• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen :(

Daha önce mantikli diyerek kabul ettiği şeylerin simdi mantiksiz gelip değişme sebeplerini sor?

Ornegin ayni mahalleden ama.yine sifir temiz ev alinmazmiymis? Ev evdir sonuçta ne gibi bir sorun olsun ki?

Ayrica onlar az diye mesela araba otobüs ayarlanabilir ama sor önce simdi ne değişti merak ediyorum sadece sana mantiksiz gelen şey nedir de?

Yani aynı paraya bi sıfır evde oturmak var bide 15 yıllık evde oturmak var.
İnan ki canım onları sıkıntıya düşürecek hiç birşey yapmadım, halada yapmıyorum.
Ailesi biraz fazla tutumlu, nişanı biz yaptığımız için onların akrabası kendi şehirlerinden geldi.
2 Minübüs tutmayalım çok masraf olur diye tek minübüs tuttular ve inanki durumları çok çok iyi.
Bence asıl sorun benim nişanlımda.
Benim fikirlerimden çok onlarınkini önemsiyor.
Şimdi açıldım ona biraz, ev olayına ailesi hiç karışmamış, düğün olayında da kendisine öyle mantıklı gelmiş.
Ne tesadüfse bu değişen kararlar hep ailesi ile bir araya gelince veriliyor :(

iyide nişanlın biraz mantıklı olsun 50 kişiyimi getirmek kolay 150 kişiyimi bak bence deki o zaman şehir arası otobus tutarsınız tüm akrabalarıma bir de kalacak yer de bakalım nasıl oluyor taviz verme sonra en çok üzülen sen olursun ben benzer bi durum yüzünden nişan bile yapamadım hiç içimden çıkmıyor
İnan ki onu demeye bile kıyamıyorum :(
Hiç maddi anlamda sıkışsın istemiyorum.
Ama dediğin gibi böyle tavizler verdikçe üzülen taraf ben oluyorum.
Keşke azıcık acımasız olabilsem.

haklısında aslında. anneme şimdiden cephemi aldın gibi laflar denebilir.
haberi yoktur o zaman.

benle aldıgın kararı ailenin yanına gidip konuşunca degişmesine şaşırıyorum de.
cünkü benle aldıgın kararın hiç bi önemi yokmuş gibi hissediyorm. vs.vs. söyle. diz kelimeleri peş peşe
o zaman benle bi karar alma. ailenle otur konuş bana son haliyle gel de.
sorun nişanlında tabikide. aradaki dengeyi kuramıyor. biz böyle istiyoruz diyemiyor sanırım
Aynısını yazdım şimdi canım düğün ile ilgili bütün kararları alabilirsiniz, en son bana bilgi verin o kadar.
Artık karışmıyorum bi gelinliğimi kendim seçerim o kadar falan yazdım.
Korkuyorum şimdi kıyamet kopacak çünkü :D

bu durumu yeni mi farkediyorsun yoksa hep böyleydi de şimdi mi rahatsız olur oldun?
nişanlın düğün konusunda fikrini değiştirdiğinde sormadın mı
''ama biz seninle öyle konuşmamıştık. hatta sen fiyat araştırmasına bile girmiştin, ne değişti?'' diye?
böyle şeyler o anda konuşulmayıp da sonradan ısıtılınca
sanki sen de birilerinin dolduruşuyla hareket ediyormuşsun gibi duruyor.
anında tepki vermek daha iyi geliyor bana bilemedim..

Zaten düğün yeri olayı bi kaç saat önce oldu, konuyu açtım neden kararın değişti diye sordum.
Ama ev olayında büyütmek istemedim açıkçası, buda üstüne gelince dayanamadım.

Aynısını yazdım şimdi canım düğün ile ilgili bütün kararları alabilirsiniz, en son bana bilgi verin o kadar.
Artık karışmıyorum bi gelinliğimi kendim seçerim o kadar falan yazdım.
Korkuyorum şimdi kıyamet kopacak çünkü :D
kazan mübarek olsun...
#direnözgeeeeeee (: (:

az da olsa nişanlının ailesi düğüne gelemiyor seninkiler fazla fazla oraya mı gidiyor bi açıklama alayım :S

Muhtemelen evlenince de herseye karisacaklar..
SizIn alaniniza müdahale etmekten hoslaniyor gibiler..
Kiz tarafi sen misin nisanlinmi ben anlamadım Herseye onlar karar veriyor.

