bir bahane lazım

Ben olsam dugune gitmiyorsam altın takmazdim,yerine ulaşacak mi diye guvenemezdim. Küçük ev aleti alın bence.

eşimle ilgili olmaz çünkü eşimin ailesini tanıyacak kadar samimi arkadaşım-dı, kim ölmüş kim yaşıyor biliyor
fakat evet civardan diyebilirim belki...
çok mu uzak iki şehir? çok uzak değilse ne yapar eder bi çözüm bulursun sen şu forumdan tanıdığım kadarıyla

Biri istanbul biri izmir.
Biri kuzenim diğeri goruncemin oğlu.
Çok ters oldu yaw. Çözemedim olayı. İkisine de yetişmek mesele değil de burdakinde şehir dışından gelenler olacak bende de kalanlar olacak. O yüzden sıkıntı. Bir de kpss var üstelik aynı hafta sonu.

Ölüm düğünden kaçmak için iyi bahane. Ama kimi oldurecegine sen karar vericen artık.

Ailem göndermyor deyn yada sevdğnz hediye göndern

ah canım çok üzgünüm gelmeyi çok istiyorum ama merdivenden düştüm ayağım kırıldı de:)

Valla üniversiteden 2 arkadasım birbiriyle evlendi. Son dakika hatırladım düğünü, ucak biletlerini aldım, ikisine ayrı ayrı altınlarını aldım, dügüne ucu ucuna yetiştim. Çok da eğlenmiştim.

*** Sonuç onlar benim düğünüme gelmedi. Kırgınlığım var onlara.

olmaaazzzz
eltim yok
kv ile görümcemi çoooooookkkk severim, gerçekten hasta olurlarsa diye korkarım
Kv ile iyi anlasini görmek guzel Demek ki aklı basinda mantikli kvler ve gorumceler de olabiliyormus. Burada ki ornekleri okudukça insan kv ve gorumceler hakkinda pek iyi şeyler düşünemiyorum. Önyargılı olmamak lazimmis demekki ;-)

bence o vakte kadar gıdebilme ıhtımalın yuksek gıbı gorun ama bikaç gun kala gıdemıyceğini bildir goruşunce hediyesini gotur....

Böyle bir konuyu düşünüp yorum istemişsin bu bile güzel bir şey. En yakın dediğim arkadaşım bırak düğüne gelmeyi aramadı bile. Nedeni uzak olması sanırım ben bu cvbı buldum kendimce. Hiç kimse ve hiç bir şey için değmiyor maalesef tek gerçek servet ailen . grisi boş.

bence bu aralar musaıt degılım ısten gucten ama gelmeyı de cok ısterdım deyıp kestırıp atın, ben cok sevdıgım bırcok arkadasımın dugunune maddı sıkıntılardan gıdemedım, işi bahane ettım her seferınde...
onlarda zaten uzak sehırlerde oldugumuzdan kırılmadılar hıç, benım dugunume gelmeyen yada gelemeyen arkadaslarıma da ben kırılmadım..
ama dugunume gelen bekar 3 arkadasım var hepsı can, onlar evlense ne yapar eder gıderım dugunlerıne, takılarını da takar gerı gelırım..
cunku bır gunluk te olsa benı yalnız bırakmadılar...

evet canım önyargılı olmamak lazım
burada hep dertli insanlar yazıyor
benim gibi olanlar da var
sağolsunlar kv, kp, görümce melek gibi insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…