• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Sanatları Bir bakın bakalım beğenecekmisiniz bayanlar

evet bende sonradan farkettim ankarada olduğunu.En azından metre fiatını yazsaydın bende acaba pahalımı değilmi diye tereddüt etmezdim yinede teşekkürler.

canım benim yazarım tabiki metresi burda 2 den başlıyor 30 a kadar ulaşıyor am zirkon taşların metresi çok daha fazla ist de top olarak varmış 150 ytl ye

kızlar ne zamandır giremiyorum benim pc bozuldu ama bi bakim dedim ama benim bölüme bakan fazla olmamış hiç bi yazı gelmemiş bi bakın ya yoksa ağlarım :((((((((((((((((((

bunu takımı 5 mılyar dedıler svaroskı oldugu ıcın pahlı ama ben tahtakaleye gıtdım ordan cok ucuza svoroskıler var toptan satdıkları ıcın ucuza mal oluyor yapımı cok basıt yaaa ama cok şık duruyor o taslar zaten zıncır halınde satılıyor ozel yapıstırıcısı var onunla camın etrafına sarıyosun bence hepınız yapabılırsınız kızlar cok luks duruyor ama tavsıyem daha kucuk taslılar daha zengın duruyor taslarıda tahtakaleden temın edebılırsınız

arkadaşım taşlı kadeh çok güzel olmuş ellerine sağlık
bu taşları nereden aldın
hangi kursa gidiyorsun

resim024mn7.jpg
[/IMG]

resim010ay4.jpg

resim013na2.jpg

resim014tl6.jpg

resim017wo2.jpg

resim021iv8.jpg

resim022cw7.jpg

resim024xi2.jpg

bi bakın bakalım nasıl olmuş bir de siden yorum alayım daha hala elimde hazır dışarı yapdığım ürünler var işte bunlarda benim hobi işlerim bir yandan da el emeklerimi satıyrum

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa ama cok guzel daha once tvde gormustum ama nasıl yapıldıgı hakkında pek bılgım olmadı anlatsana bızede.elıne saglık super

ayrıca bende takı yapıp satıyorum ama bu sıteden nasıl faydalanılır ve tecrube puanı falan nedır ne ıse yarar bılgım yoookkk..

canım neyi anlatmamı istedin bana şu de bende sana anlatayım sizde uygulamasını yapın

siteyi sorarsan süper güzel bi site puanlar da senin açtığın konulara katılıma göre değişiyor puanların anca öle yükseliyor

Bu sayfada yaptıklarının hepsi çok güzel ama ben bu yukardakilere hasta oldum. Eski osmanlı usulü. Tam müzelik olmuş. Mümkünse anlatırmısın. Objeler cam mı? Hangi boyayı kullandın? Svaroskileri hangi yapıştırıcı ile yapıştırdın? Bu swaroski taşların gümüşle değilde altınla kaplı olanları var mı? Bak eğer varsa bu yaptıklarını onunla da dene? Onunla da çok ama çok hoş olacaktır. Seren Serengil görmesin hemen patentini alır senin bu yaptıklarınında:))) Seren Serengil bu kadeh ve yemek tabaklarının swaroski ile yapılışının patentini aldığını söylüyordu bir tv programında izledim. Ve her birinden de sayılı olduğundan çok pahalı olduğunu söylüyordu. Kesin görmüşsündür mağazalarda. Favorisi de siyah tabak üzerinde swaroski taşlar. Ama hakikaten çok güzel. Ayna, tablolar, avize, dolap tutacak yerleri, kapı kulpları hadi hepsini swaroski den yapalım !!!!Mobilya da tekstil de de kullanmaya başladılar İstikbal'in yatak örtülerinde kullanmışlar o da çok güzel. Arkadaşım sana :nazar: yakışır bir yerlerine tak çıkarma sakın. Yeni tasarımlarında görüşmek üzre...:)[/QUO

canım nazar boncuğu için teşekkürlera.s.a.s.
bu takım porsolenden ilk başta altın rengine boyandı sıvı boyayla daha sonra altın savoroski taşla sarıldı normal uhu tarzı yapıştırıcı ile sarıldı değişik bişi çıktı ortaya beğendiğine sevindim:teytey:

:nazar:arkadasım harıkasın yaa elıne gözune emegıne saglık bırbırınden güzel şeyler yapmıssın taşlı kadehlı takımına bayıldım ılk fırsatta denıcem...bende ankarada oturuyorum bu taşları nerden aldıngını söylersen cok sevınırım

Back
X