bir başkasına nasıl o gözle bakarım

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
selamun aleyküm kızlar..
sevgilimden ayrıldım. 15 - 20 gün oldu
acım azda olsa hafifledi ama bazen öyle anlarım oluyo ki nefes alamaz hale geliyorum.
o zamanlardan birindeyim şimdide. aklıma saçma saçma şeyler geliyo.
çok erken diyeceksiniz biliyorum ama ben şimdi için konuşmuyorum belki 8 ay belki 1 sene belki 2 sene sonrası için bile düşünsem
kötü oluyorum.

ben nasıl oldan başkasına aşkım bitanem derim. başka birine nasıl dokunurum nasıl seviyorum derim. bunları düşündükce kötü oluyorum nefesim daralıyor. içim kötü oluyor.
anlamsız geliyor ondan başkasıyla düşündüm mü sevgi aşk v.s.

onu aramayı da kendime yediremiyorum. çünkü ayrılma sebebi çok anlamsız.(SIKILMIŞ)
yazmakta bile zorlanıyorum bunları.

dualarınıza ihtiyacım var.. benim için dua edermisiniz?

ederim tabi canım sende bana et bnde yakın bir zamanda 4 senedir tanıdığım ama 2.5 yıllık beraberliğim olan kişiyle ayrıldım sanki hayatım hep onunla gececek gibiydi şimdi de sanki hic baskasıyla olamam gibi geliyo acıkcası olmakta istemiyorum zaten tıpkı senin gibi düşünüyorum baska birine nasıl aynı sekilde hitap ederim nasıl aynı sekilde sevebilirim onun yerinde nasıl baska birini hayal ederim onunla cok hayallerimiz vardı baskasıyla kuramam!! ama nasip diye de bişey var olmayınca olmuyomuş istersen 10 yıl beraber ol yine de kacamadığımız bir gercek var NASİP KISMET

hemen hemen aynı şeyleri hissediyoruz canım. gerçekten zor geliyo
hele sudan bir sebepden bitince dahada zor.
sana da dua ederim tabiki..
senın neden biitti, neden ayrıldınız?

forever,eeeyyy: yapmayin kizlar tabiki unutacak daha iyi daha saglikli iliskilere basliyacaksiniz..ama bu hadi deyince olmazki..onca yasanan sevgi ask hatira vs vs..simdi tabiki imkansiz geliyor..ama zaman verin kendinize..insanlar ne buyuk acilar yasayip zamanla bunada alisiyorlar..rabbim yardimciniz olsun en iyilerini cikartsin karsiniza

aramamak için çaba harcıyorum. ama onu çok özlüyorum

benimde bitelı 11 gun oldu sudan sebep denılebılecek kendısı ıcın haklı sebeplerle o ıstedı. ara ara bende daralıyorum hıc mı sevmedı,gun ıcınde hıc mı aklına gelmiyorum dıorum.. çok zor cnm sana çok hak verıyorum ozledıgını anlıyorum ama zamanla geçecek inşallah

Geçer üzülme bende daha önce Cok sevdiğim onsuz yapamam dedgm birinden ayrılmıştım hatta aylarca kendime gelememiştim şimdi bile ara ara sıkıldığım özlediğim oluyor ama böyle olması gerekiyordu böyle oldu diyeceksin kısmetin o değilmiş demekki sana tavsiyem, müzik dinleme, ask filmi izleme düşünmemeye çalış çok kötü oldugun anda komedi filmi izle gelecegi felanda düşünme su akar yolunu bulur de kendine ve sakın arama mesajda atma,zaman herseyin ilacidir zamana bırak gitsin

Son düzenleme:
hemen hemen aynı şeyleri hissediyoruz canım. gerçekten zor geliyo
hele sudan bir sebepden bitince dahada zor.
sana da dua ederim tabiki..
senın neden biitti, neden ayrıldınız?

onun haddini aşışları diyeyim genel olarak özeli bnde kalsın canım ama hic beklemezdim bu kadar yılın üstüne zor geliyor ben ayrıldım ama sebep oydu yani ben durduk yere ayrılmadım zor ama bakalım zaman ne getirecek ama ne getirirse getirsin o benim ilkimdi hic bi zaman tam olarak unutamıcam bunu biliorum

amin canım cok sağolasın zor bir sürec ama bakalım

Terk eden erkek adam degildir. Bunu bilir bunu soylerim. Hele ki skildim falan gibi aptalca birseyse bahanesi, o kisiden ne koy olur ne kasaba..

