- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
Bu konuyu açmadan duramayacaktım...
Sorun kayınvalide.. Ben 32 haftalık hamileyim.(Rabbime şükürler olsun isteyen ve hak eden herkese de nasip etsin inş)
Hamileliğim boyunca işkurdan aldığım maaş ile bebeğime kendimce birşeyler almaya çalıştım.İlk hamileliğim bu arada.Çok şükür eşimle almaya çalışıyoruz gücümüz yettiği kadar.
Hemen kayınvalideden birşey bekliyormuşum gibi bağdaştırılmasın.
Sadece merak ettiğim ben cahilim bebeğim kışa denk gelecek ne alınır alınması gerekir ne yapılması gerekir diye bana sorması fikir vermesi gerekmezmiydi??
He diyeceksiniz ki çevrenizde kimseniz yok mu Annem yok maalesef 2 tane teyzem var onlarda sağolsun ellerinden geldiğince arıyolar soruyolar..Birşey almaları yada almamaları gerçekten sorun değil birşey beklemiyorum hiç kimseden.
Ama bir insan bu kadar da uzak kalmaz dimi.Kalamaz torunun olacak senin oğlunun bebeği...Yani anlam veremiyorum cidden.
Laf sokmaya,ortalığı karıştırmaya böbürlenmeye gelince ondan iyisi yokkkk ama konumuz bebek olunca kadında ses yok..
Bilmiyorum yaa bakın yine diyorum birşey istemıyorum aman almasında zaten ileri de bana lafını yapacaksa aman aman yavrumun eksiği olsun ben çalışır en güzellerini İnşallah yapmaya çalışırım.
Sadece benım istediğim biraz ilgiydi... SOR be kadın SOR ne yaptınız de.Gel işte burada kaynanalığını göster de bilmişlik yap yahu ona razıydım yemin ederim.
Ama bu tavırları yüzünden yemin ederim soğudum bitti artık...
Son düzenleme: