• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen :(

Aynen Nehirim :(
Moralim çok bozuldu kuzum.
Şimdi ben trip atıyorum oda bana atıyor sanki haksız olan benim ya :( :) :)

Bozulmayacak gibi değil kuzum ama sakin ol düğün öncesi hazırlıklar da falan olur böyle sorunlar burada yapman gereken nişanlının hatasını anlamasını sağlamak doğru olanı göstermek tabi ki ailelere sorulur fikir alınır ama mantıklı gelen bir şey sonrasında ters olursa bu insanın canını sıkar seni o kadar iyi anlıyorum ki :( Erkeklerin bu halleri ayrı bir vahim zaten haksız ama güçlü hem suçlu hem güçlü yani çocuğun olsa döversin o derece sinirinle :mad:

Arkadasim bu yuzden dugune 3 ay kala bozdu olayi.

Banyoyu yaptiracaklardi adam ailesinin evine gitti "bitanem gerek yok ya" dedi. Gunlerce evi boyatacaklari rengi sectiler sonra adamin annesi bu renk olmasin demis.

Kiz koltuk takimi secti cocuk da onayladi ta kii annesiyle konusana kadar.

Onlarin da durumu iyi ve tek cocuk arkadasim uye olmus sandim bi'an:)
Ya valla onu çok iyi anlıyorum inanki :(
Bizimkinin babası biraz rahattır içi dışıda birdir ama annesi öyle değil sanırım :(
Kesinlikle iş erkekte bitiyor ama bunu bilir bunu söylerim.
Şimdi benim ki anne baba biz özge ile bu şekilde karar verdik deseydi annesi babası ne diyebilirdi ki.
Zaten birşey söyleyeceklerde oğluşları kırılacak diye korkuyorlar, asla karşı çıkmazlardı.

Merhaba kızlar.
Nişanlımın ailesi hiç birşeye karışmıyor gibi görünüyor fakat aslında herşeyin baş rollerinde kendileri olduğunu bugün daha net anladım.
Nişanlımın kendine ait bir evi var, evlenirsek orayı tadilat yaptıracaktık ve en az 25 TL gidecekti.
Bizde nişanlımla birlikte konuşup kararlaştırmıştık, o eve o kadar masraf yaptıracağımızı kendimize sıfır bir daire alırız diye.
Hatta alacağımız sitedeki dairelere bile bakmıştık.
Daha sonra nişanlım ailesinin yaşadığı şehire gitti bir kaç günlüğüne ve Hayatım bence evi satmayalım, şuan ki sitemizde olan bölge ileride daha iyi bir konum alacak falan dedi.
Geldiğinde tamamen düşünce ve fikirleri değişmişti.
Neyse onu geçtim, bugünde şunlar oldu; Nişanlımın bulundukları şehirde pek akrabaları yok düğünümüz orada olsa çok az kişi katılacak, benimse akrabalarım çok daha kalabalık acaba bizim yaşadığımız şehirde mi yapsak falan diye düşündük nişanlımda mantıklı buldu hatta dün kendisi gidip bulunduğumuz bir şehirde olan mekandan fiyat dahi aldı.
Bu sabah ailesi nişanlımın yanına geldiler ve az önce beyimiz bana mesaj attı Aşkım bence bizim orada yapalım azda olsa bu sefer bizimkiler gelemeyecek falan diye.
Çok çok sinirlendim, elbetteki ailesi fikirlerini söyleyebilir fakat bir karar alıyoruz fakat ailen birşey dediği an sen 180 derece dönüyorsan bir problem var demektir.
Ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuldu, herşeyde onlar sıkıntıya girmesin sıkışmasınlar diye hep masrafın azına kaçtım. Halada öyle yapıyorum fakat bu durum beni gerçekten üzmeye başladı sizce nasıl bir tavır takınmalıyım :(

açık açık konuş biz birşey konuşuyorsak o kalsın sonradan yüz kere değiştirme diye ayrıca allah aşkına bizimkiler gelemeyecek ne demek özge sanki bunların memleketi ülkenin öbür ucunda, anne babası dolduruyo çocuğu zaar. ev konusunda seninle aynı düşünmüyorum ama bence o evi yaptırın 25bin nerde yeni bi ev almak nerde. ev nişanlının dimi ama resmi olarak ?

