- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Pardon yanlış yazmışım duzelttim şimdi kusura bakmayın 2 haftada bir demek istemiştim:)))Haftada 2 kez toplanmak fazla bence.
Hele de sınava hazırlanacağınız için zaman sizin için değerli.
Ama 15 günde bir toplansanız daha iyi olur,moral olur,kafanızı dağıtırsınız biraz.
Teşekkür ederim :)))Güne katılabilirsin,oyum evet.
Pardon hayır oluyormuş,katılabilirsin deyince.
Oyum hayır!
Tamam tatlım,2 haftada bir buluşmak size de iyi gelecektir.Pardon yanlış yazmışım duzelttim şimdi kusura bakmayın 2 haftada bir demek istemiştim:)))
Evet bu kez kendini aşırı sıkarsam iyi olmayabilirÖnemli olan sürekli çalışmak değil,verimli çalışmaktır. Size terapi gibi gelir sohbet muhabbet olur
Sizde gideceginiz gun sabah erken kalkar calisirsiniz nolacak kiMerhaba kk üyeleri,
Bizim 5-6 kişilik kızlarla bir arkadaş grubumuz var. 2 haftada bir falan birimizde toplanip gün yapmaya karar verdik.Buraya kadar bur sıkıntı yok ama bu sene ekim ayı itibariyle kpss'ye çalışmaya başlayacağım. Bu gün yapna muhabbeti çalışmama engel olur mu?
Normalde toplandığımız zaman çalisan arkadaşlarımız olduğu için 5 gibi toplanıp akşam 11-12 'ye kadar oturuyoruz.Gün yapma muhabbetinde de aynı şekilde olacağını düşünüyorum.
Haftaya başlayacak ama kpss çalışmaya engel olur mu? Siz olsanız ne yapardınız? Daha gün toplantımiz başlamadı ama kabul ettim tamam dedim.Ayrilsam ayıp olur mu?
Not: Bu sene kpss benim için çok önemli. 3 yıl maddi sıkıntıdan dolayi kolejde çalıştım, bu sene kpss'ye hazırlanmak için işi bıraktım.
Sosyal hayattan koparak çalıştığım sınavdan kopmadan çalıştığım sınava kıyasla çok daha düşük bir puan aldım. İnsan full time çalışırsa daha verimsiz oluyor, arada kafa dağıtın yani bence faydası dahi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?