aileniz var mı, yanına gidebileceğiniz herhangi kimse?Bebegimin sagliginin yerine gelene kadar benden uzak durmasini aksi takdirde hamile kalma ihtimalim var
Evet hanimlar yada ablalar size saygim sonsuz ama lutfen elestirme degilde nasihat etmenizi istiyorum inaninki zaten cikmazdayimHanımlar karşınızda sizin kadar imkana ve olgunluğa sahip bir konu sahibi yok sakin olalım biraz pliiizzz
Bebegimin sagliginin yerine gelene kadar benden uzak durmasini aksi takdirde hamile kalma ihtimalim var
Cok karmasik bir konu yani doktorlar tam tespit edemedi bazikari nefes borusu ile soluk borus yapisik onun icinde agir bir ameliyat olmasi gerekiyor dedi bazilari bagursagi yukarda kalbi buyuk dedi ve sol cigerinde sorun varmis ve zaten bronsit en son doktor bir uzmana goturun cocugun durumu kotuye gidiyor nefes alamiyor dediBebeğinin neyi var peki? Ay delircem ya bu polislere.
Yok mu tam teşekküllü bi hastene? Allah yardımcın olsun.Cok karmasik bir konu yani doktorlar tam tespit edemedi bazikari nefes borusu ile soluk borus yapisik onun icinde agir bir ameliyat olmasi gerekiyor dedi bazilari bagursagi yukarda kalbi buyuk dedi ve sol cigerinde sorun varmis ve zaten bronsit en son doktor bir uzmana goturun cocugun durumu kotuye gidiyor nefes alamiyor dedi
eşiniz çocuğun hasta olduğuna inanmıyordu sanki değil mi? yanlış mı hatırlıyorum.Cok karmasik bir konu yani doktorlar tam tespit edemedi bazikari nefes borusu ile soluk borus yapisik onun icinde agir bir ameliyat olmasi gerekiyor dedi bazilari bagursagi yukarda kalbi buyuk dedi ve sol cigerinde sorun varmis ve zaten bronsit en son doktor bir uzmana goturun cocugun durumu kotuye gidiyor nefes alamiyor dedi
Devlete gittim universiteye yonlendirdiler universiteye gittim gene devlete git dediler randevu aldim pazartesiyeYok mu tam teşekküllü bi hastene? Allah yardımcın olsun.
Iinanmiyor degil sorumluluk almak istemiyoreşiniz çocuğun hasta olduğuna inanmıyordu sanki değil mi? yanlış mı hatırlıyorum.
eğitim araştırma hastanesine götürdünüz mü bilmiyorum. belki orada güzelce araştırılır
Allah bebeğinize sağlık sıhhat versin.
Normal çocuk doktoru mu bakıyo? Çocuk cerrahı mı?Devlete gittim universiteye yonlendirdiler universiteye gittim gene devlete git dediler randevu aldim pazartesiye
Yumurtlama günlerini biliyor musun peki o günlerde birliktelikten kaçın bari bir şekilde. Birlikte olmak istemedigini söylediğinde napıyor peki, şiddet yok demişsin ne şekilde zorluyor buna seni yani? Hoş, Bu da bir şiddet de.Emziriyorum 1 bebegimin sagligi yerinde olmadigi icin tavsiye etmeyiz dediler spral icin randevu aldim esimin dedigi afedersiniz elimle soker cikaririm
SagolunYok mu tam teşekküllü bi hastene? Allah yardımcın olsun.
nesi varmış canım? göremedim de yorumunu konu sahibinin.Normal çocuk doktoru mu bakıyo? Çocuk cerrahı mı?Otrera bi baksana. Kime gitmesi lazım?
Hep cocuk cerrahisine gittim bu sefer cocuk doktoruna gotur dedi universitedeki doktorNormal çocuk doktoru mu bakıyo? Çocuk cerrahı mı?Otrera bi baksana. Kime gitmesi lazım?
nesi varmış canım? göremedim de yorumunu konu sahibinin.
Cok karmasik bir konu yani doktorlar tam tespit edemedi bazikari nefes borusu ile soluk borus yapisik onun icinde agir bir ameliyat olmasi gerekiyor dedi bazilari bagursagi yukarda kalbi buyuk dedi ve sol cigerinde sorun varmis ve zaten bronsit en son doktor bir uzmana goturun cocugun durumu kotuye gidiyor nefes alamiyor dedi
Otrera bi yönlendirsin seni. O bilir.Hep cocuk cerrahisine gittim bu sefer cocuk doktoruna gotur dedi universitedeki doktor
Uzaklaştırma yerine bosansan mesela?18 yasinda evlendim bebegim 7 aylik basta koyde kv yanindaydik ama bana iftira atinca bosanmaya karar verdim ama beni yalvar yakar babasinin evine getirdi guya calisacakti vs ama tekrar koye islrr var diyerek gitti 5 6 gun kalp geliyordu kapiyi acmasamda kartla aciyordu...
nesi varmış canım? göremedim de yorumunu konu sahibinin.
Ben cikis birseyim 115 kiloluk adamYumurtlama günlerini biliyor musun peki o günlerde birliktelikten kaçın bari bir şekilde. Birlikte olmak istemedigini söylediğinde napıyor peki, şiddet yok demişsin ne şekilde zorluyor buna seni yani? Hoş, Bu da bir şiddet de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?