Bir bakabilir misiniz ?

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhaba kızlar bn siz birşey danışmak tavsiyelerinizi almak istiyorum..
Kafama son günlerde fazla takılmaya başladıda bende siz bi danışayım dedim..:26:
Benim boyum 1.75 hep uzun boylu bi kız olmuşumdur..Hm uzun boylu olmam nedeniyle hemde ergnlik dönminde yni yeni çıkan göğüslerimi saklamak için hp kambur gibi durdum,dik durmıyorum artık :17: Yani alışkanlık gibi bir şey olmuş bu bende..Şimdi bir problem yaratmıyor ama ilerde git gide kamburlaşırım diye korkuyorum :14:
Annem ne güzel boyun var dik yürü ne utanıyorsun diyor :50: Nasıl atacağım ben bu utangaçlığı bilemedim bi türlü..

şöyle düşünerek dik durmaya çalışmalısın omurga yapın bozulacak ve hergeçen sene dahada tuhaf bir görünüm alacaksın de kendine bu caydırıcı olur.ben bilgisayara oturduğumda az rahat otursam bunu düşünüp dik oturuyorum oğlumuda hiç rahat otursun izin vermem.hem bir bayana dik oturmak yakışır o ne ezikler gibi ne çirkin bi görünüş.kendine yarımdan başlayarak 1 saate çıkrdığın duvara dik yaslanma saatleri yap faydalı olacaktır.

Allah boy vermiş,özene bölene yaratmış sende utanıyorsun ..
Her genc kız biraz göğüslerini saklamak icin icine çekmiştir ama bı zaman sonra duzeliyo... Bu kadar takintili olma bence annenin dediği gibi dik dur Allah vergisi,bisey yapamazsinki.. Kambur durmaya devam ederse bu sende kalabilir dikkat et... Yasin kaç buarada?

Allah boy vermiş,özene bölene yaratmış sende utanıyorsun ..
Her genc kız biraz göğüslerini saklamak icin icine çekmiştir ama bı zaman sonra duzeliyo... Bu kadar takintili olma bence annenin dediği gibi dik dur Allah vergisi,bisey yapamazsinki.. Kambur durmaya devam ederse bu sende kalabilir dikkat et... Yasin kaç buarada?

19 yaşıma geldim :30: Bu yıl Allah izin verirse üniversiteyede başlıyorum o yüzden de daha çok dikkat etmek geliyor içimden bu tür şeylere :17:
Yoksa ben bu gidişle böyle kalıp gideceğim :14::14:

Vallahi 1.57 boyumla sana pis bir bakış atardım yanımda olsaydın :9:
Deli kız ne güzel manken gibisindir sen şimdi. Hem ayrıca bayanız, elbetteki göğüslerimiz çıkacak. Utanılacak bir şey değil, aksine onlar bizim en güçlü silahlarımız :9: Güven kendine canım benim :)

Benimde boyum 1.75 ve aynı şeyleri ben de yaşadım ergenlik döneminde ve annem sürekli beni uyarıyordu hatta kızıyordu bile.Annem ''Bogazından aşagı kılıç sokcam bak o zaman görürsün dik nasıl duruluyormuş'' diye tehdit bile ederdi amabir kaç yıla kalmaz geçer utangaçlıgın. Önce onlara alışıp kabullenmen lazım, ağzın burnun gibi onlarda vücudunun parçası. Utanmanı gerektircek birşey yok. Emin ol kambur durunca daha çok dikkat çekiyorsundur. :34:

Son düzenleme:
Benimde boyum 1.75 ve aynı şeyleri ben de yaşadım ergenlik döneminde ve annem sürekli beni uyarıyordu hatta kızıyordu bile.Annem ''Bogazından aşagı kılıç sokcam bak o zaman görürsün dik nasıl duruluyormuş'' diye tehdit bile ederdi amabir kaç yıla kalmaz geçer utangaçlıgın. Önce onlara alışıp kabullenmen lazım, ağzın burnun gibi onlarda vücudunun parçası. Utanmanı gerektircek birşey yok. Emin ol kambur durunca daha çok dikkat çekiyorsundur. :34:

Kesinlikle arkadaşlarımdanda uyaranlar oluyor nasıl yerin dibine giriyorum o an :17:
Benimde annem sürekkli uyarıyor hatta "tansu çillerin annesi sırtına tahta bağlamış kızı dik dursun diye bende mi öyle yapsam acaba " diyor :1:

