bir bakarmisiniz?

Otrera bi yönlendirsin seni. O bilir.
konu sahibi önce bir çocuk doktoruna gidin. birkaç görüntüleme yapılsın,bahsettiğiniz şeyler bana farklı farklı şeyleri düşündürdü,yani hepsinin bir arada olması.. sendromik bir şey de olabilir. görüntüleme sonuçlarını özelden atabilirsiniz bana, bağırsakları göğüs kafesine mi fıtıklaşmış mesela? eğer öyleyse akciğerinin bir tarafını ezip sönmesine sebep olmuş olabilir tabi,e bu durumdan kalp de etkilenir doğal olarak, yani tabi bu benim sizin şu yazdıklarınızdan anladıklarıma göre yaptığım tahminler sadece ,kesin olarak organlar nerede ne durumda bir görmemiz lazım.

doğrudan cerraha götürmeyin, çocuk doktoru muayene etsin,gerekirse yeşil alan açıp sizi cerraha yönlendirirler zaten.

Sinava girecem
Bebegimin hemen tedavi olmasi lazim aksi takdirde Allah korusun nefessiz kalacak
Kalacak yer ayarlamam lazim
Bur is sart
Kimse bebegime bakmiyor
Evde yapabilecegim biris onuda butik demistim zaten

Boşanmak gibi çözüm varken, uzaklaştırma ya da koruma kararı neden?
Hayati tehlikeniz yok anladığım kadarıyla umarım asla da olmaz ama birine haksız yere ithamda bulunmak da suçtur.
Dayanamıyorsanız boşanırsınız, basit aslında.

Zaten 5 gun yatti taburcu ettiler tekrar yatis istediler ama farkli bir doktor yatirmadi hemen mudahake edilmesi gerekiyor hic nefes alamiyor dedi sadece bir cigerlerin seyi var bende

Eklentiler

• IMG-20210408-WA0001.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 62
Boşanmak gibi bir seçenek varken, resmi nikahlı eşinizi ortak yaşadığınız evden uzaklaştırmaktan bahsediyorsunuz. Devletin memuru kurumu seninle mi uğraşacak?

Zaten 5 gun yatti taburcu ettiler tekrar yatis istediler ama farkli bir doktor yatirmadi hemen mudahake edilmesi gerekiyor hic nefes alamiyor dedi sadece bir cigerlerin seyi var bende
Çocuk kaç yaşındaydı?

şimdi Cansu hanım bu filme bakarak net bir şey söyleyemem ancak çocuğun sağına bakarsanız bağırsakların orada olmaması lazım yani karaciğer seçilemiyor maalesef, buna bağlı olarak diyaframa barsak fıtıklaşmış ve oradaki akciğer alanını söndürmüş olabilir. ( yine dikkatli bakarsanız soluk borusu da sağa itilmiş zaten orta hatta olması gerekirken) Buna atelektazi diyoruz, buna bağlı olarak da sık enfeksiyon ve nefes darlığı görülebilir.

bana kalbi büyük gelmedi, timus bezinden dolayı öyle gözüküyor olabilir. Ancak dediğim gibi bu grafide hiçbir şey net değil, tomografi ve ultrasonunu görmem lazım mutlaka.

siz ilk iş çocuk doktoruna randevu alın, ultrason ve tomografi ister onlar, sonra sizi cerrahiye yönlendirirler.

bu aşamada nesi var söylemem mümkün değil maalesef

Baska yok elimde malesef esim yaptirmama izin vermemisti ilacli ultrasyonu onuda yarin goturecem bebegimi yapturirlar belki bu arada 3 haftadir cok sis ve hep sancisi var bagirsaklariyla ilgili sorun galiba

Boşanma davası aç sonrasina sürece göre bakılır zaten. Ayrıca boş yere bu adamdan düzelir koca olur diye bekleme, gidip öyle sözlerine inanıp geri dönme bir an önce ayrıl hayatına bak derim yaşın gençmiş.

Baska yok elimde malesef esim yaptirmama izin vermemisti ilacli ultrasyonu onuda yarin goturecem bebegimi yapturirlar belki bu arada 3 haftadir cok sis ve hep sancisi var bagirsaklariyla ilgili sorun galiba
Bebeğinize acil şifalar diliyorum..İnşallah alanında uzmanlaşmış Doktorlara denk gelirsiniz de Bebeğiniz sağlığına kavuşur.

Çok özür dilerim fakat eşiniz bir ergen gibi davraniyor. Baba olamayacak kadar cahil..

Siz, evladınız için elinizden geleni yapın. Bebeğiniz sağlığın kavuştuktan sonra kendinize bir yol çizersiniz.

35 yasina gelmis adamin duzelmeyeceginin farkindayim elimden geleni yapacam kurtulmak icin

Cok sagolun iste kimisi evlat sahibi olmak icin varini yogunu hastanelere yatirir kimiside bir evladi haketmryecek kadar nankor ama ben bosanacam dedigimde bwbegimi zorla almasuni biliyor yeni aklina geliyor baba oldugu..

Yalvar yakar getirmemistir. Siz ona inanmak istemissinizdir. Kendi rizanizla gelmissinizdir. Size tavsiyem menun degilseniz bosanin. Uzaklastirma kararri oyuncak degil

Arkadaşım madem adam yokken yani hayatında o olmadan daha iyisin, boşan o halde ne duruyosun? Neden uzaklaştırma kararı için vakit kaybedesin? Aç davanı o evde de oturmaya devam et al nafakanı kurtul. Hayır zor bi dönemden geçiyosun Bebeğin hastalığıyla uğraşıyomuşsun, buna çok geçmiş olsun bu arada, ve bu süreçte bi de 3 4 günde bir gelip senle sadece sex yapacak adamla mı uğraşacaksın bir de?

Iste tam da bunu demek istedim ucretsiz avukat talep edecegim yarin hastaneden ciktiktan sonra

Sizin esiniz sapik,cok net bu.
Ama bosanma davasi acsaniz su anda bulundugunuz evde yasamaya devam edebilir misiniz onu bilmiyorum. Zorla birliktelik istiyor dediginizde belki uzaklastirma karari cikabilir. Ama devletin tayin edecegi avukat ugrasir mi bununla bilemedim. İsiniz cok zor. Ben sizin yerinizde olsam kadin dernekleriyle irtibata gecerim. Onlar bir cikar yol gosterir

Kafin siginma evine gitmen lazim ortada tecavüz felan varsa

Son düzenleme:
Aileniz yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…