Bir bakar misiniz?

Sürekli acı çekiyorum. Kendini sikmamaya gayret ediyorum. Acaba acı cekecegimi düşündüğüm için mi olmuyor
Bak canım ben ilk gecemde oturdum ağladım yapamıyorum diye hatta bi ara kendimi o kadar sıktığımi fark ettimki sandımki girilicek yer yok :KK48: ve iki hafta boyunca bacaklarimi dahi açamadım kendimi cok siktigimdan dolayi sonrasında evet yavas yavas bacaklarimi nasl tutmam gerektiğini anladm ama yinede acım devam etti cunku hala kendimi sıkıyordm sendede suan aynisi bende bazen hala olabiliyor acele etme dusunme sakin ol sadece

Ön sevismeyi uzun tutmaniz lazim.

Kuruluk ve kaslarini istemsiz sikmandan aci olusuyor olabilir .

Zamanla birbirinjzin vucudunu ve haz noktalarinizi tanidiginizda daha rahat olacak.
Esin icindeyken seni oksamaya ve uyarmaya devam etmeli.
Gogus uclari kulak memesi boyun gibi uyaran veren yerleri zamanla kesfedeceksiniz.
Iliskide oraya odaklanma .
Peki normalde göğüsler acir mi.
Benim ergenligimden bu yana açıyor.
Banyo yaparken sutyen takarken bile çok hassas davranırım.
Bu normal mi

Ama dokunarak olabiliyorum.

Yoksa hiç olamayacak miyim.
Bide internette kegel egzersizi gördüm.
O işe yarar mi
Kendinizi kesfetmeniz gerek ki baslamissinizda cok fazla detay vermek istemiyorum fakat siz değil de dokunma isini esiniz yapabilir. Zamanla kendinizi keşfettikce duzelecek bir sey bu dediğiniz egzersizle bi alakasi yok. Kadinlar erkekler gibi hemen hazir olamiyor en azindan yarim saat felan hazırlık sureci olmalı ki on sevisme ne kadar uzun olursa o kadar cok zevk alirsiniz.

Peki normalde göğüsler acir mi.
Benim ergenligimden bu yana açıyor.
Banyo yaparken sutyen takarken bile çok hassas davranırım.
Bu normal mi
Herkesin fizyolojik tepkisi farklidir.
O anlamda kiyaslama kistas olmaz ama anormal birsey yasamiyorsun ..
Sadece zaman ve birbirinizi tanimaya ihtiyaciniz var.

Son düzenleme:
Çoğu kişi yazmış ama gerçekten zaman gerekiyor, zamanla nasıl zevk alacağınızı keşfediyorsunuz. Bende ilk zamanlar çok fazla zevk almıyordum zamanla zevk almaya başladım tamam budur dedim sonra kızım doğdu ve inanır mısınız Doğumdan sonra ilk defa vajinal orgazm yaşadım (önceden sadece klitoral orgazmı yaşıyordum)

Ablacım şuna orgazm desene, rahatlama ne yahu?:D birazcık acı olabilir. Ön sevişmeyi uzun tutun ve kendini yine acıyacak diye şartlama. Zevk alınmayan, her seferinde acı veren bişey olsa milyarlarca insan inatla üremeye devam etmezdi bence:)
Kulağına güzel şeyler fısıldasın o da işe yarar

İlişkiden önce ön sevişme sırasında eşiniz sizi rahatlatsın göğüs uçlarını ve klitorisi uyarak eliyle veya oral yolla. Klitoral orgazm olduktan sonra ilişkiye geçin. İlişkideyken de g noktasına ve klitorise denk getirmeye çalışın.

Back
X