Bir başkasının torpille işe girmesine tahammül edemiyorum .

Durumunuz o kadar vahimse bir psikiyatriste gorunun bence. Insanin olmek icin Allah'a yalvarmasi, hele de boyle birseyden, normal olmasa gerek.

Soru calmak gibi seyleri kimse savunmadi burda. O tur seyler yolsuzluk.
Size anlatmak istedigimiz su. Sistem boyleyse, karsi gelerek hic bir yere varamazsiniz. Birseyleri degistirebiliyorsaniz degistirin tabii.
Insanlarin derdi baska, ruzgar ne tarafa esiyorsa o tarafa gidiyorlar. Siz biraz hayal dunyasinda yasiyor gibisiniz. Gercekci degilsiniz. Hayatin gerceklerinden uzak yasiyorsunuz sanirim. Zira insanlarin gecim derdi var. Bircok insanin sizin gibi oturdugu yerden sovme, beddua etme, calismama luksu yok. Bana Yaprak Dokumu'ndeki Ali Riza beyi hatirlattiniz.

Ayrica referansla torpili birbirine karistirdiginizi dusundum.

torpil iyi bir şey degil ama torpilden hoşlanmayanlar kendilerine torpil geçilse çok büyük ihtimalle sevinçten uçarlar :) insan anca ucu kendine dokununca laf söylüyor böyle şeylere.

ayrıca yeni smileylerden nefret ettim...

KONUNUN BAŞINDAN BERİ BAHSETTİĞİN SADECE KPSS SINALARINDA VE 10 AY BOYUNCA SOSYAL HAYATTAN KOPUP ÇALIŞTIĞIM SINAVDI .

REFERANS YANİ KABACA TORPİL DENEN ŞEYDEN BAHSETMEDİM

SADECE ŞU KPSS SIRALAMARINI BEKLERKEN BUNALDIM . DERDİMİ AÇTIM . NEYSE BENDE NEDEN KENDİ KENDİME ÇIRPINIYORDUM DİYORDUM ÖZELDE BİLE .. NEYSE ÖĞRENMİŞ OLDUM .

GÜN OLUR DEVRAN DÖNER .

ARTIK BU ÜLKEDE OLANLARA ŞAŞIRMAMAK LAZIM .NASIL BÖYLE BİR TABLO ÇIKAR DİYORDUM .BU GÜN GÖRMÜŞ OLDUM BURADA

Bir arkadışım hatırlattı .

Bir evli adamla birlikteydi . Sen ne yapıyorsun diyordum .

Onun verdiği cevap : Napayım o karısıya çok mutsuz ? Herkes böyle yapıyor . Boşattı . Aldı adamı.
İYİ GECELER HERKESE

Ne genişliği ne münasebet hanfendi
Namazla ya da baska ibadetlerle baska seyleri karistirmayin yanlis
Namaz kilmanin sevabi ayri torpilin gunahi ayri
Burda kimse genis degil herkes ekmeginin derdinde siz zorluk nedir gormediniz belki belki de gordunuz ama bazi insanlar hatta genelimiz ise ihtiyacimiz var ben iibf liyim mesela kamuda calisma alanim kisitli malesef bizim yapmamiz gereken isleri baska bolumlerde okuyanlara yaptiriyor bu duzen bozuk istihdam var bu lkede
Ve benim cok.hem de cok ihtiyacim var hem de cok ....
bi tanidigim gel sana is buldum dese dusunmeden.tabi ki evet diyebilecek durumdayim evlencem kendimizce nisanlimla zor durumdayiz
Buraya kendi.derdimi anlatmak degildi amacim
Amacim; " ooof bu olmadi bi dahaki sinava ne yapalim " diyebilecek rahatlikta olan insanlar yok malesef turkiye nin issizlik sorunu yapisal bitmez cozulmez ....
Coluklu cocuklu 13 yildir kpss ye girip kazanamayan insanlar var ...saka degil
Torpil buyuk gunah bunu herkes biliyor ama bilinen bisey daha var ki o da Hz.Ömer in adaleti de yok artik ....
Sizin kabul etmediginiz ise yine buyuk olasilikla "tanidik" biri gelecek...

siz beni yanlış anlamaya şartladınız galiba durumu kabul etmek için

GENİŞLİKTEN kastım ... FARKLI ÇEŞİT ÇEŞİT İNSANLARIN OLDUĞU YER OLMASI

MESALA BEN BU KONUYU MEMURLAR .NET FALAN , ÖĞRETMENLER GRUBUNA AÇMALIYDIM .
BAK İŞTE YANLIŞ ANLIYORSUNUZ .

BEN DE KÖTÜ BİR DURUMDAYIM .

15 GÜNDÜR SIRALAMALAR AÇIKLANMIYOR .

Neyle neyi kiyasliyorsunuz
tovbeeee

YANİ BELİRTMEK İSTEDİĞİM TOPLUM ARTIK HERŞEYİ KABULLENMEYE BAŞLADI HANFENDİ

HERKES YAPIYORSA DOĞRUDUR ANLAYIŞI ... ANALİZ ETMEDEN YAPILAN AÇIKLAMALAR

SADECE KONUNUN BAKIŞ AÇISINI BELİRTMEK İSTEDİM

elbet bu devran böyle torpil her zaman vardı . Ve her zaman da olacak .

Meşruluğunun nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz .

Ama inanın böyle bir tablo ile karşılaşcağımı tahmin etmezdim .

