bir başlığım bile yok

yarın gözlerim balon olacak ama yapacak bişey yok
sabaha kadar ağlasam anca açılırım
Yok kiz merak etme. Sabaha kadar surmez. O kadarina enerjin yetmez. Biraz aglatinca zaten uykun gelir. Mışıl mışıl uyursun. Beni agladiktan sonra uyku tutar bebekler gibi

Yok kiz merak etme. Sabaha kadar surmez. O kadarina enerjin yetmez. Biraz aglatinca zaten uykun gelir. Mışıl mışıl uyursun. Beni agladiktan sonra uyku tutar bebekler gibi
bende gözyaşı da bitmiyor bacım, şırıl şırıl resmen, her yer ıslanır

ya bu aralar takıyorum her kelimeye
bugünkü gerginlik o yüzden oldu
ama ben hala yanlış anladığımı düşünmüyorum
hayal kırıklığı yaşadım resmen

Anlatmak istersen dinlerim
Eminim yanlış anlamadıgina ama anlat objektif olarak bakıldığında nasıl

valla bravo sakinliğinize :) evli değilim o kadar sabredebilir miydim bilmiyorum

yakınınız hasta mıydı acaba?
ben de kimse yokken ağlıyorum, da dışarıda sokakta yakalandığım oluyor onu saymazsak hep yalnızım
Evet,o yüzden herkese derim sağlığınız yerinde mi gerisini sallayın
Keske bende azıcık uygulayabilsem:)
Birine bir şey desem kalbi kırılır mı diye dusunmekten beynimi yediğim zamanlar oluyor hala
Kendi içimde çok zayıf kişiliğim aslında ama dışarıdan belli etmem o yüzden herkes güçlü görür beni özenirler ah birde içimi bilseler:)
Tavsiyem her şeyi kafana takmamaya çalış,tut hayatin bir köşesinden bırakma
Güzel günler gelir elbet.En azından ben boyle avutuyorum kendimi:)

ben kimseye yansıtmam, asla kimseye kendimi tam açmadım, yalnızca bir kişi hariç, ilk kez herşeyimi tüm dürüstlüğümle biriyle paylaştım o da mızmızsın dedi
daha da kimseye bişey demem dedim

Bende ağlarım. Çocukken hele oyuncak isterdim aglardim, paten isterdim aglardim. Babam da derdi ki bana "seni Türk filminde oynatacagim" simdi hala daha devam ediyor. Bazen sinir oluyorum bu huyuma ama elimde değil ki

Eskiden zor ağlayan biriydim. Duygusuzmuydum acaba bilmiyorum Ama şimdi zoruma giden bir şey olsun tutamam kendimi ya da sinirlendiğim bir şey olunca. Ağlamak iyi oluyor bazen için açılıyor

Eskiden zor ağlayan biriydim. Duygusuzmuydum acaba bilmiyorum Ama şimdi zoruma giden bir şey olsun tutamam kendimi ya da sinirlendiğim bir şey olunca. Ağlamak iyi oluyor bazen için açılıyor
valla rahatladım

Sorun ne? Ne için aglamamaya çalıştığınıza bağlı. Ben daha degisimdir birinden nefret ederim ama beni düşünüp bi su bile alsa aglayasim gelir

Bugün ki ruh halimi anlatmışsınız

Bende ağlarım herşeye ağlarım TV dekine mutlu oldukların da duygusal müzik çaldığında hatta birisinin gözlerini dolu görmeyim hemen göz yaşlarım süzülür

Ama çok rahatlarim ağlayınca

Ama en kötüsü de öyle ağlarken kapı çalması yada telefon çalması

aynen canım valla, telde sesim kötü gider, kapı çalar gözlerim şiş, ne yapacaksak

Ben fazla aglayan bir insan degilim ama aglamanin zayiflik gostergesi oldugunu dusunmuyorum. Herkesin rahatlama sekli farkli. Kimi bagirir cagirir kimi kuser susar kimi aglar vs

Ağlamak güzeldir dert aglatir ask soyletir derler...aglamalarinin sebebi yasadiklarinsa rahatlamana neden olur,fazlaca yumuşak kapli biriysen oda katilasmana mani olur.bende çok sulu gozluyum izlediğim bir video bile hüngür hüngür ağlamama neden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…