• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakarmisiniz lutfen

işte tahmin ettiğim gibi eskiden kullanmış diye şimdide kullandığını düşünüyorsun.aklında yokken aklına sokma eşininde.şüphen varsa gidin doktora ama buda eşinin gururunu kırar her ne kadar gidelim desede ona güvenmediğini düşünür.hafta sonlarıda çalışıyor mu eşin?çalışmıyorsa hafta sonu nasıl gözleri,uyku durumu
cumartesi calisiyor. Pazar tatil pazar gunleri saat 11 12 kadar uyuyor o yuzden olmuyo fazla ama dedigim gibi belli bir saaten sonra gene oluyo ama calismadigi icin daha az. Ama oyle birsey yapan bir insan dermi hic histedigin zaman gitmeye hazirim diye. Ya aslinda ben kendimi baska bir sebepten bukadar kasiyorum. Bir tanidigi var di o yaslarda yaninda olan halende yaninda. Ama esimin cevresinde bir yerde clasiyo ve gun icinde esimi goruyo bir araya gelebiliyorlar ben o kisi oralarda calismaya basladigi zaman bu dusuncelere kapildim zaten yani o adam ise basladi ben hep birsey arar oldum incik cincik ariyorim

düz Bi çizgi çekip üzerinde mı yurutsen ne..

kocamında gozleri kızarıyor aksam bu normal ama en ıyı sen anlarsın 2 aydır Bi değişik diyorsun..

günahını almak istemem,hafta sonu 10 dan sonra böyle oluyor dıyorsun..hafta sonu beraber mısınız..yani evdeyken oluyorsa problem madde kullanımı değil..
Tum gun beraberkende ayni oluyo aksam canim. Ya artik aileme soruyorum bisey var mi diye babam falan diyo sen akillisin sadece biz aptaliz hic bisey anlamiyoruz biz 50 yasina bosuna geldik. Anneme diyorum var kizim var az once beraber ictik diyo dusun annem le beraber olduklari zamanda soruyorum kadincagiz bi cevabi veriyo artik benimle dalga geciyorlar gercekten

cumartesi calisiyor. Pazar tatil pazar gunleri saat 11 12 kadar uyuyor o yuzden olmuyo fazla ama dedigim gibi belli bir saaten sonra gene oluyo ama calismadigi icin daha az. Ama oyle birsey yapan bir insan dermi hic histedigin zaman gitmeye hazirim diye. Ya aslinda ben kendimi baska bir sebepten bukadar kasiyorum. Bir tanidigi var di o yaslarda yaninda olan halende yaninda. Ama esimin cevresinde bir yerde clasiyo ve gun icinde esimi goruyo bir araya gelebiliyorlar ben o kisi oralarda calismaya basladigi zaman bu dusuncelere kapildim zaten yani o adam ise basladi ben hep birsey arar oldum incik cincik ariyorim
en başta konuna bunları yazsaydın keşke.boşu boşuna paranoyak gibi görmüştüm seni :) maziye bakınca kullandığına dair şüphen olması normal ama eşin kullanıyor olsa gidelim test yaptıralım demez.baskı yapma,baskı yaptıkca aklına getirtme.gene gözün üstünde olmak isterse olsun ama dır dır etme canım :)

Tum gun beraberkende ayni oluyo aksam canim. Ya artik aileme soruyorum bisey var mi diye babam falan diyo sen akillisin sadece biz aptaliz hic bisey anlamiyoruz biz 50 yasina bosuna geldik. Anneme diyorum var kizim var az once beraber ictik diyo dusun annem le beraber olduklari zamanda soruyorum kadincagiz bi cevabi veriyo artik benimle dalga geciyorlar gercekten
kafası dumanlı gıbı tek Bi noktaya uzun sure bakıyor mu sohbet,muhabbet esnasında..

geerci gözü de dalar ınsanın:)

yanından ayrılmadığı günlerde de oluyorsa,aklına kotu şeyler getirme..

benim eşimde unıversıte caglarında bıkac bişe kullanmıştı..kendi iradesiyle o yıllarda bıraktı..
kendı babamdan da böyle şeyler gördüğümden,kullanan insanlardan çok rahatsız olurum..

ama esımın uzerıne hıc dusmedım,ıradeli Bi insandır,bişeyı denemelik kullansa bile benden saklamaz..hani didiklenedıgım için bu konuda relax oldugumu dusunur..

gerçi şimdi namazlı nıyazlı,içki bile içemiyor,meyve suyuna talim..

