bir bakarmısınız arkadaşlar

Maaşı almaya devam ederler
İmam nikahı ispatlanamaz, kendileri beyan etmedikleri sürece,
Zina suç değil yasalarda , pekyapılacak bir şey yok yani
3 çocuğa üzüldüm yazık

ilk eştende 3 çoçuk var olan çoçuklara oluyo tabi burada anladıgım kadarıyla imam nikahlı eşin çoçuklarıda zaten istemiyo babalarını fakat anneleri takık durumda

Tekrar edıyım ulkemızde zına yasak degıl suc teskıl etmez ama fuhus suctur resımlerı nıkahlı es bosanmada evlılıgı temelden sarsan nedenler kapsamında aldatma olarak sunar verır dılekceyı cekısmelı bosanma olacagından uzun surebılır ama yanı neden bosanmıyor kı zaten mahkeme nafaka verecek bırde kadınlık gururum zedelendı dıye manevı tazmınat alsın kac senelık evlıler

Burası Türkiye, burada devleti dolandırmak suç değil..

Sonuç alamazsınız.. Hatta şikayet ettiğinizi öğrenirlerse iftira diye tazminat davası açar bu yüzsüzler..

aslında böyle bir yasa tasarısı vardı bir dönem geçen sene mi neydi . bir erkekle yaşayan kadın babasının maaşını alamayacak diye . buda özgürlüklerin kısıtlanmasına girdiği için kabul edilmedi tepki verildi ondan geri çekildi . demek bu şekilde yaşayan çok kişi var .imam nikahlı çok yaşayan var . önüne geçilemiyor . 2karısı olsan bir adam biliyorum ben 3 side birbirini biliyor . biri nikahlı o nikahını vermek istemiyor . adam 2 eve bakıyordu .tuhaf çarpık ilişkiler işte ..alan razı satan razı yani bize ne . siz neden dert ettiniz ki kadının aldığı parayı ..

aslında 2.eşin türlü türlü oyun oynayarak adamı elde etmesi ve kendine güveni aldıgı baba parasıyla (nekadarsa)artı 2 çoçuk çalışıyo adama muhtacları yok güveni hat safada ,adamı istemiyor gibi görünüp sevmedigini bile söyleyip tabi bunlar birer oyun tek derdi ilk eşin resmi nikahıı fakat kendisi resmi nikah olursa babamın maası kesilir istemem yan cebime koy misali konuşuyo ,ilk eşte ekonomik olarak magdur babası zamanında çoçukları istememiş anne yüregi çoçuklarını bırakmamış kaç kere davacı olsada zamanında adam kandırmış bırakacam tizdirecem gidecek bilmem neler gel zaman git zaman bu zamana kadar gelmiş şimdide şimdiye kadar çektim şimdiden sonra versem benim garantim yok yoksa sevdiginden durdurmuyo nikahı bizlerde istiyoruz diyoruz bırak diye ama zaten nafaka aç demiş resmen adam al nikahınla otur diyerekten

kadının aldıgı para dert değil banane ilk eş bunu isteyen kadının kendine gıcık bi güveni var sen 3 çoçugun üzerine gel ve çoçuklarına adamın yanında küfür et ve adamın buna tepkisi olmasın kaldıkı hiç çoçuklarıyla ilgili baba değil ,ilk eşe geldiginde gören mafya sanar 2.yanında süt dökmüş kedi kadına sesi çıkmıyo beni bırakmasın die hatta bir ara tartışma olmuş 2.ci eşle ilkinin çoçukları arasında babaları demişki yuvamı bozdun iyimi ettin diye çoçuklarına kızmış kadının konuşmaları bile sinir dalga geçer gibi konuşmalar inanın bire bir tanıgım bi kaşık suda bog o derece

adamı avcuna almış . yazık . peki bu kadının çocuğu var mı bu adamdan ?

