- 18 Şubat 2014
- 170
- 22
- 38
- Konu Sahibi nisan annesi
-
Adam çocukları nüfusuna almış mı peki o zaman ispat edilebilme olayı olabilir belki. Imam nikahı suç bunun için şikayette bulunabilir.
benim dayımın metresi 20 senelik sözde karısı kadın eski ölen kocasının 5 çocuğunun babasının maaaşını yıllardır çatır çatır yiyor dayımla beraber imam nikahıyla yaşıyorlar zavallı ölmüş adamında parasını beraber yiyolar şikayet edenler olmuş sonuç alamadılar türkiyede bunlardan çokkk hastalıkları geçtiği halde hala hastaymış gibi aylık alanlar vs allah ıslah etsinn
benim dayımın metresi 20 senelik sözde karısı kadın eski ölen kocasının 5 çocuğunun babasının maaaşını yıllardır çatır çatır yiyor dayımla beraber imam nikahıyla yaşıyorlar zavallı ölmüş adamında parasını beraber yiyolar şikayet edenler olmuş sonuç alamadılar türkiyede bunlardan çokkk hastalıkları geçtiği halde hala hastaymış gibi aylık alanlar vs allah ıslah etsinn
resmi nikahlı eş aslında şikayet etmişti zamanında fakat adam bırakıcam şöyle böyle diye diye aklına girdi şu durumdada 5 yılı aştıgı için kabullenme gibi bir durum oluyor bu arada adam mavi boncuk dagıtıyor o tarafa bu tarafa gitmiyorum ,bu tarafa otarafa gitmiyorum diye şimdilerde ise malesef 2. kadında duruyor suç olmazmı suc tabi
e canım ilk öğrendiği tarih mi geçerli
kadın şikayet etsin önceden böyle değildi şimdi birlikte yaşıyolar tamamen
eve bi katkısı olmuyo vs diye
bi çaresi hiç mi yok acaba
Canim eşim denetmen sordum alabilir şikayet etsede birşey cikmaz dedi. Hiç evlenmedigi için alabilirmis..evlenip formalite boşanmış olursa alamazmis.bu durumda birşey olmazmis
Bekar olan,babası olmayan kızlar,çalıştığı için yetim maaşı alamıyor.Çalışınca sanki aldıkları maaş dünya para.Ama çalışmayıp kocasıyla maaş almak için boşanan kadınlar kul hakkı yiyerek çatır çatır alıyor paralarını.
Kadının babasından aldığı maaş için birşey yapamazsınız.Ama burda sorun o mu.Nikahlı karısı,neden başka kadından 3 çocuk yapıp onunla yaşayan bir adamdan boşanmıyor ki.Versin mahkemeye alsın tazminatını nafakasını.
Öyle olmuyormuş işteO kadının da bir düzeni varmış, çocukları varmış, elindeki imkanlarını bırakması zormuş, yaşamayan bilemezmiş
Bazıları böyle düşünüyor bugün bi konuda okudum da belki o da bu gruptandır
Tamam o zaman hali hazırdaki imkanlarını ve düzenini bozmasın.Bak şimdi kadın baba maaşını alamzsa adam nkahlı hatuna o bırakamadığı elindeki imkanlarını yaşatamayabilir.Nolcak yani kadın babasından maaş alamayınca adam karısına mı dönecek.
1-Evli olmadigi icin maasi kesilmez sgk'ya sikayette bulunsanizda ortada resmi bir durum yok
2-imam nikahi suctur ama polis ihbari ile baskin yapilmasini saglarsiniz buda fuhusa girer ama para almadigi ve turlu bahaneler ile inkari cok acik ulkemuzde zina yasak degil
3-resmi nikahli es bosanma talebinde bulunursa sahitlik edebilirsiniz imam nikahi ile yasadiga dair orda suc unsuru tespit edilip para cezasina carptirilir bu konuda hakimin insafina bagli
4- resmi nikahli es bosanmadan vefaat eden babasinin parasini kesinlikle alamaz
resmi nikah yok ki maası için bişey yapamazsınız alır..
he ikisini aynı evde yakalatıp zina sucu olur mu bilemem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?