Bir bakarmısınız

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Herkese merhaba mutlu pazarlarınız olsun bu konuyu kuzenim için açıyorum kuzenim öğretmen tatil nedeniyle izindeydi bugün gitmeden önce kahvaltıya geldi ordan burdan konuşurken konu sevgiliden açıldı bu bana sevgilisinin bir konulmasından bahsetti etkilendiğini kafaya taktığını falan anlattı konuşmaları ise sevgilisi buna demişki ben kimseyi sevemiyoeımm bunun için uğraşmıyorum da kimse için aşkımdan ölmem seni de senin beni sevdiğin için seviyorum değer verdiğini bildiğim için seninleyim yoksa seninle de olmazdı demiş kuzenim de kızmış ve tartışmışlar şuanda araları limoni sizce de kız haklı değil mi

Yok artık. Bu erkeklere ne oldu ayol. Hepsi kız gibi olmuş. Tabiki haklı yani. Öyle iş mi olur. Adam bildiğin kibarca seni sevmiyorum demiş. Ayrılsın kesinlikle.

Annem hep derdi ki
Sana değer veren seven biryle birlikte ol
Bir kişi eğer bunu söylüyorsa açık açkk
O ilişki yürüsede sıkıntılar olur
Hele ki evlilikte, birçok şeye sevdiğin için tahammül ediyorsun
Sevmiyorsa kım bılır neler yapar
Bence ayrılmalılar

Ne kadar ayıp ya. Senin sevgin egomu okşamasa senide sallamam demiş bildiğin.
Seven taraf ilk erkek olmalı arkadaş gerçekten karşılıklı olanın tadı bambaşka.

Sen beni sevdigin icin seninle beraberim demek sen beni sevmediginde iliskiyi toparlayacak mucadele edecek bir ben bulamayacaksin demenin olumlu versiyonu.boyle bir cumleyi kullanma cesaretinide kaybetme korkusu olmamasindan dolayi kullanmis. Duygusal bir bag yok aralarında malesef. O ben sevemem edemem boyleyim diyen adamlar başkalarına gelince romantizmin askin tavanina cikarlar. Bu ilişki degerli kuzeniniz icin zaman kaybi.almadan vermek allaha mahsus. Rabbena rabbena hep bana hep bana olmazzzzz

Bazıları böyle boş boş konuşmaktan haz ediyor. Seviyorum demek nedense ağır geliyor. Sen beni sevdiğin için.... böyle cümleler kurunca özgüven artıyor sanırım. Hali tavrı nasılmış, kuzeninize karşı, ondan da hissedemiyor ise yol versin gitsin.

Sevgi elbetteki karşılıklı olunca anlam kazanır. Sizi seven birini sizde severseniz mutlu bir ilişki olur bunun adı. Ancak birini sırf sizi seviyor diye seviyorsanız durum değişir.

Başka sevdiği hiç bir şeyi yok muymuş yani adam sevilmeyi mi seviyormuş.

Yarın öbür gün başka biri bu adama ben seni o kızdan daha fazla seviyorum dese kuzeninizi terk edip onu mu sevecek yani garip iş

Allahim ne erkekler var ya laf mı bu şimdi. Kuzeninin yol versin. Saka gibi

Bence bos konusuyor. Altinda baska anlamlar aramaya ger yok seviyor sevmiyor diye. Ergen gibi resmen. Kuzenin uzun dusunmuyordur umarim boyle bos beles bir adamla.

Herkese merhaba mutlu pazarlarınız olsun bu konuyu kuzenim için açıyorum kuzenim öğretmen tatil nedeniyle izindeydi bugün gitmeden önce kahvaltıya geldi ordan burdan konuşurken konu sevgiliden açıldı bu bana sevgilisinin bir konulmasından bahsetti etkilendiğini kafaya taktığını falan anlattı konuşmaları ise sevgilisi buna demişki ben kimseyi sevemiyoeımm bunun için uğraşmıyorum da kimse için aşkımdan ölmem seni de senin beni sevdiğin için seviyorum değer verdiğini bildiğim için seninleyim yoksa seninle de olmazdı demiş kuzenim de kızmış ve tartışmışlar şuanda araları limoni sizce de kız haklı değil mi
Bu konusmadan sonra aralari limonimi sadece. Kuzenin ayirlamadi bekliyor mu seni sevmiyorum diyen adamla ?
Pesssss diyorum.

Back
X