bir bakar mısınız?

Karaktersiz satmış beni bugünkü tepkisiyle anlamış oldum ustune aleyhine konuscam deyince iyice emin oldum avukat arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Konu hakkında bilgim yok ancak davacı çekince, aradan zaman geçince bu kişinin size zarar vermeyecegi ne malum esinizlede ilişkinizi sorgulayin bence adamın namusuna göz dikilmiş sanırsın bakkalda ekmek kalmamis, biz kadınlar daha kaç çeşit erkek görüp tanıyacağız bukelamun gibiler al birini vur ötekine.

Oha oha oha

Ya hic cikmiycan bu yola ya da sonuna kdr gideceksin

zaten eşimle gelgıtlı evliliğimiz ama o dun ku lafından sonra emın oldum para aldıgına dair

Hayor sen zan Altın'da kalmazdın ama sana iftira atmaya çalışabilirler .
Evet 3 Kuruş için yaptığı eşinin ne İşrenç bir hareket.
Bu arada mahkeme konusu ne tam olarak ? Seni takip etmesi mi rahatsız etmesi mi ?

ya benı takıp ettı ama mahkeme bunu tacız olarak cınsel tacız olarak açmış

Yolda giderken falan mı takip etmiş yani tanıyor musunuz bu Kişiyi bariz bir rahatsızlık verdi mi ?
Mahkeme buna göre karar verir ve delil Şahit var mı ?

ilk basta yazdıgım gıbı gercekleştı olay ve ben bu kışıyı tanımıyorum ben buyksehırde yasıyorum sonradan ögrendıkkı mahkeme surecınde o kuçuk bır ılde yasıyor kaçgun huzursuz oldum tedirgın oldum ustune b de eş bozuntusunun bu hareketlerı eklenınce çok sınırledım dun tehdıt ettı benı aleyhıne tanıklık yapcam dıyo bana sen ceza al bana dıyor ALLAHA havale ediyorum şuan beklemedeyım mahkeme hazıranda eğer para aldıysa aleyhıme konuşcak zaten bende benı uç kuruşa sattıgını anlıyacam

Para Alıp aleyhine konuşursa bu Evliliği de daha fazla devam ettirme derim ben .
Adam ben o yoldan geçiyordun da diyebilir . Yani somut delilin yoksa işin zor

Para Alıp aleyhine konuşursa bu Evliliği de daha fazla devam ettirme derim ben .
Adam ben o yoldan geçiyordun da diyebilir . Yani somut delilin yoksa işin zor

mahkemeyi göruyum bır eş bozuntusu napacak? benı takıp etmış buyuksehırde en işlek yolda karşıma çıktı ılk aradan ıkı gun gectıkten sonra evıme 50 m mesafede yıne karşıma çıktı aynı aracla ve ogun şikayet ettım sen benı takıpmı edıyosun dıye ... ogun halen karakoldan çıkışta eşimde yanımdaydı kayınvaldelere gıderken o aracı ve kişiyi tekrar görduk eşim yanına gıttı ben o sırada arabadan çıkınca adam bı gaza bastı kaldırım taslarına çarpa çarpa kaçtı gıttı eşimde arkasından aracaımızı alarak gıttı ama çoktan kaçmıştı . sonra ben bu arac ve kişiyı yıne işlek yolda aracla yolcukuk ederken yanımdan gectı fotolarını çektım hepsını mahkemeye verdım

hazır mahkemeye gitmişken o adamıda atıver yanından.para almak ne demek.adamın ağzını yuzunu dağıtacağına .

E adam resmen seni takip etmiş ortada b yanlış anlama falan yok bu durumda .
Inkar da etmiş suçu baskasına atmaya çalışmış .
Bence mahkemeden vazgeçme ama temkinli de ol . Ne olur ne olmaz .

eşine bizim buralarda bişey derler de ban yerim şimdi
karısı taciz edilmiş adam para almış sen ilave bir de boşanma davası aç

EDIT GUNCELLEME 9 MAYIS : Şimdi de benım aılemı aramaya başlamış sevgılı kocam aracıları söylemış .....benden dolayı şikayetınden vazgecmıyor dıye ... şimdi biizmkiler korktu yaşlı ınsanlar bana baskı yapıyolar hadı bıze çocuguna bısey yaparlarsa dıye ...şimdi ALLAH rızası için bir sürü sıkıntım stresım varken dava 19 hazıranda ben şimdi şikayetımı çekersem ceza alırmıyım zan altında kalırmıyım? ve illa dava gununu mu beklemem gerek atıyorum bugunde gidip şikayetımı geri çekebilirmıyım?neyapmam lazım avukat arkadaslar yardımcı olursa çok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…