Ne kadar suredir birlikteydiniz?

Merak etme, gonul defalarca sevebiliyor. Hepimiz ayni yollardan geciyoruz. Hersey daha guzel olacaktir ilerde inan bana.. Boyle sorumsuz bi kisiden kurtuldun diye de sevin. Evlensen, bir kac sene sonra yine skilip aldatir bu seni.

Aman be canım insan neleri kaybetmiyor ki , nelere alışmıyor ki , boşver be ohoo ben 6 ay ağladım zırladım şimdi diyorum ki ne gereksizmiş kızıyorum kendime öyle birisi çıkar ki karşına ondan önce ne varsa unutturur hayırlısı buymuş de zaten ayrılma nedeni olarak "sıkıldım" diyen birisi için üzülmeye değmez!

görüyorum ki aynı durumda olna bisürü kızız şu an. Allah yardımcımız olsun gerçekten

artık kime güvenecegimizi şaşırdık.

bende ayrıldım cnm benzer sebeplerden. yarın tam 4 ay olacak. üzülüyorum ama ilk günlerki gibi değil. alışırsın merak etme. hayatına kimseyi alma almayıda düşünme hata yapmaya cok müsail oluyor insan.

duha dasını oku bak anlamı ne kadar da güzel;

Duha Suresi Meali

1 Andolsun kuşluk vaktine

2 ve dindiği zaman o geceye ki,

3 Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!

4 Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır

5 ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!

6 O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?

7 Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?

8 Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?

9 Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!

10 El açıp isteyeni de azarlama!

11 Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!

İnsan acaba şu 3 günlük hayatta neye alışmıyor ki sizinkide onlardan biri Allah en kısa zamanda dindirmeyi nasip etsin acını

Aşkım, bitanem demezsin başka bir şey dersin.
Yaşını bilmiyorum, ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama inan geçmeyen acı yoktur. İnsan ölenlerin acısını bile unutuyor zamanla. O kişi kalbinde yaşar ama acısı azalır. Ayrılık ölümden bi nebze daha iyi yine

Hepsi gecicek kendine bi ugras bul dizi izle mesela internetten yada ask konulu olmayan kitaplar oku bir hobi edin bak goruceksin kendini oyalamaya basladiginda gecick

başkasını o gözle görürsün görürsün sevdikten sonra eskiyi bile unutturur aklına bile gelmez.

Son düzenleme:
Daha 15-20 gün olmuş ayrılalı
Başka birine bakamaman çok normal
Baksan tuhaf olurdu zaten
Kendine zaman ver

canım merak etme
o kalp atmaya ne kadar muhtaç
ben de sevdiğim ve beni sevdiğine inandığım birinden ayrıldım geçen kış.Öyle güzel bi ilişkimiz vardı ki,bi topikte yazardım bazı cümlelerini,sırf "ne güzel ilişkiniz var,allah daim etsin" diye özel mesaj alıyodum KK'da,o derece
e sonra bi sebep oldu terketmek zorunda kaldım.
tam unuttum derken hayatıma birini almaya cesaret ettim
ama adam benim her istediğimi yapan lamba cinine hiç benzemiyo.Eski sevgilimin uça uça kabul edeceği şeye mırın kırın ediyo...beynim ister istemez gerilere gidiyodu,o olsa şöyle,o olsa böyle...
ben bu gelgitlerle giderken bi de eski sevgilinin şehrine gitmek durumunda kaldım,beyin error tabi..
ama ne oldu?
başkasını da sevebileceğimi gördüm,her insanın ötekinden iyi yanları olacağını farkettimm...
ve geçti gitti...
hatta aradı geçen,o kadar heyecansız konuştum ki,ben şaştım halime.
Şimdi yepyeni biriyleyim,üstelik aynı dili konuşmuyoruz bile.
ve inanılmaz bi zevk alıyorum bu ilişkimden
musmutlu uyanıyorum
hep öpesim koklayasım geliyo...
9 aydır hep beynimin bazı kıvrımlarındaki adam şimdi aklıma bile gelmiyo,yaptıklarını affettim-aklıma takmıyorum
çünkü mutluyum
eminim ki sen de birgün başka birini,birilerini seveceksin
sevmek güzel şeydir...
her insanın da sevilecek bir yanı vardır,eski sevgilini gözünde çok büyütme...
hep mutlu ol,sevmekten korkma!
sevgiler ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…