- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır de.Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
Sen enayimisin bu devirde kimseye kefil olunmazKızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
5000-15000 için normal düzenli ödeme yapan, giderine göre geliri olan insanda kefil istemez bankalar. Normal bir maaş alıyorum, bankam sürekli ihtiyaç kredisi al kefilsiz bilmemnesiz 30000 diye mesaj atıyor.Benim çevremde de kötü örnekler var o yüzden kefil olmak istemiyorum ben, ama yüzüne karşı ben kefil olmam sana guvenmiyorum der gibi oluyor o yüzden bişey uydurup çıkmak istiyorum bu işin içinde
Çok mantıklı bence de yarın öbürgün ne olacağını kim bilebilir işi bırakır çıkarılırHiçbir şey uydurmanıza gerek yok. Sana güveniyorum ama hayat bu ne olacağı belli olmaz, bu riske giremem deyin.
MerhabaKızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
Ailem yemin ettirdi ne kredi cekerim ne kefil olurum de gitsin.ısrar edecek degil yaKızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
Alınsın,cevabın hayır olmalı bence...Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?