forever,eeeyyy: yapmayin kizlar tabiki unutacak daha iyi daha saglikli iliskilere basliyacaksiniz..ama bu hadi deyince olmazki..onca yasanan sevgi ask hatira vs vs..simdi tabiki imkansiz geliyor..ama zaman verin kendinize..insanlar ne buyuk acilar yasayip zamanla bunada alisiyorlar..rabbim yardimciniz olsun en iyilerini cikartsin karsiniza
benimde bitelı 11 gun oldu sudan sebep denılebılecek kendısı ıcın haklı sebeplerle o ıstedı. ara ara bende daralıyorum hıc mı sevmedı,gun ıcınde hıc mı aklına gelmiyorum dıorum.. çok zor cnm sana çok hak verıyorum ozledıgını anlıyorum ama zamanla geçecek inşallah
Geçer üzülme bende daha önce Cok sevdiğim onsuz yapamam dedgm birinden ayrılmıştım hatta aylarca kendime gelememiştim şimdi bile ara ara sıkıldığım özlediğim oluyor ama böyle olması gerekiyordu böyle oldu diyeceksin kısmetin o değilmiş demekki sana tavsiyem, müzik dinleme, ask filmi izleme düşünmemeye çalış çok kötü oldugun anda komedi filmi izle gelecegi felanda düşünme su akar yolunu bulur de kendine ve sakın arama mesajda atma,zaman herseyin ilacidir zamana bırak gitsin
Terk eden erkek adam degildir. Bunu bilir bunu soylerim. Hele ki skildim falan gibi aptalca birseyse bahanesi, o kisiden ne koy olur ne kasaba..
Ne kadar suredir birlikteydiniz?
Merak etme, gonul defalarca sevebiliyor. Hepimiz ayni yollardan geciyoruz. Hersey daha guzel olacaktir ilerde inan bana.. Boyle sorumsuz bi kisiden kurtuldun diye de sevin. Evlensen, bir kac sene sonra yine skilip aldatir bu seni.
Aman be canım insan neleri kaybetmiyor ki , nelere alışmıyor ki , boşver be ohoo ben 6 ay ağladım zırladım şimdi diyorum ki ne gereksizmiş kızıyorum kendime öyle birisi çıkar ki karşına ondan önce ne varsa unuttururhayırlısı buymuş de zaten ayrılma nedeni olarak "sıkıldım" diyen birisi için üzülmeye değmez!
İnsan acaba şu 3 günlük hayatta neye alışmıyor ki sizinkide onlardan biri Allah en kısa zamanda dindirmeyi nasip etsin acını
Aşkım, bitanem demezsin başka bir şey dersin.
Yaşını bilmiyorum, ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama inan geçmeyen acı yoktur. İnsan ölenlerin acısını bile unutuyor zamanla. O kişi kalbinde yaşar ama acısı azalır. Ayrılık ölümden bi nebze daha iyi yine
Hepsi gecicek kendine bi ugras bul dizi izle mesela internetten yada ask konulu olmayan kitaplar oku bir hobi edin bak goruceksin kendini oyalamaya basladiginda gecick
başkasını o gözle görürsün görürsün sevdikten sonra eskiyi bile unutturur aklına bile gelmez.
Daha 15-20 gün olmuş ayrılalı
Başka birine bakamaman çok normal
Baksan tuhaf olurdu zaten
Kendine zaman ver
görüyorum ki aynı durumda olna bisürü kızız şu an. Allah yardımcımız olsun gerçekten
artık kime güvenecegimizi şaşırdık.
bende ayrıldım cnm benzer sebeplerden. yarın tam 4 ay olacak. üzülüyorum ama ilk günlerki gibi değil. alışırsın merak etme. hayatına kimseyi alma almayıda düşünme hata yapmaya cok müsail oluyor insan.
duha dasını oku bak anlamı ne kadar da güzel;
Duha Suresi Meali
1 Andolsun kuşluk vaktine
2 ve dindiği zaman o geceye ki,
3 Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!
