Bu sayfada yaptıklarının hepsi çok güzel ama ben bu yukardakilere hasta oldum. Eski osmanlı usulü. Tam müzelik olmuş. Mümkünse anlatırmısın. Objeler cam mı? Hangi boyayı kullandın? Svaroskileri hangi yapıştırıcı ile yapıştırdın? Bu swaroski taşların gümüşle değilde altınla kaplı olanları var mı? Bak eğer varsa bu yaptıklarını onunla da dene? Onunla da çok ama çok hoş olacaktır. Seren Serengil görmesin hemen patentini alır senin bu yaptıklarınında:))) Seren Serengil bu kadeh ve yemek tabaklarının swaroski ile yapılışının patentini aldığını söylüyordu bir tv programında izledim. Ve her birinden de sayılı olduğundan çok pahalı olduğunu söylüyordu. Kesin görmüşsündür mağazalarda. Favorisi de siyah tabak üzerinde swaroski taşlar. Ama hakikaten çok güzel. Ayna, tablolar, avize, dolap tutacak yerleri, kapı kulpları hadi hepsini swaroski den yapalım !!!!Mobilya da tekstil de de kullanmaya başladılar İstikbal'in yatak örtülerinde kullanmışlar o da çok güzel. Arkadaşım sana

yakışır bir yerlerine tak çıkarma sakın. Yeni tasarımlarında görüşmek üzre...:)[/QUO
canım nazar boncuğu için teşekkürlera.s.a.s.
bu takım porsolenden ilk başta altın rengine boyandı sıvı boyayla daha sonra altın savoroski taşla sarıldı normal uhu tarzı yapıştırıcı ile sarıldı değişik bişi çıktı ortaya beğendiğine sevindim:teytey: