Bir bakar mısınız?

Aslında pişman değilsiniz.
Toplumun düşüncesi sizi pişman olmaya itiyor yani pişman olmalısın tarzında size baskı yapıyor. Pişman olmanıza da gerek yok eski sevgiliniz pişman olmaz mesela :)

Aslında pişman değilsiniz.
Toplumun düşüncesi sizi pişman olmaya itiyor yani pişman olmalısın tarzında size baskı yapıyor. Pişman olmanıza da gerek yok eski sevgiliniz pişman olmaz mesela :)
Bir miktar pişmanlık duyacak olsaydı beni aldatmazdı herhalde :)

Bir miktar pişmanlık duyacak olsaydı beni aldatmazdı herhalde :)
İlişkinizin nasıl bittiğini bilmiyordum bir önceki yorumumda ona yönelik değildi.
Yani aldatmadığını varsayarak demiştim ayrıldık tüh keşke bir şeyler yaşamasaydık kötü hissediyorum pişmanım demez ama nedense hep kadınlar kötü hisseder toplum yüzünden.
Toplum böyle olmasa zaten sizin de umrunuz olmazdı da neyse :)

İlişkinizin nasıl bittiğini bilmiyordum bir önceki yorumumda ona yönelik değildi.
Yani aldatmadığını varsayarak demiştim ayrıldık tüh keşke bir şeyler yaşamasaydık kötü hissediyorum pişmanım demez ama nedense hep kadınlar kötü hisseder toplum yüzünden.
Toplum böyle olmasa zaten sizin de umrunuz olmazdı da neyse :)
O konuda haklısınız. Erkekler üzerindr böyle bir baskı yok nedense sadece kadına yönelik böyle saçma bir baskı söz konusu. Zamanla aşacağımı umuyorum

pismanlik duyulmasa iyi.. bu pismanligin kullanildim hissinden kaynaklandigini dusunuyorum.

O da var elbet. Sanki beni sadece bunun için yanında bulundurmuş
Iyide sende onu kullanmis oluyosun bi taraftan.. amac sadece zevk almaksa... bu islerin kadini daha cok yiprattigini dusunuyorum ben. Kiziyoruz ya erkek elinin kiri der gibi genelde boyle davranirlar zaten.. kadinda ahlayip vahlar genelde

Iyide sende onu kullanmis oluyosun bi taraftan.. amac sadece zevk almaksa... bu islerin kadini daha cok yiprattigini dusunuyorum ben. Kiziyoruz ya erkek elinin kiri der gibi genelde boyle davranirlar zaten.. kadinda ahlayip vahlar genelde
Bu kücüklükte öğretilenlerden ileri gelen bi durum sanırım. Çunku bu hep var. Erkek yapar sen kendini koruyacaksın baskısı. Kim veriyor bu 'erkek yapar' özgürlüğünü bilemiyorum. Erkeğe günah yokmuş gibi davranan zihniyeti de anlamıyorum. Ancak bu zihniyet kadını çok yıpratıyor

Bu kücüklükte öğretilenlerden ileri gelen bi durum sanırım. Çunku bu hep var. Erkek yapar sen kendini koruyacaksın baskısı. Kim veriyor bu 'erkek yapar' özgürlüğünü bilemiyorum. Erkeğe günah yokmuş gibi davranan zihniyeti de anlamıyorum. Ancak bu zihniyet kadını çok yıpratıyor
Erkek yapar denmeside yalan degil.. onlar hayatina bakiyo genelde

Gunah açısından bakarsak; günah erkeğe de kadına da eşit. Kadın nasıl koruyorsa kendini erkek te korumali. Günah olayı da tamamen Allah'a la kul arasında. Herkes kendi günahına bakmalı. Hesabı da bir tek Allah'a vermeliyiz ona tövbe etmeliyiz , kullarına bir açıklama , bir af dileme borcumuz yok. Sadece Allah ' la kendimiz arasında.

Günlerdir aklımda bu konu
Biliyorsunuz yakın geçmişte bir ayrılık yaşadım. Yaşanmıslıklardan pişmanlık duyulmalı mı? Yani evlilik öncesi yakınlaşmak sizce çok mu yanlıs? Düsündükçe kendimi dünyanın en berbar insanı gibi hissediyorum. Diğer bir yandansa ozunde bu dünyanın en doğal, biyolojik olayı sadece toplumca bunu fazlasıyla zorlaştırıyoruz. Bilemiyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce çok yanlıs bir şey yaptım?
Bu sana bagli kimsenin ne dusundugu onemli degil.herkesin kendi hayati.fakat ben evlenmeden yasamadm hic bisey ama baskalarinada saygi duyarim onlarin hayati beni ilgilendrmez

Back
X