Bir bayram klasiği

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.948
989
373
34
Merhaba hanımlar.
Hayırlı bayramlar olsun birazcık geç oldu ama
Ben de size bir bayram klasiği ile geldim biraz anlatmak dertleşmek biraz gülüşmek istiyorum.

Eski konum var bilenler ya da hatırlayanlar vardır belki tekrar anlatmak uzun olacak yoksa kısaca eşim kredi çekmiş ailesine vermiş ve onların borcunu ödüyordu. Kv ve kp parayı isteyince küsmüşlerdi uzun zamandır görüşmüyoruz bir yıldan fazla. Eski konumda bahsetmiştim. Psikolojik olarak yıprandım için çalışamıyordum. Neyse nasip oldu çok güzel bi işe girdim. Emeğimin karşılığını alıyorum,çok bekledim ama Rabbim güzel kapılar açtı. Şu anda çok mutlu ve huzurluyum. Bunu konuma yorum yapan arkadaşlara söylemek istedim çok yardımcı oldular bana sağolsunlar ☺

Geleyim konuma dedim ya kv ve kp ile görüşmüyorduk. E bayram gidelim gitmeyelim mevzusu evde dönünce eşime kıyamadım gidelim dedim. Aradık geleceğiz diye. Annesi biz gezmeye gideceğiz öğleden sonra gelin filan dedi. Eşim tamam dedi kapadı ama surat düştü. Çünkü bir senedir görmüyorlar birbirlerini. Oğlun gelicem diyor sen saat veriyorsun filan biraz söylendi. Evden çıktık bizde gezdik filan. Bekledik ararlar geldik eve filan diye. Tabi kimse aramadı ben eşim üzülüyor diye ara dedim saat olmuş dokuz buçuk. Aradık kp açtı telefonu biz evde değiliz yokuz yokuz geziyoruz biz dedi kapadı telefonu. Neye uğradığımızı şaşırdık öyle kaldık. Gülsek mi ağlasak mı? Sanki her gün görüşüyoruz da. Çok garip geldi bana insan evladını hiç mi özlemez mi bayram gelmiş gelsin istemez mi? Bunlarda böyle anne baba işte. Valla o kadar şaşkınım ki.

Bir musibet bin nasihattan hayırlıdır derler. Heh hem borcu üstüne yıkmışlar hem de bayramda eve kabul etmemişler, eşin kendi gördü artık. Senin bir şey anlatmana lüzum kalmamış işte.

Zavallı adamı kedi yavrusu gibi kapıya koymuşlar desene... Bunlarda anne-baba olacak işte. Hiç yoktan durum netleşmiş oldu, bir daha da gitmezsiniz.

Zavallı adamı kedi yavrusu gibi kapıya koymuşlar desene... Bunlarda anne-baba olacak işte. Hiç yoktan durum netleşmiş oldu, bir daha da gitmezsiniz.

Aynen öyle oldu canım. O da neye uğradığını şaşırdı. Bu borç elbette biter para yerine konur da ya sonrası? Ana babasın değilki akraba eş dost olmasa da olur diyelim.

Back
X