Şu hareket dökümü nasıl yapıyorsun ben onu merak ettim canım. .
Ben olsam bişey sormam..
Sorma da.. sen bil gerisi önemli değil
haklısın canım.zaten işe başladı artık öle vakti de olmuyor sabah bir gidiyor araziye akşam geliyor ondan rahatım açıkçası:)))Hıc sorma sımdılık huzurunuz bozulmasın...Ama bır daha gorursen sor tabıı
bence facebook tehlıkelı ya.en ıyısı tamamen kapatmak :))
O zaman sana ilk aklıma geleni söyleyeyim. Bu kızla bir arkadas ortaminda tanıştı yada ilgisini çekti. 23 haziran da onu aratti. Ama bulamadı. Zaten önemli değildi. Bir daha da aratmadı.
Bence bak ama takıp et .ona söyleme..Hatt orda bu kutucuk var onada tıkladığında aradıkları falan hersey gözüküyor...Bende bır zamanlar burdan bırsey yakaladım ve burnundan getırmiştimm...
o kutucuktan gördüm ben de canım.ya içim içimi yiyor söylemeyince söyleyip bir de saçma sapan bir şey çıkması da var.söylesem öyle birini tanıyor musun diye atıyorum eski okul ark ım dersaneden ark ım dese sen nerden biliorsun dese ne diycem ki off offf((
Bilmiyorum kı canım bence sımdı deme ama sen bılırsın bence bı sure bekle..Eger tekrar görürsen dersin...Aslında kıza bakıp ortak arkadaşı falan varsa biraz tahmınde bulunabılırsın..
canım o ismi aratmıs 4-5 kızın profiline bakmıs o isimde.hiçbirinde ortak ark fln yok ki.sanırım aradıgını bulamamıs.
valla bana eski bir tanıdığı gibi geliyor.ama bilmiyorum yaaaa neden arattıgınıAnladım canım..Pekı sen ne düşünüyorsun..Sence neden aratmış oyle..
Birde söylersen eger sımdı,ögrencek nasıl nerden baktığını ve eger bır daha oyle bırsey ararsa sılebılıcek bu ıhtımalde var..
Sence dershaneden okulndn fln arkadaşı olabılr mı ?
sorarsam muhtemelen tartısırız..(İstiyorsan sor sevgılıne bu kım falan dıye ..Gezınıyordum oylesıne faceden baktım da gordum de ..
bence beklemede kal takip ettiğini bilmesin. sen görme diye başka yerlerden arayabilir sonra tabii ki aramayadabilir ama sen tetikte bekle derim ben..
Bencede bekle canım biraz..Takıpte ol ama çokta takma..Kendını yıpratma
insanın aklına takılıyor bir diyorum yarın pat diye sorayım faceinde oyun açarken gördüm.aratmıssın öle kız cıktı hemen ben de merak ettim diyeyim diyorum bir de diyorum takmaya sormaya degmez.sonucta sürekli aratıp baktıgı bir kız da değil.bir kere bakmıs bir daha bakmamıs o günden baska.
Anladım canım bıraz bekle bence ..Ona gore hareket edersın..zaten ıstedıgın zaman sorabılırsın ...Bakarsın hem bırdaha aratırsa dersın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?