Benim düğüne gelecek en az 300 akrabam var onları en fazla 70 kişi kuzum.
Maalesef ki durum böyle ...
erkek adam istikrarlı ve karakterli olur benden söylemesi..ailesinin ağzıyla bugün sinsice bu işlere girişiyosa evlenince kocanla yattığın günlere kadar karışan bir kaynanan olur..orda dur diyeceksin adama artık..

oturun konuşun ..:p
bunlar ortak verilmesi gereken mevzular.. ;)

Benim de eşim zaman zaman ailesinden etkileniyor.Asla alttan almayın,sizin üzüldüğünüzü bilsin. O evi tadilat yaptırmayın kiraya verin,ordan aldığınız kirayla da farklı yerde oturun bence.Sizin sevdiğiniz bir ev olsun. Düğün konusunda da istediklerini yapsınlar,gelecek misafirlerin yolunu konaklamasını onlar düşünsün

Bence de al karşına konuş. Ailen aldığımız kararlarda sürekli bi değişime mi sebep olacak diye sor. Sürekli değişen kararlardan yorulduğunu belirt

Canım üzüldüm bunların gelişmesine arkadaşlar herşeyi söylemiş gereken söyleyeceğin falan bence açıkca ciddi bir şekilde konuşmaktan başka bir şey gelmiyor ev konusunda haklısın ama sanırım ailesi başka evde kiradan çok alacağınızı falan düşünüyorda krediden borçtan falan mı çekiniyorlar:confused: Düğün illa erkek yapar bizim dediğimiz olacak derlerse sende bütün misafirleri ağırlayacak yer bulundurun o zaman 300 kişilik diyeceksin sonuçta kalınacak uzaklıkta bir yerse kimse kendi imkanlarıyla konaklamak istemez ve bu durum o tarafı sıkıntıya sokacaktır merak etme vazgeçerler canım ama nişanlının sürekli fikir değişmesi ve ailesinin yanında böyle olması oldukça can sıkıcı fazlaca hemde :mad:

erkek adam istikrarlı ve karakterli olur benden söylemesi..ailesinin ağzıyla bugün sinsice bu işlere girişiyosa evlenince kocanla yattığın günlere kadar karışan bir kaynanan olur..orda dur diyeceksin adama artık..
Çok haklısın :(
Diyor ki düğün konularında onlarında fikrini almalıyız tabiki falan diyor.
Öyle bir ikna kabiliyeti varki neredeyse haksız olan benmişim gibi hissedeceğim.
Keşke bu yeteneğini bana değil ailesine kullansa.

allah yardımcın olsun ne diyelim.
böyle böyle aşıcaksınız işte.
dügün ne zaman ?
Havuzbaşı istediğim için bu tarafta mekanlar 5-6 ay öncesine kadar doluyor canım düğünü mayıs'ın sonunda yapacağız o yüzden şimdiden yer arayışına girdik hemen tutacağız yeri.
İnşallah dediğin gibi aşarız kuzum, teşekkür ederim :*

Muhtemelen evlenince de herseye karisacaklar..
SizIn alaniniza müdahale etmekten hoslaniyor gibiler..
Kiz tarafi sen misin nisanlinmi ben anlamadım Herseye onlar karar veriyor.
Canım benim ailem ne takı istedi ne birşey.
İmkanınız ne ise onu yapın biz asla birşey istemeyiz dediler.
Ben durumları o kadar iyi olamasına rağmen herşeyin uygununa kaçıyorum.
Nişanlım aldıklarımı beğendiğimi sanıyor halbuki bi çok şeyi sırf fiyatı yüksek diye daha düşüğüne kaçtığım oluyor.
Ama ona bir gün olsun demedim senin annen benim annemi arayıp çok pahalı şeyler almayalım dedi diye.
Başka bi kız olsa anında söylerdi.
Ben taviz verdikçe bunlar başıma geliyor aslında.
Üzmeyeyim derken her seferinde üzülüyorum.

Canım üzüldüm bunların gelişmesine arkadaşlar herşeyi söylemiş gereken söyleyeceğin falan bence açıkca ciddi bir şekilde konuşmaktan başka bir şey gelmiyor ev konusunda haklısın ama sanırım ailesi başka evde kiradan çok alacağınızı falan düşünüyorda krediden borçtan falan mı çekiniyorlar:confused: Düğün illa erkek yapar bizim dediğimiz olacak derlerse sende bütün misafirleri ağırlayacak yer bulundurun o zaman 300 kişilik diyeceksin sonuçta kalınacak uzaklıkta bir yerse kimse kendi imkanlarıyla konaklamak istemez ve bu durum o tarafı sıkıntıya sokacaktır merak etme vazgeçerler canım ama nişanlının sürekli fikir değişmesi ve ailesinin yanında böyle olması oldukça can sıkıcı fazlaca hemde :mad:

Aynen Nehirim :(
Moralim çok bozuldu kuzum.
Şimdi ben trip atıyorum oda bana atıyor sanki haksız olan benim ya :( (: (:

Arkadasim bu yuzden dugune 3 ay kala bozdu olayi.

Banyoyu yaptiracaklardi adam ailesinin evine gitti "bitanem gerek yok ya" dedi. Gunlerce evi boyatacaklari rengi sectiler sonra adamin annesi bu renk olmasin demis.

Kiz koltuk takimi secti cocuk da onayladi ta kii annesiyle konusana kadar.

Onlarin da durumu iyi ve tek cocuk arkadasim uye olmus sandim bi'an:)

Back
X