bir bakarmisiniz?

Hanımlar karşınızda sizin kadar imkana ve olgunluğa sahip bir konu sahibi yok sakin olalım biraz pliiizzz
Evet hanimlar yada ablalar size saygim sonsuz ama lutfen elestirme degilde nasihat etmenizi istiyorum inaninki zaten cikmazdayim

Bebegimin sagliginin yerine gelene kadar benden uzak durmasini aksi takdirde hamile kalma ihtimalim var

Zor durumdasınız anladım, üzüldüm... lakin eğri oturalım doğru konuşalım o uzaklaştırma kararı şiddet gören kadını bile çoğu kez korumuyor, görüyoruz. sizin durumunuzda o kararı çıkarmazlar. Ayrıca böyle bir karar aldırırsanız bu adamın hırslanıp size şiddet uygulamasından endişe ettim ben, zira bahsettiğiniz durum evlilik içinde de olsa tecavüz. Yani cinsel şiddet. Bu adamın sizi dövmeyeceğinin garantisi yok bence. Aile desteğiniz de yokmuş. Umarım bebeğiniz şifa bulur. Lakin sizin bir şekilde hayatınızı düzene koyacak uzun vadeli planlara ihtiyacınız var. Bu adamla iş zor. Sığınma evi ilk etapta bir çare olabilir sonrasında da kendi yaşamınızı kurmanız gerekir tabi ki.

şimdi gördüm aileniz arkanızda değilmiş.. üzüldüm. bebeğinizin rahatsızlığı nedir? ne şekilde tedavi görüyor şu an?

Bebeğinin neyi var peki? Ay delircem ya bu polislere.
Cok karmasik bir konu yani doktorlar tam tespit edemedi bazikari nefes borusu ile soluk borus yapisik onun icinde agir bir ameliyat olmasi gerekiyor dedi bazilari bagursagi yukarda kalbi buyuk dedi ve sol cigerinde sorun varmis ve zaten bronsit en son doktor bir uzmana goturun cocugun durumu kotuye gidiyor nefes alamiyor dedi

Yok mu tam teşekküllü bi hastene? Allah yardımcın olsun.

eşiniz çocuğun hasta olduğuna inanmıyordu sanki değil mi? yanlış mı hatırlıyorum.
eğitim araştırma hastanesine götürdünüz mü bilmiyorum. belki orada güzelce araştırılır
Allah bebeğinize sağlık sıhhat versin.

Iinanmiyor degil sorumluluk almak istemiyor

Emziriyorum 1 bebegimin sagligi yerinde olmadigi icin tavsiye etmeyiz dediler spral icin randevu aldim esimin dedigi afedersiniz elimle soker cikaririm
Yumurtlama günlerini biliyor musun peki o günlerde birliktelikten kaçın bari bir şekilde. Birlikte olmak istemedigini söylediğinde napıyor peki, şiddet yok demişsin ne şekilde zorluyor buna seni yani? Hoş, Bu da bir şiddet de.

nesi varmış canım? göremedim de yorumunu konu sahibinin.

Uzaklaştırma yerine bosansan mesela?

nesi varmış canım? göremedim de yorumunu konu sahibinin.
Ben cikis birseyim 115 kiloluk adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…