açık açık konuş biz birşey konuşuyorsak o kalsın sonradan yüz kere değiştirme diye ayrıca allah aşkına bizimkiler gelemeyecek ne demek özge sanki bunların memleketi ülkenin öbür ucunda, anne babası dolduruyo çocuğu zaar. ev konusunda seninle aynı düşünmüyorum ama bence o evi yaptırın 25bin nerde yeni bi ev almak nerde. ev nişanlının dimi ama resmi olarak ?
Valla ondan bile şüpheliyim kuzuşum :(
Ama onun üzerinde sanırım, aramız bi düzelsinde sorayım, benimde aklıma takıldı.
Her zaman aslında senin dediğine dönüp dolaşıp geliyorum, bana hep acımasız olki daha fazla değerin olsun derdin, kesinlikle öyle ama yapamıyorum işte elimde değil :(

Valla ondan bile şüpheliyim kuzuşum :(
Ama onun üzerinde sanırım, aramız bi düzelsinde sorayım, benimde aklıma takıldı.
Her zaman aslında senin dediğine dönüp dolaşıp geliyorum, bana hep acımasız olki daha fazla değerin olsun derdin, kesinlikle öyle ama yapamıyorum işte elimde değil :(
yanii. sen böyle herkesin gönlünü etmeye çalışırken arada kendin harap oluyorsun onlar işleri hep kendilerine çevirme derdindeler seninki de ne yana çeksen o yana gidiyor ev onun üstüneyse yapın ne yapacaksanız düğün de sizin işinize nasıl gelecekse öyle olsun dinlemeyin kimseyi.

yanii. sen böyle herkesin gönlünü etmeye çalışırken arada kendin harap oluyorsun onlar işleri hep kendilerine çevirme derdindeler seninki de ne yana çeksen o yana gidiyor ev onun üstüneyse yapın ne yapacaksanız düğün de sizin işinize nasıl gelecekse öyle olsun dinlemeyin kimseyi.
Valla inanki kuzum düğün yeri, yeni ev vs umurumda bile değil.
Sorun benimkinin karar verdiğimiz şeyi ailesi ile yan yana gelince fikrinin değişkenliği.
Nasıl düzelteceğim bu konu hakkındada fikir sahibi değilim inan ki. :(

Valla inanki kuzum düğün yeri, yeni ev vs umurumda bile değil.
Sorun benimkinin karar verdiğimiz şeyi ailesi ile yan yana gelince fikrinin değişkenliği.
Nasıl düzelteceğim bu konu hakkındada fikir sahibi değilim inan ki. :(

bay x ile konuşacaksın karar almak sadece bizim elimizde diyeceksin, birilerinden fikir alıyorsak madem ben de anne babama sorayım ortalık tarumar olsun düğün müğün hak getire o zaman de :)

Merhaba kızlar.
Nişanlımın ailesi hiç birşeye karışmıyor gibi görünüyor fakat aslında herşeyin baş rollerinde kendileri olduğunu bugün daha net anladım.
Nişanlımın kendine ait bir evi var, evlenirsek orayı tadilat yaptıracaktık ve en az 25 TL gidecekti.
Bizde nişanlımla birlikte konuşup kararlaştırmıştık, o eve o kadar masraf yaptıracağımızı kendimize sıfır bir daire alırız diye.
Daha sonra nişanlım ailesinin yaşadığı şehire gitti bir kaç günlüğüne ve Hayatım bence evi satmayalım, şuan ki sitemizde olan bölge ileride daha iyi bir konum alacak falan dedi.
Neyse onu geçtim, bugünde şunlar oldu; Nişanlımın bulundukları şehirde pek akrabaları yok düğünümüz orada olsa çok az kişi katılacak, benimse akrabalarım çok daha kalabalık acaba bizim yaşadığımız şehirde mi yapsak falan diye düşündük nişanlımda mantıklı buldu hatta dün kendisi gidip bulunduğumuz bir şehirde olan mekandan fiyat dahi aldı.
Bu sabah ailesi nişanlımın yanına geldiler ve az önce beyimiz bana mesaj attı Aşkım bence bizim orada yapalım azda olsa bu sefer bizimkiler gelemeyecek falan diye.
Çok çok sinirlendim, elbetteki ailesi fikirlerini söyleyebilir fakat bir karar alıyoruz fakat ailen birşey dediği an sen 180 derece dönüyorsan bir problem var demektir.
Ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuldu, herşeyde onlar sıkıntıya girmesin sıkışmasınlar diye hep masrafın azına kaçtım. Halada öyle yapıyorum fakat bu durum beni gerçekten üzmeye başladı sizce nasıl bir tavır takınmalıyım :(

