konu sahibi önce bir çocuk doktoruna gidin. birkaç görüntüleme yapılsın,bahsettiğiniz şeyler bana farklı farklı şeyleri düşündürdü,yani hepsinin bir arada olması.. sendromik bir şey de olabilir. görüntüleme sonuçlarını özelden atabilirsiniz bana, bağırsakları göğüs kafesine mi fıtıklaşmış mesela? eğer öyleyse akciğerinin bir tarafını ezip sönmesine sebep olmuş olabilir tabi,e bu durumdan kalp de etkilenir doğal olarak, yani tabi bu benim sizin şu yazdıklarınızdan anladıklarıma göre yaptığım tahminler sadece ,kesin olarak organlar nerede ne durumda bir görmemiz lazım.Otrera bi yönlendirsin seni. O bilir.
Zaten 5 gun yatti taburcu ettiler tekrar yatis istediler ama farkli bir doktor yatirmadi hemen mudahake edilmesi gerekiyor hic nefes alamiyor dedi sadece bir cigerlerin seyi var bendekonu sahibi önce bir çocuk doktoruna gidin. birkaç görüntüleme yapılsın,bahsettiğiniz şeyler bana farklı farklı şeyleri düşündürdü,yani hepsinin bir arada olması.. sendromik bir şey de olabilir. görüntüleme sonuçlarını özelden atabilirsiniz bana, bağırsakları göğüs kafesine mi fıtıklaşmış mesela? eğer öyleyse akciğerinin bir tarafını ezip sönmesine sebep olmuş olabilir tabi,e bu durumdan kalp de etkilenir doğal olarak, yani tabi bu benim sizin şu yazdıklarınızdan anladıklarıma göre yaptığım tahminler sadece ,kesin olarak organlar nerede ne durumda bir görmemiz lazım.
doğrudan cerraha götürmeyin, çocuk doktoru muayene etsin,gerekirse yeşil alan açıp sizi cerraha yönlendirirler zaten.
Çocuk kaç yaşındaydı?Zaten 5 gun yatti taburcu ettiler tekrar yatis istediler ama farkli bir doktor yatirmadi hemen mudahake edilmesi gerekiyor hic nefes alamiyor dedi sadece bir cigerlerin seyi var bende
Baska yok elimde malesef esim yaptirmama izin vermemisti ilacli ultrasyonu onuda yarin goturecem bebegimi yapturirlar belki bu arada 3 haftadir cok sis ve hep sancisi var bagirsaklariyla ilgili sorun galibakonu sahibi önce bir çocuk doktoruna gidin. birkaç görüntüleme yapılsın,bahsettiğiniz şeyler bana farklı farklı şeyleri düşündürdü,yani hepsinin bir arada olması.. sendromik bir şey de olabilir. görüntüleme sonuçlarını özelden atabilirsiniz bana, bağırsakları göğüs kafesine mi fıtıklaşmış mesela? eğer öyleyse akciğerinin bir tarafını ezip sönmesine sebep olmuş olabilir tabi,e bu durumdan kalp de etkilenir doğal olarak, yani tabi bu benim sizin şu yazdıklarınızdan anladıklarıma göre yaptığım tahminler sadece ,kesin olarak organlar nerede ne durumda bir görmemiz lazım.
doğrudan cerraha götürmeyin, çocuk doktoru muayene etsin,gerekirse yeşil alan açıp sizi cerraha yönlendirirler zaten.
Bebeğinize acil şifalar diliyorum..İnşallah alanında uzmanlaşmış Doktorlara denk gelirsiniz de Bebeğiniz sağlığına kavuşur.Baska yok elimde malesef esim yaptirmama izin vermemisti ilacli ultrasyonu onuda yarin goturecem bebegimi yapturirlar belki bu arada 3 haftadir cok sis ve hep sancisi var bagirsaklariyla ilgili sorun galiba
35 yasina gelmis adamin duzelmeyeceginin farkindayim elimden geleni yapacam kurtulmak icinBoşanma davası aç sonrasina sürece göre bakılır zaten. Ayrıca boş yere bu adamdan düzelir koca olur diye bekleme, gidip öyle sözlerine inanıp geri dönme bir an önce ayrıl hayatına bak derim yaşın gençmiş.
