Oooff sorma daha kucucukk melekAynen ben de merk edip okudum. Yavrucak kim bilir neler hissetmistir nasil korkmustur. Babasi Bu vahsete 40 yil ceza almis sadece. Bu nasil adalet
Keske bunu hic gormeseydim, haberleri ve ifadeleri okudum. Kanim cekiliyor. Ne kadar aci cekmis yavrucak.Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.
Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.
Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Allahım neler ducaz dahahayatta kimse güven yokBugün haberlerde gördüm urfanin bir ilçesinde 14 yaşındaki kız acile götürülüyor megersem hamileymis doğuma alıyorlar bir kız çocuğu doğuruyor,abisi ve dayısının istismarina uğramış ikisinden birindenmis bebek
Çok sağlam akıllıca argümanlarınız var maşallah.çünkü sistemi böyle kurdular. doğaya, hayvanlara, kadınlara bile isteye zarar veriyorlar çünkü kurdukları sistem bu şekilde. insanların beyinlerini yıkayarak toplumu yıpratmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar ve yapacaklar da. çünkü hiç bir sistem işlemiyor ki ülke de bizi koruyacak sistem yok.
Bu ne?kocaman bir adam adam bile demek istemiyorum dayi ve abiyi 14 yasinda kiz tehdid ederek iliski yasamis vay beee
Siz tum bu olaylarda hicbir siyasi otorite ya da figurun etkisi olmadigi kanisinda misiniz? Siyasilerin soylemlerinin, toplumun kanaat onderi olarak kabul edilen zati muhteremlerin kadinlar hakkinda dusuncelerinin... Hanimefendi biraz heyecanla yazmis fikrini ama sonuna kadar katiliyorum. Herkese idaaaaam idaaaam diye bir yerlerini yirtarken (idam yanlısı degilim bu arada) istedikleri herkesi muebbete mahkum edenlerin hem kadinlara, cocuklara, erkeklere tecavuz, taciz edenleri hem de hayvan iskencecilerini goz acip kapayana kadar salıvermeleri konusunda ne dusunuyorsunuz merak ettim acikcasi.Çok sağlam akıllıca argümanlarınız var maşallah.
https://www.azbimola.com/oglu-oz-babasina-tecavuz-etti-5947 sadece kadina karsi karsi degilki sapiklık adam oz babasina tecavuz etmis.toplum nereye dogru gidiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?