neyse ben konuyu yanlış yere açtım galiba .. bu kadar geniş bir kitlenin olduğu yere .. neyse Allah helalinden kazançlar nasip etsin .Böyle kazanan milyonlarca insan var elbet .
Kimse kimseyi düşünemez oldu 40 yıllık dost bile para hırsından gözü dönüyür.
Namaz niyaz der ama 2010 öğretmenlik sınavında kaç kişinin hakkına girdiler .Sorular çalınarak
. BİR ÇOK İNSANIN BURADA BU GİBİ DURUMLARI KABUL ETMESİNE ÇOK ŞAŞIRDIM AÇIKÇASI
Bu ülkede olup bitene şaşırmıyorum . Ahir zamandayız işte . Yanlışlar kabul edilir oldu . Siyasete girmek istemem . Yani ne diyim diyecek söz veremiyorum
Tek çıkış yolun Allah a dua etmek galiba.
Bazen ölmek için yalvarıyorum Allaha bu kötülük ve yanlışların içinde yaşamamak için
neyse ben konuyu yanlış yere açtım galiba .. bu kadar geniş bir kitlenin olduğu yere .. neyse Allah helalinden kazançlar nasip etsin .Böyle kazanan milyonlarca insan var elbet .
Namaz niyaz der ama 2010 öğretmenlik sınavında kaç kişinin hakkına girdiler .Sorular çalınarak
Bu ülkede olup bitene şaşırmıyorum . Ahir zamandayız işte . Yanlışlar kabul edilir oldu . Siyasete girmek istemem . Yani ne diyim diyecek söz veremiyorum
Bazen ölmek için yalvarıyorum Allaha bu kötülük ve yanlışların içinde yaşamamak için
Ne genişliği ne münasebet hanfendineyse ben konuyu yanlış yere açtım galiba .. bu kadar geniş bir kitlenin olduğu yere .. neyse Allah helalinden kazançlar nasip etsin .Böyle kazanan milyonlarca insan var elbet .
Tek çıkış yolun Allah a dua etmek galiba.
Neyle neyi kiyasliyorsunuzBir arkadışım hatırlattı .
Bir evli adamla birlikteydi . Sen ne yapıyorsun diyordum .
Onun verdiği cevap : Napayım o karısıya çok mutsuz ? Herkes böyle yapıyor . Boşattı . Aldı adamı.
İYİ GECELER HERKESE
Ne genişliği ne münasebet hanfendi
Namazla ya da baska ibadetlerle baska seyleri karistirmayin yanlis
Namaz kilmanin sevabi ayri torpilin gunahi ayri
Burda kimse genis degil herkes ekmeginin derdinde siz zorluk nedir gormediniz belki belki de gordunuz ama bazi insanlar hatta genelimiz ise ihtiyacimiz var ben iibf liyim mesela kamuda calisma alanim kisitli malesef bizim yapmamiz gereken isleri baska bolumlerde okuyanlara yaptiriyor bu duzen bozuk istihdam var bu lkede
Ve benim cok.hem de cok ihtiyacim var hem de cok ....
bi tanidigim gel sana is buldum dese dusunmeden.tabi ki evet diyebilecek durumdayim evlencem kendimizce nisanlimla zor durumdayiz
Buraya kendi.derdimi anlatmak degildi amacim
Amacim; " ooof bu olmadi bi dahaki sinava ne yapalim " diyebilecek rahatlikta olan insanlar yok malesef turkiye nin issizlik sorunu yapisal bitmez cozulmez ....
Coluklu cocuklu 13 yildir kpss ye girip kazanamayan insanlar var ...saka degil
Torpil buyuk gunah bunu herkes biliyor ama bilinen bisey daha var ki o da Hz.Ömer in adaleti de yok artik ....
Sizin kabul etmediginiz ise yine buyuk olasilikla "tanidik" biri gelecek...
Neyle neyi kiyasliyorsunuz
tovbeeee
Yanlis anladigim kisim icin ozur dilerimsiz beni yanlış anlamaya şartladınız galiba durumu kabul etmek için
GENİŞLİKTEN kastım ... FARKLI ÇEŞİT ÇEŞİT İNSANLARIN OLDUĞU YER OLMASI
MESALA BEN BU KONUYU MEMURLAR .NET FALAN , ÖĞRETMENLER GRUBUNA AÇMALIYDIM .
BAK İŞTE YANLIŞ ANLIYORSUNUZ .
BEN DE KÖTÜ BİR DURUMDAYIM .
