bir başlığım bile yok

Ama insanların yanında olur olmaz ortamda gelen gözyaşı hiç hoş olmuyor
kesinlikle öyle, çok sinir bozucu, sık olmuyor ama olduğu da oluyor işte
hiç ağlamamak değil de, her şeye ağlamamak istiyorum,
her üzüldüğümde gözlerim doluyor bunu istemiyorum

canım burcun balık yada yengeçse yapcak bişey yok yapıyla alakalıda olabilir bazıları kolay ağlar bazıları zor.
başak burcuyum, aslında başak burcu kadını böyle olmaz ama istisna mıyım nedir

başak burcuyum, aslında başak burcu kadını böyle olmaz ama istisna mıyım nedir
benimde eşim başak aman boşver dert değil seninkisi ağla nolcak yani dünyanın sonumu kime ne için beğendircen kendini diğer insanlar ağlamıyormu herkesin ne derdi var ohoooooooo

Ayyyy gerçekten başaklar Nemrut olur normalde bende hiç anlasamam:/ ama siz duygusal birisiniz kanım kaynağı valla :)
aa hiç nemrut değilim, uyumlu ve duygusalımdır
hep duygusallığımdan çekiyorum işte

Ben artik aglayamiyorum onu ne yapcaz
Acıklı filmlere falan gidiyorum ağlamak için
Keske ben basit basit dertlerime kafayı takip bu hale gelseydim ama en yakının için korkmak en zoru
Onun için ayakta kalmaya çalışmak
Hep gizliden ağlardım,o yüzden teselli edenim olmadı hiç.Ağlaya ağlaya susmayi kendim öğrendim yani
Simdi tüm dertler bana basit geliyor
Hoş yine üzülüyorum ama eskiden canımın acısından ölürüm sanırdım
Yokmuş tabi öyle bir dünya:)

off ağlamaya doymuyorum hala kötüyüm

Öff siktir et insanlara laf soylemeyi seven tipleri. Kime ne? Kimin ne haddine aglamama karismak. Istedigim zaman, istedigim yerde aglarim. Kimseyi de umursamam. Laf soyleyen kendine baksin. Salla gitsin ya bosver. Zaten toplumca insanliktan uzaklastik, bunu da marifet sayar olduk. Bari siz onlara uymayin.

yakınınız hasta mıydı acaba?
ben de kimse yokken ağlıyorum, da dışarıda sokakta yakalandığım oluyor onu saymazsak hep yalnızım

Valla ben uzgunsem, iyice aglamadan rahatlamitorum. Bosalt icini, acilirsin. Kendini tuttukca daha kotu oluyor.
yarın gözlerim balon olacak ama yapacak bişey yok
sabaha kadar ağlasam anca açılırım

Belli zaten
Bende bir başak var kavga etmek için yer arar kimseyi beğenmez soğuk Nevale ömrümü yedi deyim kısaca
ya bu aralar takıyorum her kelimeye
bugünkü gerginlik o yüzden oldu
ama ben hala yanlış anladığımı düşünmüyorum
hayal kırıklığı yaşadım resmen

Esin 11 e kadar gelmez eve eve gelince de telefonla konuşur bak saat 12.30 hala konuşuyor sende sakince yatar yatağa beklersin o ara da alışveriş yaparsın internetten al sana güç
Güçlü kadınım ben ve cok sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…