Bir bebegim olsun istiyorum :(

Allhımmm :KK43: zaten hiç gitmek istemiyorım ama içimin rahatlaması için gitmek istiyorum ama zor oldugunu biliyorum ordan geçerken çığlıkları duydum zaten bir ayagım gidiyo bir ayagım geri çekiyo ama mecbur galiba :KK43:
Acı tarifsiz ama çıktıktan sonra ki huzur anlatılamaz. Kesinlikle git içini rahatlat bence şüpheyle yaşamak çok zor

Rabbim nasip etsin inşallah canım benim üzülme.ben her gece yattığımda evlat sahibi olmak isteyen herkes için dua ediyorum . sende bol bol dua et .

Benim yorumumdan sana ne? Ne laf atıyorsun yap yorumunu bırak, ben millete laf atıyor muyum? Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur, aklı başında 100 insana sor hiçbiri 19 yaşında evli çocuk isteyene aferin marifet yapmışsın demez. Akıllı işi değil yani. Aklı başında olmayan da işte böyle savunur. Neyse ya, kime ne anlatıyorum ki, bu kafa yapısı ve bu yaşam tarzı asla kendime yakıştırmayacağım şeyler. Buraya açılan her konu detayına da yorum yapma hakkına sahibim bu da seni ilgilendirmez.
Sen kimsin? Yeni üye misin? Yorumundan haberim yok. 18 yaşını doldurmuş her birey evlenme hakkına sahiptir. Kız mutluymuş maşaallah. Allah kem gözlerden korusun.

Bu tip hukukçuymuş birde! Şuna bak nasıl saldırmış konu sahibine, bu ne yırtıcılık yavrum? Neden bu kadar kızgınsın :KK45:? Insanlar neden meslek sahibi olurlar biliyor musun? Mutsuz olmamak için. Bu kız mutluluğu yakalamış zaten. Bu dert seni neden bu kadar gerdi? Okumuşsun ama bak mutsuzsun. Üstelik terbiyesiz ve saygısızsın. Diplomanın para etmediği yerler var gör! Hadsizin yazdıklarına bak!
Allah ' ın emriyle evlenmiş ya o zorladı değil mi? O yaşta bekaretini kaybettiği için endişelenseydi milletin adamlarına abaza diye yağdırırdın. İşine öylesi gelirdi çünkü...

Son düzenleme:
Bu tip hukukçuymuş birde! Şuna bak nasıl saldırmış konu sahibine, bu ne yırtıcılık yavrum? Neden bu kadar kızgınsın :KK45:? Insanlar neden meslek sahibi olurlar biliyor musun? Mutsuz olmamak için. Bu kız mutluluğu yakalamış zaten. Bu dert seni neden bu kadar gerdi? Okumuşsun ama bak mutsuzsun. Üstelik terbiyesiz ve saygısızsın. Diplomanın para etmediği yerler var gör! Hadsizin yazdıklarına bak!
Nereden biliyorsun mutsuz olduğunu ? Haset ettiğini nereden çıkardın?

kib

Ben 19 yaşındayken tek derdim vize ve finallerimdi... bide ne renk oje sürsem :))
Takma canım kafana rahat birak kendini.. madem bir sorun yok kafadan atınca olur...

Back
X