bir bakarmisiniz?

Baska yok elimde malesef esim yaptirmama izin vermemisti ilacli ultrasyonu onuda yarin goturecem bebegimi yapturirlar belki bu arada 3 haftadir cok sis ve hep sancisi var bagirsaklariyla ilgili sorun galiba
eşinize diyecek lafım çok da banlanmak istemiyorum o leş adam için.

sağlık hizmetlerinden faydalanmak gibi temel bir hakkı engellemek de bir çocuk istismarıdır bana göre. Şeytan diyor şikayet et leş herifi görsün anyayı Konyayı...

siz ona bir şey demeyin,yarın çocuk doktoruna götürün, o size tetkik ister ve hastanede çektirirsiniz,sonucu çıkmadan sakın eve gitmeyin,kocanız olacak adam tekrar gitmenize izin vermeyebilir çünkü. sabah muayene olursanız öğleden sonra tüm sonuçlar çıkar. hastanede veya yakın bir yerde bekleyin mümkünse.

evet şişkinliği muhtemelen barsaklarıyla alakalı,ancak daha iyi anlayabilmeniz için basitçe anlatacağım :

şöyle düşünün karnın içindeki boşluk-hacim belli. genişleme kapasitesi de belli. ancak barsakları gazla dolu olduğun için ve diyafram altında sıkıştığı için barsağın da gideceği boşluk belli. e gaz dolumu devam ediyor bu süreçte, barsak genişleyip kendine yer açmaya çalışacak ama yer yok değil mi? o zaman ne olacak kendi üstüne katlanacak, hani şu sosis gibi balonlar var ya,onları katlıyoruz büküyoruz,aynı onlar gibi.

e böyle olunca da volvulus (barsak düğümlenmesi) gelişme riski çok artacak. eğer düğümlenme olursa barsak iskemiye(oksijensizliğe) gidip strangüle olacak, ve bu asla istemediğimiz bir durum. çok ağır sonuçları oluyor çünkü.

amacım sizi korkutmak değil lütfen yanlış anlamayın,elinizi neden çabuk tutmanız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum size.

pis kocanız yüzünden göz göre göre çocuğun sağlığı bozulmasın diye diyorum.

doktordan dönünce sonuçlarınızı,doktorun söylediklerini bana özelden atın olur mu? sizden haber bekleyeceğim :)

Kafin siginma evine gitmen lazim ortada tecavüz felan varsa
Ilk oncelikle sagolun Ilk oncelikle sagolun dediklerinizden cok endiselendim cocugum icin korktum ya yarin yine baska birine yonlendirirlerse napacam Ben?

Ilk oncelikle sagolun
Ilk oncelikle sagolun dediklerinizden cok endiselendim cocugum icin korktum ya yarin yine baska birine yonlendirirlerse napacam Ben?
çocuk cerrahisine yönlendiriliriniz,durumun aciliyeti ve risk sınıflaması hesaplanır,gerekirse hemen aynı gün yatışınız yapılır. endişelenmeyin.

doktorlarımıza güvenin,yeter ki o leş kocanıza karşı dik durun. istediğiniz her soruyu bana özelden sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…