selamun aleyküm kızlar..
sevgilimden ayrıldım. 15 - 20 gün oldu
acım azda olsa hafifledi ama bazen öyle anlarım oluyo ki nefes alamaz hale geliyorum.
o zamanlardan birindeyim şimdide. aklıma saçma saçma şeyler geliyo.
çok erken diyeceksiniz biliyorum ama ben şimdi için konuşmuyorum belki 8 ay belki 1 sene belki 2 sene sonrası için bile düşünsem
kötü oluyorum.
ben nasıl oldan başkasına aşkım bitanem derim. başka birine nasıl dokunurum nasıl seviyorum derim. bunları düşündükce kötü oluyorum nefesim daralıyor. içim kötü oluyor.
anlamsız geliyor ondan başkasıyla düşündüm mü sevgi aşk v.s.
onu aramayı da kendime yediremiyorum. çünkü ayrılma sebebi çok anlamsız.(SIKILMIŞ)
yazmakta bile zorlanıyorum bunları.
dualarınıza ihtiyacım var.. benim için dua edermisiniz?
ederim tabi canım sende bana et bnde yakın bir zamanda 4 senedir tanıdığım ama 2.5 yıllık beraberliğim olan kişiyle ayrıldım sanki hayatım hep onunla gececek gibiydi şimdi de sanki hic baskasıyla olamam gibi geliyo acıkcası olmakta istemiyorum zaten tıpkı senin gibi düşünüyorum baska birine nasıl aynı sekilde hitap ederim nasıl aynı sekilde sevebilirim onun yerinde nasıl baska birini hayal ederim onunla cok hayallerimiz vardı baskasıyla kuramam!! ama nasip diye de bişey var olmayınca olmuyomuş istersen 10 yıl beraber ol yine de kacamadığımız bir gercek var NASİP KISMET
çok zor bi durum kendin için arama arkadaşım
aramamak için çaba harcıyorum. ama onu çok özlüyorum
hemen hemen aynı şeyleri hissediyoruz canım. gerçekten zor geliyo
hele sudan bir sebepden bitince dahada zor.
sana da dua ederim tabiki..
senın neden biitti, neden ayrıldınız?
forever,eeeyyy: yapmayin kizlar tabiki unutacak daha iyi daha saglikli iliskilere basliyacaksiniz..ama bu hadi deyince olmazki..onca yasanan sevgi ask hatira vs vs..simdi tabiki imkansiz geliyor..ama zaman verin kendinize..insanlar ne buyuk acilar yasayip zamanla bunada alisiyorlar..rabbim yardimciniz olsun en iyilerini cikartsin karsiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?