- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi deniz54321
-
çalışıyorum ama o tarihlerde çalışmayacağım bunu o da biliyor. evliyim ama çocuğum yok.
2 gündür düşünüyorum valla, bulamadım...
öyle hastayım falan da diyemem çünkü bir kere öyle yalan söyledim, o gün hasta oldum, bir daha tövbe
benim iki düğünüm oldu. birine geldi çünkü memlekette oldu yani onunda yaşadığı şehirde ama eşimin memleketindeki düğüne gelmedi zaten bende kimseye ısrar etmedim kimseyi zora sokmak istemedim.
o bir sürü bahaneden birkaçını söyleyiversen. çünkü aklıma hiçbir şey gelmiyor.
düğüne gidecek ortak bir arkadaşımız da yok aslında. düğün damadın memleketinde olacak ama arkadaşımla düğünden önce görüşebilme ihtimalim var o zaman mı versem hediyesini
Saka misin ya? Bi dugune gitmek yeterli neden ikisine birden gelsin ki? Onun da mi iki ayri yerde dugunu olacak? O zaman birine git digerine gitme.takı taktı bende kesinlikle ona takıcam o konuda sıkıntı yok ama o onun yaşadığı şehirdeki düğünüme geldi.
O gelmis ama.. Hediyesini tebrigini ihmal etme gidemesen de..benim iki düğünüm oldu. birine geldi çünkü memlekette oldu yani onunda yaşadığı şehirde ama eşimin memleketindeki düğüne gelmedi zaten bende kimseye ısrar etmedim kimseyi zora sokmak istemedim.
o bir sürü bahaneden birkaçını söyleyiversen. çünkü aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Kafa kafaya verip düşünelim2 gündür düşünüyorum valla, bulamadım...
öyle hastayım falan da diyemem çünkü bir kere öyle yalan söyledim, o gün hasta oldum, bir daha tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?