Kesinlikle arkadaşlarımdanda uyaranlar oluyor nasıl yerin dibine giriyorum o an :17:
Benimde annem sürekkli uyarıyor hatta "tansu çillerin annesi sırtına tahta bağlamış kızı dik dursun diye bende mi öyle yapsam acaba " diyor :1:

hadi ya :1: fena bir yöntem değil aslında :35:
bu arada topuklu ayakkabı giy evin içinde, dik durmana yardımcı olur. ben günlük hayatta tercih etmiyorum ama düzgün durmak için evin içine giyiyorum bazen :)

hadi ya :1: fena bir yöntem değil aslında :35:
bu arada topuklu ayakkabı giy evin içinde, dik durmana yardımcı olur. ben günlük hayatta tercih etmiyorum ama düzgün durmak için evin içine giyiyorum bazen :)

Kanayan yarama parmak bastınız :1: topuklu ayakkabılarda canım kalıyor ama giyemiyorum :43:
Kuzenimin düğününde giymiştim bi tane yaşlı kadın geldi " bu kadar boyun var hala mı doymadın topuklu giymişin " dedi :41::41: o günden sonra benim topuklu ayakkabı sevdamda uçtuu gittiii :2:

uzun boyluların orta sorunu dik duramamak ve topuklu giyememek sanırım.ergenlik çağlarımda kambur duruyorum diye benimle de çok dalga geçerdi.ergenlik geçince kendiliğinden düzeldi.yani şu an dikkat çekecek kadar yok çok şükür.ders çalışırken yada bilgisayar başındayken dik durmak pek mümkün olmuyor ama sınıfta ders dinlerken yada yürürken dik durmaya çalışabilirsin, bir süre sonra alışkanlık haline gelir zaten dik durmak.

Arada sırada kendimi uyarıyorum zaten.."dik durr,dik durrrr ":9:
Umarım benimde düzelir yaa :50: öyle bir hal olmuş ki dik durunca sırtım ağrıyor.. :43:

Arada sırada kendimi uyarıyorum zaten.."dik durr,dik durrrr ":9:
Umarım benimde düzelir yaa :50: öyle bir hal olmuş ki dik durunca sırtım ağrıyor.. :43:

dik durmak için korselerde var duymuşsundur kesin.olmadı onlardan dene bakalım belki faydası olur canım.

dik durmak için korselerde var duymuşsundur kesin.olmadı onlardan dene bakalım belki faydası olur canım.

Evet duymuştum öyle birşeyler ama ben bulamadım.. bi tane tanıdığımızda sırtına pil taktırmıştı :18:
Ona hayatta cesaret edemem ama
:6:

canım benimde boyum 176,5 cm..aynı şekilde bende göğüslerim yeni çıktığı zamanlar hep ailemdekilerden utanırdım eğik büzük gezerdim evin içinde dışarda v.s.:)
bi süre sonra sürekli dik durarak kendini alıştırıyorsun
arkadaşların dediği gibi korse kullanırsan kesinlikle faydasını görürsün

canım benimde boyum 176,5 cm..aynı şekilde bende göğüslerim yeni çıktığı zamanlar hep ailemdekilerden utanırdım eğik büzük gezerdim evin içinde dışarda v.s.:)
bi süre sonra sürekli dik durarak kendini alıştırıyorsun
arkadaşların dediği gibi korse kullanırsan kesinlikle faydasını görürsün

İnşallah bulurumda faydası olur ya yoksa cidden sinir bozucu :41:

İnşallah bulurumda faydası olur ya yoksa cidden sinir bozucu :41:

canım yelek şeklinde zaten onlar,çok rahat edersin inan..
ortopedi ürünleri,medikal ürünler satılan yerlerde var ve sanıyorum 20-30 tl gibi bişey

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bn siz birşey danışmak tavsiyelerinizi almak istiyorum..
Kafama son günlerde fazla takılmaya başladıda bende siz bi danışayım dedim..:26:
Benim boyum 1.75 hep uzun boylu bi kız olmuşumdur..Hm uzun boylu olmam nedeniyle hemde ergnlik dönminde yni yeni çıkan göğüslerimi saklamak için hp kambur gibi durdum,dik durmıyorum artık :17: Yani alışkanlık gibi bir şey olmuş bu bende..Şimdi bir problem yaratmıyor ama ilerde git gide kamburlaşırım diye korkuyorum :14:
Annem ne güzel boyun var dik yürü ne utanıyorsun diyor :50: Nasıl atacağım ben bu utangaçlığı bilemedim bi türlü..

bir sey sorucagim kac yasindasiniz?

Back
X