Yok kiz merak etme. Sabaha kadar surmez. O kadarina enerjin yetmez. Biraz aglatinca zaten uykun gelir. Mışıl mışıl uyursun. Beni agladiktan sonra uyku tutar bebekler gibiyarın gözlerim balon olacak ama yapacak bişey yok
sabaha kadar ağlasam anca açılırım
ne ilacı canım depresyon fln mıCnm o kadar fazla da ağlama lütfen hasta olursun bak!
ben ilaç kullanıyorum o aglamalarimin bir bedeli olarak
bende gözyaşı da bitmiyor bacım, şırıl şırıl resmen, her yer ıslanırYok kiz merak etme. Sabaha kadar surmez. O kadarina enerjin yetmez. Biraz aglatinca zaten uykun gelir. Mışıl mışıl uyursun. Beni agladiktan sonra uyku tutar bebekler gibi
ya bu aralar takıyorum her kelimeye
bugünkü gerginlik o yüzden oldu
ama ben hala yanlış anladığımı düşünmüyorum
hayal kırıklığı yaşadım resmen
valla bravo sakinliğinize :) evli değilim o kadar sabredebilir miydim bilmiyorumEsin 11 e kadar gelmez eve eve gelince de telefonla konuşur bak saat 12.30 hala konuşuyor sende sakince yatar yatağa beklersin o ara da alışveriş yaparsın internetten al sana güç
Güçlü kadınım ben ve cok sakin
ne ilacı canım depresyon fln mı
Evet,o yüzden herkese derim sağlığınız yerinde mi gerisini sallayınyakınınız hasta mıydı acaba?
ben de kimse yokken ağlıyorum, da dışarıda sokakta yakalandığım oluyor onu saymazsak hep yalnızım
ben kimseye yansıtmam, asla kimseye kendimi tam açmadım, yalnızca bir kişi hariç, ilk kez herşeyimi tüm dürüstlüğümle biriyle paylaştım o da mızmızsın dediEvet,o yüzden herkese derim sağlığınız yerinde mi gerisini sallayın
Keske bende azıcık uygulayabilsem:)
Birine bir şey desem kalbi kırılır mı diye dusunmekten beynimi yediğim zamanlar oluyor hala
Kendi içimde çok zayıf kişiliğim aslında ama dışarıdan belli etmem o yüzden herkes güçlü görür beni özenirler ah birde içimi bilseler:)
Tavsiyem her şeyi kafana takmamaya çalış,tut hayatin bir köşesinden bırakma
Güzel günler gelir elbet.En azından ben boyle avutuyorum kendimi:)
valla rahatladımEskiden zor ağlayan biriydim. Duygusuzmuydum acaba bilmiyorumAma şimdi zoruma giden bir şey olsun tutamam kendimi ya da sinirlendiğim bir şey olunca. Ağlamak iyi oluyor bazen için açılıyor
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz... demiş sevgili bdv.
Evet bdv'ciğim bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
Sahi niye böyleyim ben
kızsam ağlıyorum üzülsem ağlıyorum, sevsem özlesem kırılsam herşeyde ağlıyorum
Offf ağlamaktan nefret ediyorum
ama ağlamayınca geçmiyor işte
o psikolojiyi üzerimden atamıyorum.
güçsüz müyüm ben, zayıf mıyım?
akşamdan beri içimde tutup umursamaya çalışıyorum
dikkatimi başka şeylere veriyorum ama yokkk
boğazımda kocaman bir düğüm var, gözümün ucunda bi damla bekliyor düştü düşecek.
Ama ağlamayacağım, yaşım 24 ve ağlamamayı hala öğrenemedim.
Söyler misiniz nasıl ağlanmaz, nasıl güçlü olunur?
Sana biraz moral olsun diye yazdımvalla bravo sakinliğinize :) evli değilim o kadar sabredebilir miydim bilmiyorum
çok iyi yaptınızSana biraz moral olsun diye yazdım
Bak çokta kötü durumda degilmisim de :)
aynen canım valla, telde sesim kötü gider, kapı çalar gözlerim şiş, ne yapacaksakBugün ki ruh halimi anlatmışsınız
Bende ağlarım herşeye ağlarım TV dekine mutlu oldukların da duygusal müzik çaldığında hatta birisinin gözlerini dolu görmeyim hemen göz yaşlarım süzülür
Ama çok rahatlarim ağlayınca
Ama en kötüsü de öyle ağlarken kapı çalması yada telefon çalması
bazen diyorum öyle sizdeki gibi mi iyi, bana öyle geliyor nedenseIcim kan aglasada en zorlandigim sey malesef. Olmayinca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?