Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bir bakıcı meselesi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Gerçekten çok üzüldüm. İçim parçalandı. Hele henüz konuşamazken bunları yaşaması mahveddi. Benimde 1,5 yaşında yavrum. Kimseye bırakmayın. Anneden başka kimse koruyup kollayamaz. Ahh bu kadınların çektiği.

aaa hiç aklımıza gelmemişti bak çok iyi fikir
gerçekten sonunda ki 3 ünlem işareti ile dalga geçtiğinizi düşünüyorum

aaa hiç aklımıza gelmemişti bak çok iyi fikir
gerçekten sonunda ki 3 ünlem işareti ile dalga geçtiğinizi düşünüyorum

:) neden dalga geçeyim ki , çocuklar konu geleceğimiz onlar bu kadar hassas konuda asla dalga geçmem
şahsım bakıcıdan çok çekmiş biri olarak ve evde kamera olduklarını bildikleri halde bir çok bakıcı değiştik .

hı unutmadan sesi de unutmayın bazen sadece görüntü yetersiz kalıyor ,konuşma tavırlar da önemli

çocuğuz ve siz bu değişimlere nasıl adapte oluyorsunuz

çocuğuz ve siz bu değişimlere nasıl adapte oluyorsunuz

çok zor süreçler illa yanında bir süre birinin kalması gerekiyor,annem bir süre geliyordu memleketten, bakıcı bebeğe ,bebek bakıcıya alışana kadar sonra gidiyordu ve şuan ki bakıcım komşumuz olduğu için bebeğimin alıştığı bir yüz dü annemin tekrar gelmesine gerek kalmadı ,eski bakıcımız ara ara gelip düzenini alıştırdı ve şükür şuan sıkıntısız devam ediyoruz ama her ne kadar güvendiğim biri de olsa sürekli kameraya bakma gereği duyuyorum

çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…