- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Biliyor beni sinir ettiği zamanlar alışverişlerde sakinledigimi birsey diyemiyorum yine girmiş bana diyo :)çok iyi yaptınız
alışveriş ekstresi gelince nasıl oluyor peki :)
10 yasımda da ağlardım 32 oldum okudum meslek edindim evlendim simdi hamileyim hala bugun olmus ağlıyorumBugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz... demiş sevgili bdv.
Evet bdv'ciğim bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
Sahi niye böyleyim ben
kızsam ağlıyorum üzülsem ağlıyorum, sevsem özlesem kırılsam herşeyde ağlıyorum
Offf ağlamaktan nefret ediyorum
ama ağlamayınca geçmiyor işte
o psikolojiyi üzerimden atamıyorum.
güçsüz müyüm ben, zayıf mıyım?
akşamdan beri içimde tutup umursamaya çalışıyorum
dikkatimi başka şeylere veriyorum ama yokkk
boğazımda kocaman bir düğüm var, gözümün ucunda bi damla bekliyor düştü düşecek.
Ama ağlamayacağım, yaşım 24 ve ağlamamayı hala öğrenemedim.
Söyler misiniz nasıl ağlanmaz, nasıl güçlü olunur?
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz... demiş sevgili bdv.
Evet bdv'ciğim bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
Sahi niye böyleyim ben
kızsam ağlıyorum üzülsem ağlıyorum, sevsem özlesem kırılsam herşeyde ağlıyorum
Offf ağlamaktan nefret ediyorum
ama ağlamayınca geçmiyor işte
o psikolojiyi üzerimden atamıyorum.
güçsüz müyüm ben, zayıf mıyım?
akşamdan beri içimde tutup umursamaya çalışıyorum
dikkatimi başka şeylere veriyorum ama yokkk
boğazımda kocaman bir düğüm var, gözümün ucunda bi damla bekliyor düştü düşecek.
Ama ağlamayacağım, yaşım 24 ve ağlamamayı hala öğrenemedim.
Söyler misiniz nasıl ağlanmaz, nasıl güçlü olunur?
valla çok haklısınız, ağlayarak gücümü koruduğumu farkettim ben deAğlamamak güçsüzlük değildir, insanız neticede. Güçlü olmak da ağlayabilmektir . Çünkü ağlamadan sevinemezsin . Her şey bir döngü, ağlıyorsan mutlaka sebebi vardır. Güçlü olmak kalpsiz ya da vurdumduymaz olmak degildir sadece bu durum artık hayattaki her şeye esnemişsin demektir. Güçlü olmak, kişinin kendine güvenidir.
Bugun nasilsin bakalim? Dun cok aglamadin insallah?valla çok haklısınız, ağlayarak gücümü koruduğumu farkettim ben de
iyi ki açmışım bu konuyu
Bugun nasilsin bakalim? Dun cok aglamadin insallah?
Aklina gelen ne? Onu da soyle bari?mesajını gördüm mutlu oldum
3'e kadar sürdü sanırım 2-3 saat kadar ağlamışım
bugün daha iyiyim,
demin yine aklıma geldi, iki damla akıttım şimdi iyiyim
Ya bende yasadigim kotu bir olayi anlatinca aglama tutar hemen. Cok sinir oluyorum.Ben çok ikiyüzlü Ağlıyorum ya
Biri yanımda yoksa ağlamam
Ama yanımda biri varsa hemen ağlarım
Mesela sevgilimle kavga ettik diyelim telefonda kavga ederken hiç ağlamam
Ama yüz yüze gelir gelmez ağlarım
Numara yapıyor gibi oluyor
Çok itici bir şey ya
Annem filan da hep der sen numara mi yapıyorsun az önce guluyodun görür görmez ağlamaya başlıyorsun
Ya işte yaşadığım kötü olayı bir ortamda anlatırken gulerim bile ama o kişi o ortama gelince ağlayarak anlatmaya başlıyorum colin hani saniyesindeYa bende yasadigim kotu bir olayi anlatinca aglama tutar hemen. Cok sinir oluyorum.
Eski insanlar oyle ya. Benim annem de agit yakar bazen durduk yere. Bazende konusurken agit yakar gibi konusur. Bende anlam veremiyorum pek. Ama cok aci cekmis ondan herhalde diyorum ve uzuluyorum.Ya işte yaşadığım kötü olayı bir ortamda anlatırken gulerim bile ama o kişi o ortama gelince ağlayarak anlatmaya başlıyorum colin hani saniyesinde
İnanılmaz karaktersiz görünüyorum
O kişinin dikkatini çekmeye çalışır gibi
Niye böyle hiç bilmiyorum
O kötü olay anlatırken ağlama olayı annemde de var 100 yil geçsin anlatırken ağlar kalabalıkta da öyle normal yerde de
Zor duruma düşüyorum bazen ben annem hic umursamaz oyle seyleri ben mahcup oluyorum annem her yerde agliyor diye artık alıştım annemin aglamalarina
Ananem de böyle garip ağıt yakar gibi sesler çıkarır ilgi çekmek istediğinde
Mesela geçenlerde arkadaşlarım geldi bize yemeğe
Ananemlerın evi musait diye oraya aldık çay faslindayiz oturuyoruz eski şeylerden falan bahsetti
Sonra ilgi biraz ondan kayinca ben bi agitlanayim mi dedi ne demek bilmiyorum kriz gibi geliyor heralde
Olur dedik başladı herkesin içinde böyle şarkı söylüyor gibi ağıt yakıyor gibi değişik bir şey yapmaya
Hep yapıyor bunu
Ortada bir şey yokken
Ben de ileride öyle olcam heralde beni görenler de ilgi çekmek için diyodur
İstisna değilsin bende öyleyim Başak burcuyum niye böyleyizbaşak burcuyum, aslında başak burcu kadını böyle olmaz ama istisna mıyım nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?