• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın kızlar, EMDR tedavisi gören var mi arkadaşlarr???

Canım yeni başlamışsın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez.
İnşallah faydasını görürsün.
Bak ben emdr tedavisi gördüm 6 seans bende etkili olmadı. Ama dr çok tecrübesizdi bence.
Şuan hala yaşadığım şehirde tecrübeli bir dr araştırıyorum tekrar gidicem denemek için ilaç içemiyorum başka çarem yok çünkü. Allahım herkese şifa versin.
Ya ben etkisi olduğuna inanıyorum ama yine de kalp çarpıntısı terleme bunlar geçmiyor sürece dahil bunlar dedi doktorum hepsi geçecek dedi, doktorum baya eğitimini almış bu işin kendine de güveniyor her seans 150 tl hele ki maaşım var yoksa eşimden isteyemezdim benim geçmişte yaptığım hatalardan onu sorumlu tutup parasını alamazdım

Eskiden yanlış bir hayat tarzı yaışyordum birçok e3kek arkadaşım oldu yakınlaşmalarım oldu sonrasında kapandım ve o kadar pişman oldum ki şu an geçmişte yaşıyorum resmen kendimi hiç bişeye layık görmüyorum berbat hissediyorum[/QUOTE ea
Eskiden yanlış bir hayat tarzı yaışyordum birçok e3kek arkadaşım oldu yakınlaşmalarım oldu sonrasında kapandım ve o kadar pişman oldum ki şu an geçmişte yaşıyorum resmen kendimi hiç bişeye layık görmüyorum berbat hissediyorum
Rabbim affedicidir cnm bol bol dua et hepimiZin hataları oldu

arkadaşlar merhaba ben de EMDR Tedavisi görüyorum. yaklaşık 5 seans oldu diyebilirim sayısını hatırlayamıyorum . etkisi olduğuna inanıyorum fakat nedense dünkü seanstan sonra çok başım ağrıdı ve adeta depresyona girdim tekrar .Regl dönemindeyim belki o yüzdendir ya da terapide eski ile yüzleştiğim içindir bilemiyorum. sizce neden böyle olmuş olabilir ?

arkadaşlar merhaba ben de EMDR Tedavisi görüyorum. yaklaşık 5 seans oldu diyebilirim sayısını hatırlayamıyorum . etkisi olduğuna inanıyorum fakat nedense dünkü seanstan sonra çok başım ağrıdı ve adeta depresyona girdim tekrar .Regl dönemindeyim belki o yüzdendir ya da terapide eski ile yüzleştiğim içindir bilemiyorum. sizce neden böyle olmuş olabilir ?
Cnm Regl döneminin etkisi de vardır ama bende bi Seansta öyle olmuştum ağır gelmişti yüzleşmek ama sonra geçiyobmerak etme:)

teşekkürler burcucum. mesela seans esnasında da yaptığım hareketler saçma geliyor. ben seansımı anlatayım acaba seninki de öyle mi oluyor söyler misin rica etsem<? kollarımı sağa sola vurarak beyni uyutuyor benim doktorum ama bilincim yerinde neyse daha sonra vücudumun bazı bölgelerinde karıncalanma falan oluyor. sonra kuş ve su sesi falan dinletiyor . acaba sizin terapileriniz de böyle mi kafamda o kadar çok soru işareti var ki?

Bana doktorum dalga sesi dinleterek onun söyledikleri doğrultusunda düşünmemi istiyo kulaklıkla dinliyorum sadece cnm

bende de öyle aynen canım inş en yakın zamanda şifa buluruz . şu güne kadar o kadar iyiydim ki canım benim ama bugün hayatımda hiçbir olumsuzluk olmamasına rağmen dünya başıma yıkılmış gibiyim

Bazen ağır gelebiliyo cnm geçer merak etme

Canım yeni başlamışsın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez.
İnşallah faydasını görürsün.
Bak ben emdr tedavisi gördüm 6 seans bende etkili olmadı. Ama dr çok tecrübesizdi bence.
Şuan hala yaşadığım şehirde tecrübeli bir dr araştırıyorum tekrar gidicem denemek için ilaç içemiyorum başka çarem yok çünkü. Allahım herkese şifa versin.
Canım ben EMDR Terapisi aldım ve bitiremesemde iyiyim şükür sen yeni Dr buldun mu?haftanın iki günü yaşadığım şeyleri hatirlayinca gerginlik başağrısı sinir gibi şeyler oluyordu zamanla acimla yüzlestim şu an iyiyim . Herkese geçmiş olsun.

Benim de aklıma yattı emdr anksiyete için mersinde araştırma yapıyorum.Özele gidip sorunları anlatıp ben emdr tekniği istiyorum demek yeterli olur mu yoksa illa doktorun mu buna onay vermesi gerekiyor bilemiyorum.

Back
X