en başta konuna bunları yazsaydın keşke.boşu boşuna paranoyak gibi görmüştüm seni :) maziye bakınca kullandığına dair şüphen olması normal ama eşin kullanıyor olsa gidelim test yaptıralım demez.baskı yapma,baskı yaptıkca aklına getirtme.gene gözün üstünde olmak isterse olsun ama dır dır etme canım :)
yani benide rahatlatan orasi supeleniyorum dedigim an bana istedigin an gidelim teste diyor. Yada beni hic ugrastirma kopart sacimi git kendin yaptir diyo yada bana belli etme uyurken kopar bi sac git yaptir diyo. Supelendigin ne varsa dene askim coz artik senin dusuncelerin cok uzuyor beni kendine yazik ediyorsun gene ilac icmeni istemiyorim artik daha iyisin at aklindan bunlari ben herseye hazirim diyor surekli kan verir duzenli olarak gecen gun ameliyat olacak bir hastaya verdi onu da diyo alirlarmi kanimi askim diyo oyle olsa cok cahil oluyosun bazen diyor benim haberim olmadan bir suru sey yapabilirsin benimle ilgili sende biliyosin rahatlat kendini doyor

kafası dumanlı gıbı tek Bi noktaya uzun sure bakıyor mu sohbet,muhabbet esnasında..

geerci gözü de dalar ınsanın:)

yanından ayrılmadığı günlerde de oluyorsa,aklına kotu şeyler getirme..
sadece sustugu zaman sikildigi ortamlarda yere bakar o da konusmak istemedigi daraldigi zaman :) normalde oyle degil yani bana gecen gun yollarda bir cocuk gosterdi askim bak buna.iyi bak dedi bir gun bi sekilde olursam o zaman dusundugun herseyi yapmisimdir dedi :) cocugun suratina bakmaya korktum yahu ne bicim di oyle gozleri tandiigmiz biri degil yolda gorduk o ara gosterdi bak bak diye

benim eşimde unıversıte caglarında bıkac bişe kullanmıştı..kendi iradesiyle o yıllarda bıraktı..
kendı babamdan da böyle şeyler gördüğümden,kullanan insanlardan çok rahatsız olurum..

ama esımın uzerıne hıc dusmedım,ıradeli Bi insandır,bişeyı denemelik kullansa bile benden saklamaz..hani didiklenedıgım için bu konuda relax oldugumu dusunur..

gerçi şimdi namazlı nıyazlı,içki bile içemiyor,meyve suyuna talim..
Benim esimde alkol kullanmiyor kotu aliskanlik sadece sigara ben abartiyomuyum bu dusunceleri olmayan seyleri anlamadim sizce de abartmismiyim artik

Ne iş yaptığına bağlı.. Mesela kardeşim hem yoğun hem de bütün gün bilgisayara bakmaktan akşama gözleri kıpkırmızı gelir..
Kaynak & montaj işiyse ondan da gözler fena kızarır.!

Benim esimde alkol kullanmiyor kotu aliskanlik sadece sigara ben abartiyomuyum bu dusunceleri olmayan seyleri anlamadim sizce de abartmismiyim artik
adamın üstüne gıtme rahat bırak,olmayan şeyi aklına sokma..gunahınıda alma..fazla takmışsın kafana artık..adamda sürekli suclu gıbı kendını temize çıkarma derdinde..onun yerine koy kendıni,zor duruma sokma artık onu da,günah..sadece takıpte ol uzaktan uzağa..kendını de yıpratma,bişe varsa zaten çıkar ortaya,skma canını,bebişi düşün..

bulunduğu ortamdaki ışıklarda çok etkılı..

misal ben avmden eve dönünce vampirella olurum bildiğin..

Ne iş yaptığına bağlı.. Mesela kardeşim hem yoğun hem de bütün gün bilgisayara bakmaktan akşama gözleri kıpkırmızı gelir..
Kaynak & montaj işiyse ondan da gözler fena kızarır.!
Canim ozel soforluk yapiyor hep arabanin ustunde arabada olmadigi zamanda saga sola kosturuyo . Biraz da fazlaca mehametliyiz kendi isi olmayan islerede yardim eder ona yazik buna gunah derr der kendinji parcalar
[QUOTE="millan, post: 37507859, member:

adamın üstüne gıtme rahat bırak,olmayan şeyi aklına sokma..gunahınıda alma..fazla takmışsın kafana artık..adamda sürekli suclu gıbı kendını temize çıkarma derdinde..onun yerine koy kendıni,zor duruma sokma artık onu da,günah..sadece takıpte ol uzaktan uzağa..kendını de yıpratma,bişe varsa zaten çıkar ortaya,skma canını,bebişi düşün..
Dogru soylutorsun aslinda cocuk hep benim baskim altinda internettede ben cok arastiridm bu konuyu hic birsey uymuyo ki hic.bisey oturmuyo heh tamam yapiyor diyemiyorim atarim ustumden insAllah bu dusunceleri zaten ne is yaptigini yukarida yazdim canim

Konumu kapatirsaniz kitlerseniz sevinirim. Arkadaslarla guzelce sohbet ettik beni dusunce olarak sagolsun rahatlattilar kitlersek iyi olur
Tesekkurler simdiden

Back
X