekindikleri var. İdamın gelmesi bir çok ahlaksızlığın önünü kapatacaktır. bu hak olmuştur ve geç kalınmış bir uygulamadır. ülkemizin dışında başka ülkelerde böylesi bir uygulamalar var ve o ülkelere bakıldığında böylesi ahlaksız böylesi pislikler ile çalkalanmıyorlar.

İdam olmasa bile başka caydırıcı bir suç şart doğrusu şimdi durum böyle iken çocuklarımızın torunlarimizin geleceğini düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…