Nişanlının ailesiyle diyaloğu zayıf ve öncesinde onların fikrini almayarak hata ediyo..
Bunun üzerine sen onu ikna edince ailesine soruyo ve ailesi geç de olsa fikir veriyo..
Sorunun kaynağı nişanlın..
Ya ailesine sormıcak yada soracaksa da seni ümitlendirmeden önce soracak...

bay x ile konuşacaksın karar almak sadece bizim elimizde diyeceksin, birilerinden fikir alıyorsak madem ben de anne babama sorayım ortalık tarumar olsun düğün müğün hak getire o zaman de :)
Şimdi şebeklik peşinde.
Sevimlilik yapıyor :) :)
Kursağına bırakayımda görsün.
Annemlere söylesem damadınız anne kuzusu olduğu için düğün yerini değiştirdi diye kıyamet kopar.
Mecbur ben orada olsun istiyorum anne diyeceğim :(

Nişanlının ailesiyle diyaloğu zayıf ve öncesinde onların fikrini almayarak hata ediyo..
Bunun üzerine sen onu ikna edince ailesine soruyo ve ailesi geç de olsa fikir veriyo..
Sorunun kaynağı nişanlın..
Ya ailesine sormıcak yada soracaksa da seni ümitlendirmeden önce soracak...
Bencede öyle.
Madem bu kadar ailesinin fikirleri çok önemli ben bu fikri ortaya attığımda bi aileme sorayım aşkım diyip öyle hareket edecekti.
Hı madem iş fiyat araştırmaya kadar ilerliyor, o zaman ailene kendi düşünceni kabul ettireceksin.
Kesinlikle sorunun kaynağı nişanlım ...

Bence üzülmekte, endişe duymakta çok haklısın.
Evlenince başka konularda da benzer durum yaşanır, çok zoruna gider.

Mantıklı olan neyse ona göre karar almak gerek.
Bir yerde nikah bir yerde düğün düşünün o zaman herkes gelinlikle görsün seni.

Nişanlına arkasında duramayacağı sözler vermemesini söyle, kırıldığını anlat uzun uzun.
Bir tarafın gönlünü yaparken bir tarafı kırıyor bunu farketmeli..

benim bildigim nişan ,dügün gibi törenlerrin yeri ve zamanı ailerlerle birlikde karar verilmelidir ..
yoksa böyle sorunlar çıkar ....

Merhaba kızlar.

otobüs tutsunlar ailesi çok istiyorsa bence

Merhaba kızlar.

bence ailesini de anlamaya çalış bu tür olaylarda çiftler direk karar vermeden önce ailelerinde fikrini almalılar ki sonradan hayal kırıklığı yaşanmasın ev konusunda bilemem ama düğün konusunda karışmaları gayet normal

Kesinlikle sorun onda :(
Moralimin bozulduğunu belli ettim, fakat pek birşey anladığını düşünmüyorum birşey olmamış gibi davranıyor.
Evlenincede bu böyle olursa çok işimiz var gerçekten :(

Tabi ki de evlenince de böyle olacak, değişeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.

ee madem onun tarafı sayılı o zaman otobus tutar ve onları almaya gönderır. kımın tarafı kalabalıksa orada yapılır. saçmalığa bak.

Bence üzülmekte, endişe duymakta çok haklısın.
Evlenince başka konularda da benzer durum yaşanır, çok zoruna gider.

Mantıklı olan neyse ona göre karar almak gerek.
Bir yerde nikah bir yerde düğün düşünün o zaman herkes gelinlikle görsün seni.

Nişanlına arkasında duramayacağı sözler vermemesini söyle, kırıldığını anlat uzun uzun.
Bir tarafın gönlünü yaparken bir tarafı kırıyor bunu farketmeli..

Teşekkür ederim canım.
Dün bana diyor ki iki tarafıda kırmamaya çalışıyorum diyor, aslında böyle birşey yok.
Çünkü kırılan taraf her zaman ben olurum.
Nişanlım ortayı bulamıyor maalesef ki.
Umarım evlenincede böyle olmaz :(

bence ailesini de anlamaya çalış bu tür olaylarda çiftler direk karar vermeden önce ailelerinde fikrini almalılar ki sonradan hayal kırıklığı yaşanmasın ev konusunda bilemem ama düğün konusunda karışmaları gayet normal
Nişanlımda sizin gibi düşünüyor.
Fakat benim demek istediğim şu, madem ailenin fikirleri seni kolayca etkileyecek o zaman bana neden tutamayacağın sözler verdin?
Asıl sinirimi bozan nokta bu.

Back
X