Cok sagolun iste kimisi evlat sahibi olmak icin varini yogunu hastanelere yatirir kimiside bir evladi haketmryecek kadar nankor ama ben bosanacam dedigimde bwbegimi zorla almasuni biliyor yeni aklina geliyor baba oldugu..Bebeğinize acil şifalar diliyorum..İnşallah alanında uzmanlaşmış Doktorlara denk gelirsiniz de Bebeğiniz sağlığına kavuşur.
Çok özür dilerim fakat eşiniz bir ergen gibi davraniyor. Baba olamayacak kadar cahil..
Siz, evladınız için elinizden geleni yapın. Bebeğiniz sağlığın kavuştuktan sonra kendinize bir yol çizersiniz.
Yalvar yakar getirmemistir. Siz ona inanmak istemissinizdir. Kendi rizanizla gelmissinizdir. Size tavsiyem menun degilseniz bosanin. Uzaklastirma kararri oyuncak degil18 yasinda evlendim bebegim 7 aylik basta koyde kv yanindaydik ama bana iftira atinca bosanmaya karar verdim ama beni yalvar yakar babasinin evine getirdi guya calisacakti vs ama tekrar koye islrr var diyerek gitti 5 6 gun kalp geliyordu kapiyi acmasamda kartla aciyordu...
Merhaba hanimlar Ben birsey yapmak istiyorum ama tam bir fikrim olmadigi icin bilen cikar diye buraya yaziyorum...
Ben uzaklastirma karari cikarmak istiyorum esim icin siddet yok ama bu adama benim tahamulum yok 3 4 gun gidip koy isini bahane edip 1 gun gelip beni cinswlligi icin kullanmasini istemiyorum ama durdugum ev babasinin evi dusunuyorumda sonucta bu adam her yonden bizi magdur ediyor calisiyormu yok calismiyor kocalik yapiyormu yok 1 gun var 5 gun koyde gerci ne yaptigida muamma gorende calisip para getiriyor sanacak .velhasil istemiyorum bu adamsizda yapabiliyorum evliligimizin 1 senesi boyle gitti zaten simdi bu ev babasinin evi oldugu icin polisler birsey dermi...
Bu arada kucuklukten beri travma gibi birsey tek kalamiyorum evde gece korkuyorum hemde cok ama bu adam sagolsun suan korksamda tekim....
Aileniz yok muMerhaba hanimlar Ben birsey yapmak istiyorum ama tam bir fikrim olmadigi icin bilen cikar diye buraya yaziyorum...
Ben uzaklastirma karari cikarmak istiyorum esim icin siddet yok ama bu adama benim tahamulum yok 3 4 gun gidip koy isini bahane edip 1 gun gelip beni cinswlligi icin kullanmasini istemiyorum ama durdugum ev babasinin evi dusunuyorumda sonucta bu adam her yonden bizi magdur ediyor calisiyormu yok calismiyor kocalik yapiyormu yok 1 gun var 5 gun koyde gerci ne yaptigida muamma gorende calisip para getiriyor sanacak .velhasil istemiyorum bu adamsizda yapabiliyorum evliligimizin 1 senesi boyle gitti zaten simdi bu ev babasinin evi oldugu icin polisler birsey dermi...
Bu arada kucuklukten beri travma gibi birsey tek kalamiyorum evde gece korkuyorum hemde cok ama bu adam sagolsun suan korksamda tekim....
Yarin bebegimin randevusy 2 de gidecez bugun pazar ya?Doktora gittiniz mi cansu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?