bir bakar mısınız??

evet canım farklı bir durum olacagını sanmıyorum cünkü bizim ilişkimiz göz önünde çok.herkes bilir 7 senemiz bitecek aralıkta inşallah:)

İnşaalllah canım...:) Maşallah diyelim nazar değmesın...Hakkınızda hayırlısı olur ıns canım..Sevindim uzun bır ılışkınız var ne güzel..:)

bu cevabı vermeden sen nereden bılıyorsun dıyecegıne emınım

Varya bekle ama süreklide bak facedeki arama kutucuğuna eğer aratıyorsa yine, sor, nerden biliyosun falan diye soruları olursa da, o kadar uzun süreli bi ilişkiniz var madem bütün arkadaşlarını tanıyor olmalısın, arkadaşıysa eğer.

yok su ana kadar tık yok hiç bakmamıs en son haziranda bakmıs işte baska da yok.ya liseden ark ı falansa tanımam ki canım aklına gelmiş aratmıstır.eger takık olsa sürekli arattırırdı diye düşünüyorum

off.. bende öğrendiğim vakit sevgilim vardı hiç iyi olmamıştı :) sizin ki kadar normal, azda sayılmazdı, aldatma falan olmadı da meraklı biraz. eskilere veya eski sildirdiğim kişilere bakmış engellemişmi falan diye, kafaya takıyordu aman kimse gücenmesin kırılmasın. gereksizdi ama zaten çok zıttık..
neyse.. o arattığı kişiden sonraki kişiye baktınız mı, eğer mesela ilk bi kaç harfleri aynıysa yanlışlıkla tıklamış olabilir :)

Son düzenleme:

yok cnm aratmamıs kimseyi öyle özellikle o ismi aramış.ama bir şey cıkacagını sanmıyorum.aylardır kimseyi aratmamıs bakıyorum yok kimse iş arkadaşlarını falan aratmış en son:)

yok cnm aratmamıs kimseyi öyle özellikle o ismi aramış.ama bir şey cıkacagını sanmıyorum.aylardır kimseyi aratmamıs bakıyorum yok kimse iş arkadaşlarını falan aratmış en son:)

ortak arkadaş da yok sanırım olsa söylerdiniz.. bir arkadaşı içinde bakmış olabilirler bence de ters bir durum yok gibi, bir daha karşılaşırsanız dikkat edersiniz :)

ortak arkadaş da yok sanırım olsa söylerdiniz.. bir arkadaşı içinde bakmış olabilirler bence de ters bir durum yok gibi, bir daha karşılaşırsanız dikkat edersiniz :)
evet canım öyle bir sey de olabilir.ablası yegenleri falan da pcyi açınca otomatik açıldıgı için faceinde olabiliyor.onlar da bakmıs olabilir.o yüzden cok önemsemedim basta merak ettim ama tekrar bakmayınca sorun etmedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…