L LESA76 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 5.661 7.376 398 Bursa 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LESA76 #1 Günaydın hanımlar, dun aksam nette sateen giyimin sitesine baktım, güxel ürünler var. Acaba bu markadan alışveriş yapan ve memnun kalan varmı . Urun kalitesi ve beden kalıpları nasıl . Bir de , Bursa da bayiiliği varmı.
Günaydın hanımlar, dun aksam nette sateen giyimin sitesine baktım, güxel ürünler var. Acaba bu markadan alışveriş yapan ve memnun kalan varmı . Urun kalitesi ve beden kalıpları nasıl . Bir de , Bursa da bayiiliği varmı.
ekinezyaaaa Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2016 1.186 1.228 133 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LESA76 #2 ben bir kaç kere markafoniden bu mağazadan bir şeyler almıştım gömlekti sanırım memnun kaldım kalıbı tam oldu
ben bir kaç kere markafoniden bu mağazadan bir şeyler almıştım gömlekti sanırım memnun kaldım kalıbı tam oldu
L LESA76 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 5.661 7.376 398 Bursa 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LESA76 #3 adacayi2016 .!.: ben bir kaç kere markafoniden bu mağazadan bir şeyler almıştım gömlekti sanırım memnun kaldım kalıbı tam oldu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler , modeller hoşuma gitti ,, fiyetlar da cazip geldi. Ama urun olarak görmeyince , fikir almak istedim .
adacayi2016 .!.: ben bir kaç kere markafoniden bu mağazadan bir şeyler almıştım gömlekti sanırım memnun kaldım kalıbı tam oldu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler , modeller hoşuma gitti ,, fiyetlar da cazip geldi. Ama urun olarak görmeyince , fikir almak istedim .
ekinezyaaaa Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2016 1.186 1.228 133 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi LESA76 #4 La_vinya .!.: Teşekkürler , modeller hoşuma gitti ,, fiyetlar da cazip geldi. Ama urun olarak görmeyince , fikir almak istedim . Genişletmek için tıkla... rica ederim :)
La_vinya .!.: Teşekkürler , modeller hoşuma gitti ,, fiyetlar da cazip geldi. Ama urun olarak görmeyince , fikir almak istedim . Genişletmek için tıkla... rica ederim :)