- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
Evet sabrımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. 2 güne bir migreni tutan, iğne vurulmadan ağrısı geçmeyen ağır migren hastasıyım. Çocuktan önce migrenim bu kadar tavan yapmıyordu.
Bir bebek neden 10 dk ya bir ağlar? Hasta değil, karnı tok yattı. Altı temiz... Ama uyuduktan 1 saat sonra başlıyor 10 dk ya bir uyanıp ağlamaya. Özellikle 1 haftadır hergün aynı çile.
Uyku saatlerini yarı yarıya düşürdüm. Oyunlar oynatıp yordum, deli gibi uykusu gelsin diye akla gelebilecek herşeyi yaptım.
Ama gece uyumuyor!
Eşim zor şartlarda çalışıyor. O sebeple gece pek bakacak ilgilenecek durumda değil. Sadece ben çekiyorum bu derdi.
Yatağından alıp yanımıza yatırdım olmadı.
Dönüp duruyor hep bir huzursuz çocuk.
En son sinirlendim kalktım balkonda hava alıyorum çocuk eşimle yatakta. Çok bunaldım ağlamadan edemiyorum.
Daha gece iğne vuruldum ama şimdi yine başım ağrıyor.
Ne yapmam lazım? Sabırlı olmaya çalışıyorim ama ben de insanım.
Doktora götürsem de boş birşeyi yok deyip geçiyorlar.
Alıp başımı gidesim var artık!
Bir bebek neden 10 dk ya bir ağlar? Hasta değil, karnı tok yattı. Altı temiz... Ama uyuduktan 1 saat sonra başlıyor 10 dk ya bir uyanıp ağlamaya. Özellikle 1 haftadır hergün aynı çile.
Uyku saatlerini yarı yarıya düşürdüm. Oyunlar oynatıp yordum, deli gibi uykusu gelsin diye akla gelebilecek herşeyi yaptım.
Ama gece uyumuyor!
Eşim zor şartlarda çalışıyor. O sebeple gece pek bakacak ilgilenecek durumda değil. Sadece ben çekiyorum bu derdi.
Yatağından alıp yanımıza yatırdım olmadı.
Dönüp duruyor hep bir huzursuz çocuk.
En son sinirlendim kalktım balkonda hava alıyorum çocuk eşimle yatakta. Çok bunaldım ağlamadan edemiyorum.
Daha gece iğne vuruldum ama şimdi yine başım ağrıyor.
Ne yapmam lazım? Sabırlı olmaya çalışıyorim ama ben de insanım.

Doktora götürsem de boş birşeyi yok deyip geçiyorlar.
Alıp başımı gidesim var artık!