bir bakarmisiniz

Eşim aslında benim gibi düşünüyor ama emri vaki yaptıkları içinde nasıl hayır diyeceğini düşünüyor kirmadan.

duymamazliga verin bacim .
harcayin paranizi .
kp de belki sansini denemistir

Ben karışmıyorum nasıl isterse öle gitsinler büyük ihtimal kredi çekip gidicekler evleri satacak değiller sonuç hesap bize kalicak

Ama suna eminim ben gidicem para lazım deseydim aman daha Gençsin sora gidersin bizde para yok derler bide surat asarlardiki sorma gitsin

3-5 ay sonra umreye gidiyorum para lazım dicem bakalım ne dicekler :KK53:

Hac durumu olana farz olmayana değil
Kp sizden para isteyerek Hacca gidecekse bir sorsun bence kabul olunuyor mu? Sizde bizim durumumuz şu kadara müsait diyebilirsiniz hac öncesi hediye gibi
Kendi cebi dışındakilere uzanan insanlardan hoşlanmıyorum

Hac durumu olana farz olmayana değil
Kp sizden para isteyerek Hacca gidecekse bir sorsun bence kabul olunuyor mu? Sizde bizim durumumuz şu kadara müsait diyebilirsiniz hac öncesi hediye gibi
Kendi cebi dışındakilere uzanan
Eşin anne babasına açık açık 'hac ibadeti başkasının parasıyla olmaz senin malından kazandıklarınla olur' diyecek. Bu kadar net.
Durumlar olmasaydı verilirdi ama durumları varken ibadet için başkasından istemek neyin kafası?

Içlerinde kalmismis oğul parası yiyemedik :))) eşime diyorum duymazdan gelelim ama eşimin su gururu yokmu:)

Eşin anne babasına açık açık 'hac ibadeti başkasının parasıyla olmaz senin malından kazandıklarınla olur' diyecek. Bu kadar net.
Durumlar olmasaydı verilirdi ama durumları varken ibadet için başkasından istemek neyin kafası?

Bu arada hayırlı olsun.Allah bebeginizi sağlıkla kulağınıza almayı nasib etsin.

Eşime biz biriz diyorlar sürekli.

Ben karışmıyorum nasıl isterse öle gitsinler büyük ihtimal kredi çekip gidicekler evleri satacak değiller sonuç hesap bize kalicak

Ama suna eminim ben gidicem para lazım deseydim aman daha Gençsin sora gidersin bizde para yok derler bide surat asarlardiki sorma gitsin

3-5 ay sonra umreye gidiyorum para lazım dicem bakalım ne dicekler :KK53:

Umarım veririz derler en azından gönlün olur.:))

Içlerinde kalmismis oğul parası yiyemedik :))) eşime diyorum duymazdan gelelim ama eşimin su gururu yokmu:)

Bu nasıl bir cümledir Allah aşkına?
Şu mantık da bir bizim Türk ailelerinde vardır zaten. Genellikle de erkek ailelerinde.
Eşin de dediğin gibi bir miktar sus payı olarak versin o zaman. Kalanıyla borç ödedik falan desin.

Bu arada hayırlı olsun.Allah bebeginizi sağlıkla kulağınıza almayı nasib etsin.

Eşime biz biriz diyorlar sürekli.

Amin inşallah. Allah razı olsun.

Herifin koskoca apartmanı var hala oglunu yemek peşindeyse gözünü toprak doyursun ne diyem. Adamin hedefi büyük kküçük demeden tüm AByi yemek:KK70::KK70::confused:

Merhaba hanimlar , aslında çok büyük bir dert degil ama birde sizlere danışmak ve vicdanimi rahatlatmak istiyorum.
Bizim elimize yıl sonu 4 bin € gibi bir para geçecek ve onunlada Türkiye tatili planlamistik. Ondan başka elimize para da girmeyecek. Gelelim asıl meseleye kv ve kp hacci çıktı bu yıl. Durumları gayet güzel, şöyle soyliyeyim bir binaları var ve hepsi kirada iyi bir muhitte ama kp bana hac paramı vereceksiniz diyor. Ben para vermesine karşı değilim ama en azından tatil paramizin hepsini degilde bin € verelim diyorum. Sizce haksizmiyim veya yanlişmiyim.
Bizde gurbetciyiz belirteyim.sevgiler
Ahhh ahh bu insanlar hacca gitme olayını nasıl yanlış anlıyor. Hacca gitmek için aldığı para senin rızan ile verilmeli evlat bile olsa vereceksin denmez. Bukadar durumu iyi ise zaten niye vereceksin. Kiraları1 yıl biriktirse paşalar gibi gider gelir

Bence esinle konus parayi vermeyin. Kendin diyorsun yilin sonunda 4bin euro alacaginiz var. Yani o para sizin para ve baska bir yüklü geleceginiz yok diyorsun o paraya yazik edip onlara vermeyin. Zaten cogu kisi yazmis böyle durumda hac kabul olurmu olmaz mi muamma yani. Siz onlara o parayi isteksiz verseniz onlar hayrini görecekmi acaba? Nekadar bencil insanlar

Benim paramla hacca gideceklerine onlar evde otursun ben gideyim madem diye dusunurdum
Vermeyin
Yoksa paralari gitmesinler hacca gitmek sart degil

Merhaba hanimlar , aslında çok büyük bir dert degil ama birde sizlere danışmak ve vicdanimi rahatlatmak istiyorum.
Bizim elimize yıl sonu 4 bin € gibi bir para geçecek ve onunlada Türkiye tatili planlamistik. Ondan başka elimize para da girmeyecek. Gelelim asıl meseleye kv ve kp hacci çıktı bu yıl. Durumları gayet güzel, şöyle soyliyeyim bir binaları var ve hepsi kirada iyi bir muhitte ama kp bana hac paramı vereceksiniz diyor. Ben para vermesine karşı değilim ama en azından tatil paramizin hepsini degilde bin € verelim diyorum. Sizce haksizmiyim veya yanlişmiyim.
Bizde gurbetciyiz belirteyim.sevgiler

Haksız diilisiniz. Durumları iyiyse para istemeleri bile saçma. Tatilde ruhsal bir ihtiyaçtır sonuçta.

Haksız diilisiniz. Durumları iyiyse para istemeleri bile saçma. Tatilde ruhsal bir ihtiyaçtır sonuçta.

Evet artık turkiyeye gitmek istiyoruz. Neticede bizde burada bunaldik ama dediğim gibi eşimi sürekli biz biriz, başka kimimiz var falan deyip sıkıstırıyorlar. Psikolojik baskı deyim yerindeyse.

Bence esinle konus parayi vermeyin. Kendin diyorsun yilin sonunda 4bin euro alacaginiz var. Yani o para sizin para ve baska bir yüklü geleceginiz yok diyorsun o paraya yazik edip onlara vermeyin. Zaten cogu kisi yazmis böyle durumda hac kabul olurmu olmaz mi muamma yani. Siz onlara o parayi isteksiz verseniz onlar hayrini görecekmi acaba? Nekadar bencil insanlar

Daha neler neler bir bilsen:(

Back
X