15 GÜNDÜR SIRALAMALAR AÇIKLANMIYOR .
KONUNUN BAŞINDAN BERİ BAHSETTİĞİN SADECE KPSS SINALARINDA VE 10 AY BOYUNCA SOSYAL HAYATTAN KOPUP ÇALIŞTIĞIM SINAVDI .
REFERANS YANİ KABACA TORPİL DENEN ŞEYDEN BAHSETMEDİM
SADECE ŞU KPSS SIRALAMARINI BEKLERKEN BUNALDIM . DERDİMİ AÇTIM . NEYSE BENDE NEDEN KENDİ KENDİME ÇIRPINIYORDUM DİYORDUM ÖZELDE BİLE .. NEYSE ÖĞRENMİŞ OLDUM .
GÜN OLUR DEVRAN DÖNER .
ARTIK BU ÜLKEDE OLANLARA ŞAŞIRMAMAK LAZIM .NASIL BÖYLE BİR TABLO ÇIKAR DİYORDUM .BU GÜN GÖRMÜŞ OLDUM BURADA
Yanlis anladigim kisim icin ozur dilerim
Yalniz 15 gundur siralamaniz aciklanmadigi icin zor durumdaysaniz evet cok zor durumdaymissiniz cidden :)
Yanlis anladigim kisim icin ozur dilerim
Yalniz 15 gundur siralamaniz aciklanmadigi icin zor durumdaysaniz evet cok zor durumdaymissiniz cidden :)
Hic kimse torpili savunmuyor ki ..YANİ BELİRTMEK İSTEDİĞİM TOPLUM ARTIK HERŞEYİ KABULLENMEYE BAŞLADI HANFENDİ
HERKES YAPIYORSA DOĞRUDUR ANLAYIŞI ... ANALİZ ETMEDEN YAPILAN AÇIKLAMALAR
SADECE KONUNUN BAKIŞ AÇISINI BELİRTMEK İSTEDİM
elbet bu devran böyle torpil her zaman vardı . Ve her zaman da olacak .
Meşruluğunun nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz .
Ama inanın böyle bir tablo ile karşılaşcağımı tahmin etmezdim .
Benim sizinle bi alim veremedigim yok gece gece sizinle ugrasmaya kalktigimda yok .HANİ LAFLARIMI ÖYLE BİR ANLIYORSUNUZ Kİ .. DÖNÜP YAZDIKLARIMI TEKRAR OKUYORUM
Kİ SUÇLARAMALARIMIZ VE BENİMLE ALAY EDİŞİNİZLE ALAKASI YOK
DEMEK Kİ BU DURUM SİZİ ÇOK ETKİLEMİŞ OLMUŞ KANISINA VARDIM BENİMLE BU KADAR UĞRAŞTIĞINIZ İÇİN
Hic kimse torpili savunmuyor ki ..
Her yere her kuruma kamuya bilr torpil girince millet de ister istemez torpil meselesini kaniksadi mecbur birakildik
Herkes ister adil olsun ise alimlar ama malesef duzen bu
Mesela dedigim gibi iibf mezunuyum ama benim istihdam edilmem gere ke n yerde beni degil misal muhendis istihdam edilio bu da haksizlik... ise alimlar az verdikleri kadro dar ...ise ohtiyacimiz var ama somuc ortada
Torpil meselesini sadece siz cozemezsiniz kokten cozulmeli
Ben de oyle dusunuyorum ama siz torpiksiz isi kabul ederim derken ben aciliyetim oldugu icin kendimce torpillez de kabul ederim.diuorumbenimde düşündüğüm bunlar işte ..... yani her yerde karşılaşıyorum çok yordu bu beni ...
kader ve kısmet diyip geçiyoruz .. karşıdan izliyoruz her şeyi
diğerinde alıntı yapmamak için hadi buraya yazayım son olsun ...
siz de cevaplamam gereken cümleler olunca açıklamam gerekiyor o yüzden neyse burada kalsın artık o zaman napalım
Yeni gordum yazinizisiz alay etmeye devam edin
istediğiniz gibi anlamaya da devam edin
zor durumdan onu kast ettim sanki laftan laf üretiyorsun haklı çıkmak için yazıkk
İKİSİDE FARKLI CÜMLE
ZOR DURUMDA OLMAMLA SIRALAMA AÇIKLANMA DURUMU FARKLI CÜMLE
YANİ BELKİ AİLEVİ BİR PROBLEMİM VAR
SİZ HİÇ İYİ NİYETLİ DAVRANMIYORSUNUZ ŞUAN
neyse ya vallaha birde derdim var bölümü hakketen derdime dert kattınız
gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?