Saç Rengi ve Saç Boyama Bir başka saç mağduru daha (resimli)

herounchained

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
74
31
Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim bu konuda fikirlerinizi almak için kaydoldum. daha önce benzer problemleri yaşayan arkadaşlar olmuş. Ben de kendi problemimi anlatayım. Saçlarım koyu kumraldı ve arada platin röfleler vardı yani şöyleydi :

1

Daha sonra ulaşmak istediğim tonlu saç renginin bu olduğunu kuaförüme gösterdim

1
yani bu erkek tabi ama diplerin daha koyu uca doğru çok güzel oranlı ve tonlu bi şekilde şampanyaya doğru açılmasını istiyorum dedim.

Altın sarısı uyguladı ve resmen kınalı köylü kzlarına döndüm :KK43:(
Sabah bi uyandım turuncuyum! Hemen soluğu başka bir kuaförde aldım dedim parası neyse vereyim yeter ki turunculuklar kapansın. Saçlarımda röfle olduğu için daha fazla giremem yeşile döner dedi elinden geleni yaptı ama toparlanmış hali bile böyle iğrenç hiç istemediğim bi turuncu. Yani güzel olabilir renk ama bana yakışan ve istedğm bi renk değil.

1

Ne yapmalıyım şimdi? Zaten 24 saatte 2 kere boyandı hem yıpratmak da istemiyorum ama böyle de gezemem turuncu çok sinirimi bozuyor :KK43: fikri olan yardımcı olabilir mi rica etsem?

Evet gorunuyor şimdi. Benim pek bilgim yok ama gene de yorum yapayım konun ustlere cıkar en azından bilen biri gorur belki:)

Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim bu konuda fikirlerinizi almak için kaydoldum. daha önce benzer problemleri yaşayan arkadaşlar olmuş. Ben de kendi problemimi anlatayım. Saçlarım koyu kumraldı ve arada platin röfleler vardı yani şöyleydi :

oZZP3R.jpg

Daha sonra ulaşmak istediğim tonlu saç renginin bu olduğunu kuaförüme gösterdim

0kkjDL.jpg
yani bu erkek tabi ama diplerin daha koyu uca doğru çok güzel oranlı ve tonlu bi şekilde şampanyaya doğru açılmasını istiyorum dedim.

Altın sarısı uyguladı ve resmen kınalı köylü kzlarına döndüm :KK43:(
Sabah bi uyandım turuncuyum! Hemen soluğu başka bir kuaförde aldım dedim parası neyse vereyim yeter ki turunculuklar kapansın. Saçlarımda röfle olduğu için daha fazla giremem yeşile döner dedi elinden geleni yaptı ama toparlanmış hali bile böyle iğrenç hiç istemediğim bi turuncu. Yani güzel olabilir renk ama bana yakışan ve istedğm bi renk değil.

Myy5k9.jpg

Ne yapmalıyım şimdi? Zaten 24 saatte 2 kere boyandı hem yıpratmak da istemiyorum ama böyle de gezemem turuncu çok sinirimi bozuyor :KK43: fikri olan yardımcı olabilir mi rica etsem?
ne turuncusu hiç turunculuk yok.. sen yuruncu görmemişin bacım=) şaka bir yana sana öyle geliyor olabilir belki çünkğ renk cidden turuncu değil ve hoş bir renk olmuş.. yine de hoşuna gitmiyorsa bilemem tabi ama malesef daha fazla işlem yaptırmanı önermem çünkü hem saçını çok yorarsın hem de gerçekten yeşillenir daha kötü bir hal alır..

ne turuncusu hiç turunculuk yok.. sen yuruncu görmemişin bacım=) şaka bir yana sana öyle geliyor olabilir belki çünkğ renk cidden turuncu değil ve hoş bir renk olmuş.. yine de hoşuna gitmiyorsa bilemem tabi ama malesef daha fazla işlem yaptırmanı önermem çünkü hem saçını çok yorarsın hem de gerçekten yeşillenir daha kötü bir hal alır..
Evet tabii biraz bana da alışmadığım içni öyle geliyor ama yok yani dipleri turuncu :) ya da turuncu ışıltılı diyeyim. Şöyle yani
pr_01_3304_min.png

Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruum dayanamam çünkü böle:KK43:

Evet tabii biraz bana da alışmadığım içni öyle geliyor ama yok yani dipleri turuncu :) ya da turuncu ışıltılı diyeyim.

Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruum dayanamam çünkü böle:KK43:
=) senin gözün alışmamıştır daha ondan.. bak sen beni dinle biraz sabret ondan sonra güzelim saçlarından olursun ne renk yaparsan yap güzel durmaz bu sefer.. tecrübeyle sabit.

bende turunculuk göremedim... benim saçlarda hep sarı oldu yaktığım için doğal haline bıraktım .. altın sarı dore vs tonlar zaten turunculuk yapar.. turunculuk gitsin dersen de benim favori rengim açık küllü kumal yada açık küllü sarı yaptırabilirsin.. turunculuk gidiyo bende yeşillikde olmadı...

Canım zaten yeterince işlem görmüş bence şu an hiç boya işine girme. En azından bir ay bekle bakım yap saçlarına yağlarla. Bende turunculuk görmüyorum saçlarında ama tamamen küllü seviyorum diyorsan mor şampuan kullan. Ben sipariş ettim yarın gelecek bende kullancam. İnternetten araştır istersen. Turunculukları gideriyor hem de boyasız halletmiş olursun en azından

Olayi cozdum kizlar, ikinci gittigim kuafore bir daha gittim ve hicbir fark goremiyorum lutfen bir sey yapin dedim. Aa tabi hata bizdeyse memnun degilseniz hemen bir seyler yapalim dediler ve bu sefer 7.1 ile kapattilar. Arada yine isiltilar turuncu gozume batiyor ama en azindan buyuk oranda kapandi.

X