• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız paranoyak oldum

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
865
586
303
Herkese merhaba
Dün erkek arkadaşımın engellediği numaralar arasında masaj salonu profili vardı denk geldi gördüm
Sordum gitmediğini söylüyor ama instagram profillerine baktım bu yerin farklı farklı numaralar vermiş bana konsept sadece masaj değil gibi geldi.
Paranoyamda haklı mıyım bilemedim

Herkese merhaba
Dün erkek arkadaşımın engellediği numaralar arasında masaj salonu profili vardı denk geldi gördüm
Sordum gitmediğini söylüyor ama instagram profillerine baktım bu yerin farklı farklı numaralar vermiş bana konsept sadece masaj değil gibi geldi.
Gitmis gitmemis degil de neden engellemis bu sorgulanmalı gibi

Belki çok mesaj alıyordu bıktı engelledi şifresini biliyorsanız oda telefonu kurcukladiginizi biliyorsa sorun yok .Yada gitti masaj yaptırdı ne olacak ayrilacakmisiniz onun sözü dışında ne yapacaksınız ?

Bana da jigololuk ajansından mesajlar geliyordu engelledim. Telefonumuz herkesin eline düşmüş. Daha önce benzer vukuati yoksa benimki gibi bir durum olabilir.

Bu kadar paranoyaklık sizin içinde zor olmuyo mu 😑
ayrıca hiç üye olmadığım lazer epilasyon bilmem neyden sürekli Banada mesaj geliyordu engelledim yani 🥴

Normal bir insan bu şekilde paranoyak olmaz muhtemelen bu adama hiç güvenin kalmamış
Zaten engelli numaralara bakmak nasıl bir saykoluk

Bir de bu numarayı araştırmışsın

Aşşırı toksik

Atsana numarasını kız, şu ara bı masaja ihtiyacım var Allah'ımmm şöyle hamur gibi yogursunlar

bana da asla gelmeyen kargoların mesajı geliyor sürekli engelliyorum

Herkese merhaba
gitmediyse numarası nerden var sence gerçekten inandın mı yani

Back
X