- Konu Sahibi REYYAN
-
a.s. günümüzde çalışan bayanlar çok sıkıntı çekiyor bayanssulusmile . eğerki anlayışlı bir eşe sahip değilse vay ki vay haline . akannehir ev iş çocuklar derken bir koşturmaca sormayın . kaydirigubbakcemile
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz .bana göre eğer ihtiyacı yoksa bir bayan çalışmamalı zaten evde yeteri kadar çalışıyor .kafamçokkarıştı
diyelim çalışıyor :hulya:
aldığı maaşı çocuk bakıcısı ev temizleyici kendi ihtiyaçları derken bitiriyor çalışıp koşturunca eline birşeyde geçmiyor eee neden bu kadar yorulsunki sorarım size kaydirigubbakcemile5
baska topiklerde konu bu calisma - calismama meselesine gelince kavga cikmisti, aman diyeyim...
kadinin calismasini kadina yapilan en buyuk haksizlik olarak goruyorum
bence çalışmayanlar üniversite sıralarını boşuna meşgul etmesin, başkalarının hakkını yemesinler. çalışmaya niyeti olmayanın meşgul ettiği sıra belki başka birinin geleceğini elinden alıyor. ama kimse bunu düşünmüyor.
yaptığımız işi seviyorsak hayatımızı proğramlıyor her işimizi düzenen koyupta çalışıyorsak bu bizi yormuyorsa neden çalışmayalım. illaki okumakmı gerekiyor meslek edinemeyizmi. ben bayanlar okumasın demiyorum okumak şart ama bu bir iş amaçlımı olmalı. şimdi kim istediği mesleği yapabiliyor yada istediği okulu okuyor.
bu nasıl bir sorudurohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?