Bir başkasının torpille işe girmesine tahammül edemiyorum .

Torpil malesef her yerde var,artık insanların diline oturmuş.Ben özel bir kuruma iki mülakatla,bileğimin hakkıyla girdim.Ama eşimin akrabası bir kadının sorduğu 'Torpil mi yaptırdın?' :)) İnsanoğlunun olduğu her yerde her şey olur.

Bilenler bilir,Edirne'de sağlık bakanlığı çağrı merkezi oluşturdu.Buraya girenlerin %90'ı akp torpili ile girdi.%10 luk kısım ise işten çıkarılacak ve aynı şekilde oraya da torpilliler alınacak.

sevde referans normalde senin dediğin gibi olsa iyi birşey
ama her zaman insanlar tanıdığı bildiği yeteneklerine emin olduğu kişiye referans olmuyo ki
akrabası oluyo arkadaşı oluyo hiç tanımasa bile özellikle bizimkini alın diye arayıp direk üste geçirmeye çalışıyo
bu torpildir bence

çünkü diğer tarafta hem eğitimi tam işe göre hem de cvsi iyi onu çağırmıyolar bile bazen
daha alakasız bi bölümden hemen girebiliyolar
ben havacılık sektörünü biliyorum şirket ismi veremem ama orada genelde bu şekilde girenleri çok duydum

mesela kız daha başvurmadan pilot bi tanıdığı oluyo hemen araya sokmaya çalışıyo
adam kızı tanımaz etmez o işi yapabilir mi fikri bile yok sırf akrabası ya da bi tanıdığının kızı diye referans olup aldırmaya çalışıyo
bu bazı şirketlerde tamamen ters tepiyo bazen de çok işe yarıyo hemen girebiliyolar
bence mülakattaki torpille bu aynı gibi

cidden topluca çağırıp bi değerlendirme yapılsa kararsız kalınca referansa bakılır danışılır ona göre seçilir
o mantıklı birşey
ama sırf referanstaki ismi kırmamak için almak zorunda kalanları çok duyuyorum ben
hepsi öyle değildir ama benim genelde gördüğüm bu yani

insanlarda bi umut tanıdık bulmaya çalışıyo
düzen böyle insanlar napsın ki suçlayamam yani kimseyi

ama tabiki bu durumlar alımlar az olduğunda oluyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…