Yanlis anladigim kisim icin ozur dilerim
Yalniz 15 gundur siralamaniz aciklanmadigi icin zor durumdaysaniz evet cok zor durumdaymissiniz cidden :)

size o kadar hak veriyorum ki. öyle bir hale gelmiş durumdayiz ki ülke olarak, kopyalar (mod medyan), kolpa yüzlerce birincilikler (kpss) internete düştü. hala hiç bir şey yapılmadı, hiç bir sonuca varılmadı. torpil deseniz gırla... siz umutsuzluğa düşmeyeceksiniz de kim düşecek? siz üzülmeyeceksiniz de kim üzülecek? yıllarca kadro bekleyen, emeğinin karşılığını alamayan insanların hakkı nasıl ödenecek? bilemiyorum...

Yalniz 15 gundur siralamaniz aciklanmadigi icin zor durumdaysaniz evet cok zor durumdaymissiniz cidden :)

siz alay etmeye devam edin

istediğiniz gibi anlamaya da devam edin

zor durumdan onu kast ettim sanki laftan laf üretiyorsun haklı çıkmak için yazıkk

İKİSİDE FARKLI CÜMLE

ZOR DURUMDA OLMAMLA SIRALAMA AÇIKLANMA DURUMU FARKLI CÜMLE

YANİ BELKİ AİLEVİ BİR PROBLEMİM VAR

SİZ HİÇ İYİ NİYETLİ DAVRANMIYORSUNUZ ŞUAN

neyse ya vallaha birde derdim var bölümü hakketen derdime dert kattınız

gönlünce olsun

HANİ LAFLARIMI ÖYLE BİR ANLIYORSUNUZ Kİ .. DÖNÜP YAZDIKLARIMI TEKRAR OKUYORUM

Kİ SUÇLARAMALARIMIZ VE BENİMLE ALAY EDİŞİNİZLE ALAKASI YOK

DEMEK Kİ BU DURUM SİZİ ÇOK ETKİLEMİŞ OLMUŞ KANISINA VARDIM BENİMLE BU KADAR UĞRAŞTIĞINIZ İÇİN

Hic kimse torpili savunmuyor ki ..
Her yere her kuruma kamuya bilr torpil girince millet de ister istemez torpil meselesini kaniksadi mecbur birakildik
Herkes ister adil olsun ise alimlar ama malesef duzen bu
Mesela dedigim gibi iibf mezunuyum ama benim istihdam edilmem gere ke n yerde beni degil misal muhendis istihdam edilio bu da haksizlik... ise alimlar az verdikleri kadro dar ...ise ohtiyacimiz var ama somuc ortada
Torpil meselesini sadece siz cozemezsiniz kokten cozulmeli

mülakat sınavının olduğu bir yerde referans kavramı evet geçerlidir.

ama sadece sıralamaların olduğu, mülakatın olmadığı (öss gibi düşünün) bir yerde referans diye birşey yoktur, bunun adı torpil olur.

kavramlar ve atanma sistemlerini biraz bilmek lazım bu sebeple...

Benim sizinle bi alim veremedigim yok gece gece sizinle ugrasmaya kalktigimda yok .
Siz cevaplarimi alintiliyosunuz haliyke cevapliyorum...
Alintilamayin cevaplmayim.

benimde düşündüğüm bunlar işte ..... yani her yerde karşılaşıyorum çok yordu bu beni ...
kader ve kısmet diyip geçiyoruz .. karşıdan izliyoruz her şeyi

diğerinde alıntı yapmamak için hadi buraya yazayım son olsun ...

siz de cevaplamam gereken cümleler olunca açıklamam gerekiyor o yüzden neyse burada kalsın artık o zaman napalım

Ben de oyle dusunuyorum ama siz torpiksiz isi kabul ederim derken ben aciliyetim oldugu icin kendimce torpillez de kabul ederim.diuorum
Zaten simdiki aklim olsa iibf degil hemsirelik okumak isterdim
Alinti meselesini ise siz benim sizinle ugrastigimi sandiiniz icin yazdim yoksa herkes ozgur burada tabi ki saygi oldugu muddetce
Neyse hayirli geceler insallah gonlumuze gore bi isimiz olur hepimizin

Yeni gordum yazinizi
Hanfrdi donup yazdiginizi okuyunca zor durumda olusunuz siralama konusundan kaynaklaniyo gibi anlasiliyo..
Siz beni ben sizi tanimiuoruz sanal alemde yazdiklarimiza dikkat etmemiz gerekiuo boyle yanlis ankasilmakar oluyo
Benim kotu niyetli mi iyi niyetli mi oldugumu beni tanimandan anlayamazsiniz !
Komununuzun kapanmamasi adina tartismayi keselim bence tekrar hayirli geceker

Son düzenleme:
Valla kimi yiyor o parayı, kimi de yiyemiyor. Malum kişilerin çevresinden olan bir zat, 65 puanla atandığı kurumdan 1 ay maaş yiyebildi. Çünkü 1 ay sonra o kurumun önünde kaza geçirip öldü. Vah vah vah Böbürlene böbürlene gezerdi ortalarda 65 puanla memur oldum diye. Takdir-i ilahi

Canım ben de hep aynı meselenin kurbanıyım. Seni çok iyi anlıyorum. Tepkiliyiz ama bir işe yaramıyor. Bu ülkede ilişkiler kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…