Bir bakabilir misiniz ?

Bende de aynı sorun var. 1.70 boyundayım ben de 19 yaşındayım canım. Ben de bu sorunu nasıl atlayacağım bilmiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum muhtemelen korse gibi bir şey verecekler, çok çabalıyorum dik durmak için ama ergenlikten kaldı işte kambur durdum mu rahat ediyorum. Çok kambur değilim ama aynadan kendime bakınca rahatsız oluyorum dik duramıyorum pek :43: topuklu ayakkabı meselesine gelince de nasibimi ben de alıyorum ama durmak yok giymeye devam :1:

Benim kuzenim de aynı sen gibi. 1.79 kız ama ergenlik döneminde eğile büküle kambur yürüyor. Fıstık gibi de fiziği var ama ah bir de kambur yürümese..
Bak canım şartlandır kendini. yada git bir doktorla konuş. benim bir arkadaşım böyle tedavi görerek kurtuldu. Aklına geldikçe dik dur. Geç aynaya. Dik görüntünün ne kadar güzel olduğuna bir bak.
İnanırsan, başarırsın. Ama bir doktordan destek almayı da ihmal etme. :34:

aynı sorun bendede var tombuldum hep küçükken utançtan hep eğik yürürdüm ve bu bende kaldı çok aşırı değil ama dik yürüyümem çok dik duramam buna bende bir çare bulamadım 26 yaşındayım acaba bu kamburluk yaparmı ilerde korseler falan var diyorlardı ama.

Bende de aynı sorun var. 1.70 boyundayım ben de 19 yaşındayım canım. Ben de bu sorunu nasıl atlayacağım bilmiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum muhtemelen korse gibi bir şey verecekler, çok çabalıyorum dik durmak için ama ergenlikten kaldı işte kambur durdum mu rahat ediyorum. Çok kambur değilim ama aynadan kendime bakınca rahatsız oluyorum dik duramıyorum pek :43: topuklu ayakkabı meselesine gelince de nasibimi ben de alıyorum ama durmak yok giymeye devam :1:

Aynen ya şimdilik öyle çok kamburluk yok ama işte böyle devam ederse ilerde çok kötü olur:43:
Aklıma geldikçe dik duracağım artık..
Arkadaşın dediği gibi şartlandıracağım artık.. :1:

Bende 18 yaşındayım 172 boyundayım bundan bi 3-4 sene önce dik yürüyemezdim asla annemde hep kızardı ama yeni yeni kendimi aşmaya başladım şimdi gayet memnunum böyle olmaktan dik yürüyünce kendime güvenim geliyor sende kendini şartlandır bence aşabilirsin bunu.

Bende 18 yaşındayım 172 boyundayım bundan bi 3-4 sene önce dik yürüyemezdim asla annemde hep kızardı ama yeni yeni kendimi aşmaya başladım şimdi gayet memnunum böyle olmaktan dik yürüyünce kendime güvenim geliyor sende kendini şartlandır bence aşabilirsin bunu.

inşa'Allah aşarım yaa..:43:

Back
X