bir bakarmisiniz

Eşimle benim yumuşak huyumuzdan ve saygimizdan yararlanılıyor. Birde esim çok hassaslasti ona karşı da mahcup olmak istemiyorum. Dedigim gibi kp hemen köprüleri yıkacak bir tip.

aman yakarsa yaksın be kaç yaşına gelmiş hacca gidiyor para için köprüleri yakacakmış.

bak canım geçen sene bizim durumumuz kötüydü kvnin de öyle kurban kesileceği zaman bi hisseye yarı yarıya girelim dediler.
bende olmaz öyle şey dedim düşün ki bi kurbanlık 5 e bölünüyor biz düşen kısmıda 2 ye bölüyoruz neymiş ikimizde kurban kesmiş sayılırmısız.

yani biz millet olarak dini öyle güzel evirip çeviriyoruz ki bi ibadet yapcaz bin dereden su getiriyoruz.
kılıfına uyuduruyoruz herşeyi.

ben dedim olmaz öyle şey olay çıkardım durumun varsa gir yoksa girme dedim kv ye hee eğer bi ev olduğumuzu düşünüyorsan senin paran sende kalsın çünkü ben yarım yamalak iş yapmayı sevmem kendi payımı direkt ödicem madem tek eviz diye düşünüyorsun merak etme sende borçlu kalmamıs olursun dedim. kem küm etti sonunda dediğim oldu. kendiside küçük bi hayvan kesti..

açık açık söyleyin durumunuz yoksa gitmeyin babacım deyin.
ayıp ya gerçekten uyuz oluyorum böyle insanlara.

eminim bişey danışsan da 4 saat vaaz verir.

Anlamazki:(

Evet yarama tuz basmış bulunuyosun sevgili kuzucuklarim şaka şaka :) benimde durum aynen böle ocakta umreye gittiler kv görümce şimdide hac çıktı kv görümce KP ne yapıcam ben bunlarla :)

Biz sadece babasininkini ödemeyi düşünüyoruz ilk taksit ödendi ztn 10.000 tl 2 taksit daha var ilk taksidi onlar halletti galiba diğerleri için bize gelicekler :eek:

aman yakarsa yaksın be kaç yaşına gelmiş hacca gidiyor para için köprüleri yakacakmış.

Sürekli eşimi annesiyle vuruyor. Kusmesibirşey degilde eşimle annesinin gorusmesine de engel oluyor. Annesi kanser atlattı ve bunun için üzmek istemiyor ama bana göre annesi bir dur diyebilir o dahada üzerimize gelir.:(

Evet yarama tuz basmış bulunuyosun sevgili kuzucuklarim şaka şaka :) benimde durum aynen böle ocakta umreye gittiler kv görümce şimdide hac çıktı kv görümce KP ne yapıcam ben bunlarla :)

Biz sadece babasininkini ödemeyi düşünüyoruz ilk taksit ödendi ztn 10.000 tl 2 taksit daha var ilk taksidi onlar halletti galiba diğerleri için bize gelicekler :eek:

ya hakikaten şaşırıyorum ya bir de bu insanlar hacı oldum diye dönüyor.

valla eğer yanlış biliyorsam biri uyarsın ama yıllardır parası olmayan adama farz değil diye biliyorum ben bunu.
evlat olarak gönlünden koparsa veririsin böyle zorlamalar falan bana hiç normal gelmiyor.

Ahterim paralari olmasa seve seve verirdim, nolacaktiki ama dediğim gibi zaten zengin ve varlıklı. Gerisini düşün :)

Eşim aslında benim gibi düşünüyor ama emri vaki yaptıkları içinde nasıl hayır diyeceğini düşünüyor kirmadan.

baba bende para olsa seve seve verirdim
bende sizden bir daire kirasını isteyecektim borç olarak diyebilir
ifadeler%20%2825%29.gif

ya hakikaten şaşırıyorum ya bir de bu insanlar hacı oldum diye dönüyor.

valla eğer yanlış biliyorsam biri uyarsın ama yıllardır parası olmayan adama farz değil diye biliyorum ben bunu.
evlat olarak gönlünden koparsa veririsin böyle zorlamalar falan bana hiç normal gelmiyor.
Durumları iyi aslında ne yapalım ne desek boş bide huzursuzluk çıkıcak gitsin gelsinler aman banane benim yavrularımın rizkina ortak oluyosalar Rabbim görüyor millet hacı desin ego tavan :) hakkını vermek lazım gidip gelip survivor izlemek olmaz

Eşimle benim yumuşak huyumuzdan ve saygimizdan yararlanılıyor. Birde esim çok hassaslasti ona karşı da mahcup olmak istemiyorum. Dedigim gibi kp hemen köprüleri yıkacak bir tip.

Yahu blof tur o blof nereye yikiyor kopruleri falan yurt disindaki turkler birbirlerine zor guvenirler adamin hepi topu bir erkek cocugunu var onada mi kusecek goze alamaz merak etmeyin. Kuseceksede hem hacca gidecek illaki dondugunde barismak zorunda.

Durunları iyiyse ne bu yani utanmıyorlarmı istemeye halada offf bencil insanlar ama kuzucugm sen esinle zıtlasma sakin sakin fikrini soyle razı deilim de canını sıkma bosverrrrrr yersiz davranıslar iste :KK28:

Eşim çok gururlu hayatta istemez. Babası varlıklı olmasına rağmen asla onun sırtından gecinmedi.

amaç zaten borç istemek değil ki,
hani orada zor durumda olduğunu vurgulamış oluyor.
Hac parası için kendisinde olduğu halde emrivaki yapan bir baba sanmıyorum al oğlum diye çıkarıp kirayı versin :)

Durunları iyiyse ne bu yani utanmıyorlarmı istemeye halada offf bencil insanlar ama kuzucugm sen esinle zıtlasma sakin sakin fikrini soyle razı deilim de canını sıkma bosverrrrrr yersiz davranıslar iste :KK28:

Yok biricigim değişik ben daha görmedim böyle insanlar. Eşimi çok ama çok seviyorum. O aileme karsi cok saygılı ve özenli bende bundan dolayı zaten eşimin hatrina katlandigim çok şey var. Inan muhtaç olsalar umrumda değil hemen verirdim hatta bütün parayı bulmaya çalışırdım ama gel gör iyi durumları.:(

Back
X