bir bakarmısınız arkadaşlar

benim dayımın metresi 20 senelik sözde karısı kadın eski ölen kocasının 5 çocuğunun babasının maaaşını yıllardır çatır çatır yiyor dayımla beraber imam nikahıyla yaşıyorlar zavallı ölmüş adamında parasını beraber yiyolar şikayet edenler olmuş sonuç alamadılar türkiyede bunlardan çokkk hastalıkları geçtiği halde hala hastaymış gibi aylık alanlar vs allah ıslah etsinn

al işteee aslında imam nikahıyla yaşayanlara cok ciddi bir yasa gelmeliki görsünler yuva yıkmayı

kendilerini kandırıyolar
herşey bu dünyadan ibaret sanıyolar
herkes ettiğini bulur valla bu dünyada ya da öteki dünyada

Canim eşim denetmen sordum alabilir şikayet etsede birşey cikmaz dedi. Hiç evlenmedigi için alabilirmis..evlenip formalite boşanmış olursa alamazmis.bu durumda birşey olmazmis

e canım ilk öğrendiği tarih mi geçerli
kadın şikayet etsin önceden böyle değildi şimdi birlikte yaşıyolar tamamen
eve bi katkısı olmuyo vs diye
bi çaresi hiç mi yok acaba

e canım ilk öğrendiği tarih mi geçerli
kadın şikayet etsin önceden böyle değildi şimdi birlikte yaşıyolar tamamen
eve bi katkısı olmuyo vs diye
bi çaresi hiç mi yok acaba

aslında şikayet etmeden bunu bilemeyiz fakat şikayet ettigimizde de sonuç alamassak kesin bi çözüm olsaaa keşkee

1-Evli olmadigi icin maasi kesilmez sgk'ya sikayette bulunsanizda ortada resmi bir durum yok
2-imam nikahi suctur ama polis ihbari ile baskin yapilmasini saglarsiniz buda fuhusa girer ama para almadigi ve turlu bahaneler ile inkari cok acik ulkemuzde zina yasak degil
3-resmi nikahli es bosanma talebinde bulunursa sahitlik edebilirsiniz imam nikahi ile yasadiga dair orda suc unsuru tespit edilip para cezasina carptirilir bu konuda hakimin insafina bagli
4- resmi nikahli es bosanmadan vefaat eden babasinin parasini kesinlikle alamaz

resmi nikah yok ki maası için bişey yapamazsınız alır..

he ikisini aynı evde yakalatıp zina sucu olur mu bilemem !

Maaşı almaya devam ederler
İmam nikahı ispatlanamaz, kendileri beyan etmedikleri sürece,
Zina suç değil yasalarda , pekyapılacak bir şey yok yani
3 çocuğa üzüldüm yazık

Bekar olan,babası olmayan kızlar,çalıştığı için yetim maaşı alamıyor.Çalışınca sanki aldıkları maaş dünya para.Ama çalışmayıp kocasıyla maaş almak için boşanan kadınlar kul hakkı yiyerek çatır çatır alıyor paralarını.
Kadının babasından aldığı maaş için birşey yapamazsınız.Ama burda sorun o mu.Nikahlı karısı,neden başka kadından 3 çocuk yapıp onunla yaşayan bir adamdan boşanmıyor ki.Versin mahkemeye alsın tazminatını nafakasını.

ne demek sadece eşi şikayet edebilir yahu verilen benim vergim gayet ben de şikayet edebilirim.

Öyle olmuyormuş işte O kadının da bir düzeni varmış, çocukları varmış, elindeki imkanlarını bırakması zormuş, yaşamayan bilemezmiş

Bazıları böyle düşünüyor bugün bi konuda okudum da belki o da bu gruptandır

biliyomusunuz belki aramızda bile vardır böyle imam nikahıyla yaşayan kadınlar.. veya kocası başka bi kadına imam nikahı kıyan kadınlar.. çok merak ediyorum nasıl birşey bu. sen evli adamla ol kendi günahındır, sen karını aldat kendi günahındır ama Allahın adını anarak, güya günahlarını temize çekermiş gibi dini nikah kıymak nedir? nasıl bi kafadır bu? bu nikahları kıyan kişiler ayrıca, onlar ne iğrenç mahluklar öyle. keşke yasalar bu konuda düzenlenseydi biraz. biri çıksa deseki ben iktidara gelirsem tecavüz ettiği ispatlanan kişiler ve çocuk tacizcileri için idamı geri getiricem. resmi nikah olmadan kıyılan imam nikahlarında kıydıranlara da kıyanlara da çok ciddi ceza verilmesini sağlıcak şekilde yasaları düzelticem, vallahi billahi oyum onadır. yeter artık.

Tamam o zaman hali hazırdaki imkanlarını ve düzenini bozmasın.Bak şimdi kadın baba maaşını alamzsa adam nkahlı hatuna o bırakamadığı elindeki imkanlarını yaşatamayabilir.Nolcak yani kadın babasından maaş alamayınca adam karısına mı dönecek.

Bilmem belki de :44: Ama bence bu 3 kişiden hiçbiri bu kadar derin düşünmüyordur hepsi yüzeysel düşünüp kendi çıkarına kararlar alıp bi yandan da mağdur olan benim diye kendini kandırıyodur

suc unsuru resimler var ikisinin bir arada fotografları bunlarla bişiyleri kanıtlarsak asliye hukuk mahkemesine şikayet etmeyi maddi manevi tazminat ta açmayı düşünüyoruz bakalım,resmi nikahlı eş aslında boşanmak istiyor fakat hiçbir geliri olmadıgı için adım atamıyor maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…