Su kisim haric katiliyorum sizeidam istiyorum artik yeter
Malesef dogruymus savcı bile ifadesini alamamis karakolun önü linç etmek isteyen insanlarla dolu dışarı bile cikaramadilarUmarım dogru değildir..doğruysa artık biz helak olalim..
Malesef doğruUmarım dogru değildir..doğruysa artık biz helak olalim..
Kelimelerin tükendiği yerdeyiz kimşeye guvenicek zaman değil malesef çocuk yapıcak zaman bile değil böyle kirli bir dünyaya çocuk getirmek isetmiyorumAllah belamızı verse de kurtulsak. İnsan olduğum için utanıyorum artık.
Yok geri al ilkel kabilelerde durum pek içaçıcı degil .Keşke teknolojiden uzak, dış dünyayla hiçbir bağı olmayan ilkel bir kabilede yaşasaydım. Kaldıramıyorum artık.
Doğru malesef adam aynile zamanda bir komşunun silah zoruyla tecavüz etmişArtik herseye de inanamıyorum .Degisik bir ruh halindeyim .
Psikopat bir cocuk herkese iftira atabilir .Dogru da olabilir .
Ortalik manyak dolu.
Idam gelsin arada sucsuz giden olursa napicaz bilmiyorum .
Kimyasal hadimada guvenmiyorum adam gider bulur onun çaresini ćünkü beyin ruh sapık.
Öyle olmayanlar da vardır ya.Yok geri al ilkel kabilelerde durum pek içaçıcı degil .
Şaka mı yapıyorsunuz? Kayıtlara geçen yüzlerce olay varken neye dayanarak böyle düşünüyorsunuz?bir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım
bir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?