- Konu Sahibi nisan annesi
-
Maaşı almaya devam ederler
İmam nikahı ispatlanamaz, kendileri beyan etmedikleri sürece,
Zina suç değil yasalarda , pekyapılacak bir şey yok yani
3 çocuğa üzüldüm yazık
suc unsuru resimler var ikisinin bir arada fotografları bunlarla bişiyleri kanıtlarsak asliye hukuk mahkemesine şikayet etmeyi maddi manevi tazminat ta açmayı düşünüyoruz bakalım,resmi nikahlı eş aslında boşanmak istiyor fakat hiçbir geliri olmadıgı için adım atamıyor maleseff
Bekar olan,babası olmayan kızlar,çalıştığı için yetim maaşı alamıyor.Çalışınca sanki aldıkları maaş dünya para.Ama çalışmayıp kocasıyla maaş almak için boşanan kadınlar kul hakkı yiyerek çatır çatır alıyor paralarını.
Kadının babasından aldığı maaş için birşey yapamazsınız.Ama burda sorun o mu.Nikahlı karısı,neden başka kadından 3 çocuk yapıp onunla yaşayan bir adamdan boşanmıyor ki.Versin mahkemeye alsın tazminatını nafakasını.
aslında böyle bir yasa tasarısı vardı bir dönem geçen sene mi neydi . bir erkekle yaşayan kadın babasının maaşını alamayacak diye . buda özgürlüklerin kısıtlanmasına girdiği için kabul edilmedi tepki verildi ondan geri çekildi . demek bu şekilde yaşayan çok kişi var .imam nikahlı çok yaşayan var . önüne geçilemiyor . 2karısı olsan bir adam biliyorum ben 3 side birbirini biliyor . biri nikahlı o nikahını vermek istemiyor . adam 2 eve bakıyordu .tuhaf çarpık ilişkiler işte ..alan razı satan razı yani bize ne . siz neden dert ettiniz ki kadının aldığı parayı ..
kadının aldıgı para dert değil banane ilk eş bunu isteyen kadının kendine gıcık bi güveni var sen 3 çoçugun üzerine gel ve çoçuklarına adamın yanında küfür et ve adamın buna tepkisi olmasın kaldıkı hiç çoçuklarıyla ilgili baba değil ,ilk eşe geldiginde gören mafya sanar 2.yanında süt dökmüş kedi kadına sesi çıkmıyo beni bırakmasın die hatta bir ara tartışma olmuş 2.ci eşle ilkinin çoçukları arasında babaları demişki yuvamı bozdun iyimi ettin diye çoçuklarına kızmış kadının konuşmaları bile sinir dalga geçer gibi konuşmalar inanın bire bir tanıgım bi kaşık suda bog o derece
Tamam o zaman hali hazırdaki imkanlarını ve düzenini bozmasın.Bak şimdi kadın baba maaşını alamzsa adam nkahlı hatuna o bırakamadığı elindeki imkanlarını yaşatamayabilir.Nolcak yani kadın babasından maaş alamayınca adam karısına mı dönecek.
adamı avcuna almış . yazık . peki bu kadının çocuğu var mı bu adamdan ?
evet hemde inat eder gibi 3 tane çoçuk
belki ihtiyacı vardır tabikide onaylamıyorum ama kocası zaten başkasıyla evli değilmi 3 çocuğa nasıl bakıcak kadın bence yapmayın belki ihtiyacı vardır kocası ilgileniyomu biraz kafam karıştı sizin sevmediğiniz biri heralde
nikahlıdan kaç tane peki ?inat olsun diye yapmış o çok açık . ne insanlar var ..peki nikahlı eşle görüşüyor mu bu adam?
nikahlıdan 3 tane,,malesef ki 3 çoçuktan sonra bu ilk eşin üzerine geliyo bile istiye hemde komşu denecek kadar da yakın evleriydi,görüşüyorlardı ama adam eve geliyorum demek için geliyo ve 3,4 saat durup tekrar gidiyo taki 2.eş onunla kavgalı olup kavulasıya fakat ilk eşte sevdigine değil şuan durdugu ev kayınnasının oldugu için gidecek yeri olmadıgı için
Tekrar edıyım ulkemızde zına yasak degıl suc teskıl etmez ama fuhus suctur resımlerı nıkahlı es bosanmada evlılıgı temelden sarsan nedenler kapsamında aldatma olarak sunar verır dılekceyı cekısmelı bosanma olacagından uzun surebılır ama yanı neden bosanmıyor kı zaten mahkeme nafaka verecek bırde kadınlık gururum zedelendı dıye manevı tazmınat alsın kac senelık evlıler
ikisindende 3 çocuk yani 6 çocuğu var . cahil adam ne hakla ya insanları böyle mağdur ediyor . o çocuklara bakabiliyor mu 6 çocuk yapıyor 3 ü bir kadından 3 ü bir kadından . böyle cahil adamlardan nefret ediyorum işte . bu neyin kavgası anlamadım ki . o 3 çocuk yapmış bende yapıcam bu nasıl iş . adam geceleri diğerinin yanına gidiyor anladığım kadarıyla . nikahlı eşle karı-koca ilişkisi bitmiş . valla ne diyeyim çok üzücü ilk kadın adına .
Burası Türkiye, burada devleti dolandırmak suç değil..
Sonuç alamazsınız.. Hatta şikayet ettiğinizi öğrenirlerse iftira diye tazminat davası açar bu yüzsüzler..
kesinlikle cahillikk bunun başka adı olamaz zaten ,6 çoçuk yapmasına yapmışta çok ilgili bir baba değill hemde hiç, ilk eşine oraya gitmiyorum diyor 2.eşe gelip 1.eşe gitmiyorum diyor yıllarca böyle süregeldi sanki kandırdıgı sanıyor herkes herşeyin farkındaydııı evet burada ilk eş ve çoçuklar magdur başka kimse değill
kesinlikle cahillikk bunun başka adı olamaz zaten ,6 çoçuk yapmasına yapmışta çok ilgili bir baba değill hemde hiç, ilk eşine oraya gitmiyorum diyor 2.eşe gelip 1.eşe gitmiyorum diyor yıllarca böyle süregeldi sanki kandırdıgı sanıyor herkes herşeyin farkındaydııı evet burada ilk eş ve çoçuklar magdur başka kimse değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?