adam ilk eşede bakmıyor ki ilk eşin tek çaresizliği ozamanlarda babasının çoçuklarını istememesi onun için bırakmıyo yoksa zengin falan değil çok güç durumda diyeyim bu artık katlanıpta bunca şeye bu saatten sonra 2. eşe nikah veremem ben diyor bir yandan haklı nerde en azından adam öldügünde emekli maaşı kalır kadına çünkü hiç bir geliri yok yada şöyle diyeyim hiç kimsyee GÜVENİ yok bu sebepten

belki ihtiyacı vardır tabikide onaylamıyorum ama kocası zaten başkasıyla evli değilmi 3 çocuğa nasıl bakıcak kadın bence yapmayın belki ihtiyacı vardır kocası ilgileniyomu biraz kafam karıştı sizin sevmediğiniz biri heralde

ihtiyacı 3 aydan 3 aya alıyor sanırım zaten 2 çoçugu çalışıyo o yıllarca apartman katlarında otururken ilk eş bodrum katlarında çekti ömrü ve bırak beni tamam bende biriyle evlenirim madem deyip adamın cevabı öldürürüm oluyo düşün ne bırakıyo ne istiyoo benim dışarıdan gördügüm bu ,kocası olmuyo bu durumda kullanıcısı desek yerinde bi ad olur sanırım bi ara 2 şe bırakmıştı bi 6 ay kadar insan oldugumu falan anladım demişti tekrar dan birleşmeleri inanın ilk eşe inat beni seviyo gel dediğimde geliyo git dediğimde gidiyo kapımda köpek gibi laflar söyleyen bi kadın neden seveyimkiiiii evet hemde hiççççç sevmiyorummm

Son düzenleme:
nikahlıdan kaç tane peki ?inat olsun diye yapmış o çok açık . ne insanlar var ..peki nikahlı eşle görüşüyor mu bu adam?

nikahlıdan 3 tane,,malesef ki 3 çoçuktan sonra bu ilk eşin üzerine geliyo bile istiye hemde komşu denecek kadar da yakın evleriydi,görüşüyorlardı ama adam eve geliyorum demek için geliyo ve 3,4 saat durup tekrar gidiyo taki 2.eş onunla kavgalı olup kavulasıya fakat ilk eşte sevdigine değil şuan durdugu ev kayınnasının oldugu için gidecek yeri olmadıgı için

ikisindende 3 çocuk yani 6 çocuğu var . cahil adam ne hakla ya insanları böyle mağdur ediyor . o çocuklara bakabiliyor mu 6 çocuk yapıyor 3 ü bir kadından 3 ü bir kadından . böyle cahil adamlardan nefret ediyorum işte . bu neyin kavgası anlamadım ki . o 3 çocuk yapmış bende yapıcam bu nasıl iş . adam geceleri diğerinin yanına gidiyor anladığım kadarıyla . nikahlı eşle karı-koca ilişkisi bitmiş . valla ne diyeyim çok üzücü ilk kadın adına .

çok haklısınız aslında ,ilk eşte inanın istemiyo , hemde çok rencide edici durumlara maruz kaldı bunların mutlak bi karşılıgı olması gerek diyerekten her ikisinede azda olsa sıkıntıya düşürmek istiyor,bir avukata soralım danışalım ne nasıl olur soracak parasıda yok 30 senelik evliler ve bu durum kadının başına 27 yaşında iken geliyor ( ilk okul mezunu meslegi yok)şimdi 48 ,49yaşında

kesinlikle cahillikk bunun başka adı olamaz zaten ,6 çoçuk yapmasına yapmışta çok ilgili bir baba değill hemde hiç, ilk eşine oraya gitmiyorum diyor 2.eşe gelip 1.eşe gitmiyorum diyor yıllarca böyle süregeldi sanki kandırdıgı sanıyor herkes herşeyin farkındaydııı evet burada ilk eş ve çoçuklar magdur başka kimse değill

Evlılıkte edınılen mal varlıgına katkısı da yok nafaka ve tazmınat dısında bırsey alamaz ama uzuldum keske gencken bosanıp basının caresıne baksaydı hayat kurması daha kolay olur du

e nasıl yani . adam iki evede mi giriyor .ilk eşlede yaşıyor o zaman . ay rezalet ya .

Adam cahıl degıl gayet kurnaz ıkı kadında aldatıldıgını bıldıgı halde 3 cocuk dogurmus ıste cahıllık bu ılıskılerıde 30 yıl devam etmıs kadınlardan hıc bırı rest cekmemıs galıba hallerınden memnunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…