4 Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır
5 ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!
6 O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?
7 Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?
8 Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?
9 Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!
10 El açıp isteyeni de azarlama!
11 Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
hayatta herşey dilediğin gibi olsun hiç üzülme kardeşim meleklerin heep yanında olsun.
canım merak etme
o kalp atmaya ne kadar muhtaç
ben de sevdiğim ve beni sevdiğine inandığım birinden ayrıldım geçen kış.Öyle güzel bi ilişkimiz vardı ki,bi topikte yazardım bazı cümlelerini,sırf "ne güzel ilişkiniz var,allah daim etsin" diye özel mesaj alıyodum KK'da,o derece
e sonra bi sebep oldu terketmek zorunda kaldım.
tam unuttum derken hayatıma birini almaya cesaret ettim
ama adam benim her istediğimi yapan lamba cinine hiç benzemiyo.Eski sevgilimin uça uça kabul edeceği şeye mırın kırın ediyo...beynim ister istemez gerilere gidiyodu,o olsa şöyle,o olsa böyle...
ben bu gelgitlerle giderken bi de eski sevgilinin şehrine gitmek durumunda kaldım,beyin error tabi..
ama ne oldu?
başkasını da sevebileceğimi gördüm,her insanın ötekinden iyi yanları olacağını farkettimm...
ve geçti gitti...
hatta aradı geçen,o kadar heyecansız konuştum ki,ben şaştım halime.
Şimdi yepyeni biriyleyim,üstelik aynı dili konuşmuyoruz bile.
ve inanılmaz bi zevk alıyorum bu ilişkimden
musmutlu uyanıyorum
hep öpesim koklayasım geliyo...
9 aydır hep beynimin bazı kıvrımlarındaki adam şimdi aklıma bile gelmiyo,yaptıklarını affettim-aklıma takmıyorum
çünkü mutluyum
eminim ki sen de birgün başka birini,birilerini seveceksin
sevmek güzel şeydir...
her insanın da sevilecek bir yanı vardır,eski sevgilini gözünde çok büyütme...
hep mutlu ol,sevmekten korkma!
sevgiler ^^
hepinize çook çok teşekkür ederim.
her cümle bir nebze daha iyi etti. inşAllah zamanla tam anlamıyla alışcam.
dualarınızda bana yer verirseniz çok sevinirm..
Canım ben demiştim 6 ay ağladım ve uzun süre hayatıma kimseyi sokmadım sonra ne öğrendim biliyor musun oda tamamen tesadüf ALLAH işte önüme getiriyor! Onun 14 yaşında bir kıza tecavüz ettiğiini öğrendim halen şükrediyorum Allah'a beni ondan kurtardığı için. Yani demem şu ki senin için hayırlısı bu bence, üzülme dua et bol bol Allah hüzünlü kalpleri sever demiş efendimiz. Senin ona yakın olmanı dua etmeni istiyor ki böyle insanlarla sınıyor seni. İnşAllah dürüst, düzgün namuslu adam gibi adam çıkar en kısa zamanda karşına.
A.s.
Hiç üzülme düşünme kafana takma.
Gün gelir aklını başından alan bir başkası olur.
Hayat sadece eski sevgilinden ibaret değil.
Tekrar sever aşık olursun geriye dönüp baktığında sadece keşke eski sevgilimi hiç tanımamış olsaydım dersin.
ya da aklına o kişi hiç gelmez gözün de yeni sevgilinden başkasını görmez.
Geçmişe takılıp yaşamayı bırak. Yeniliklere açık ol.
Ben nasıl başkasına aşkım derim diye düşünme, hiç kimse ilk sevgilisiyle evlenmedi emin ol.
Sürekli onu düşünüp kendine sıkıntı yapma. Dünyada ki tek erkek o değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?