bir bebek sorunsalı

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar kv ve kp cok iyidir altli ustlu oturuyoruz ve suan ikizlerime hamileyim zorlancagimi dusundukleri icin kv diyor ki emzirme sutu sag biberonla veririz ben gece birini yanima.alirim diyor ama ben istemiyorum tabiki emziricem dedim fakat her gordugu kisiye bebekler dogsun emzirirse beraber bakarz emzirmezse ben alr bakarm birini oda rahat uyur falan diyo ama ben vermem bebeklerimi uyumam gerekirse ama ben asagda biri yukarida yatiramam olmaz nasil iyi anne olurum o zaman ben. Yardim icin diyo ama ben istemiyorum simdilik oyle dediginde hic bsey demiyorum kirilmasin diye ama kirmadan nasil bir tepki verebilirim.

Dogmamis bebeklerin bakimina mi takmis. Bende 2. Cocuguma hamileyim her an dogurdum doguracam kvaline oyle diyor buyugu ben bakarim sen oburuyle ilgilenirsin. Ne munasebet! Arkadasimin ikizleri var o hep sagarak verdi sutleri ama o kadar baskasina verecek kadarda zorlanmadi. Rabbim dagina gore kar veriyor. Kundaktaki bebek emzirsende emzirmesend3 sende kalir. Simdi bunlari dusunmek icin cok erken bebekler dogunca tavrini koyarsin sonucta senin cocuklarin

Saol annecim gerekirse ben senden yardim isterim ama Allah benim ikiz bebeklerime bakabilecegimi bildigi icin onlari bana veriyor ben once bi bebekleri doya doya kokliyim uykusuz kaliyim yorulunca senden yardim isticem acele etme de
Benim annem ikinci bebegim geliyor ay kizim yandin buyugu cok hareketli napican diyor ben varim dusunme elimden geleni yaparim demiyor kayinvalidem ayy coook zoor diyor hangimiz sansli hangimiz sanssiziz bilemedim arkadasim :)

Gelsin sende kalsın. Aşşa falan inmesine izin verme. Şimdiden söyle bunu. Ozaman lohusa lohusa bu sorunlarla uğraşma.

Haklisiniz tabiki bencede erken zaten ben daha kabullenemedim cok erken geliyo boyle seyleri konusmak ama devamli soylenincede insan sanki gercekten elinden alinmis gibi oluyo hele tepki veremeyince

takmayin kafaniza el kadar bebek anne olmadan durmaz hatta onlar ayri duramazlar bile birbirlerinden destek alip sakinlesirler ikizleri bebekken ayirmak sizi daha cok zorlar. hele dogsunlarda siz dilediginiz gibi yaparsiniz bosa konussun o
bende bu 60 lik kadinlarin bebek sevdasini anlamiyorum herhalde tekrardan bebek bakinca genclestiklerini falan mi dusunuyorlar anlaladim

Guldurdunuz beniii:)) katiliyorum. Zaten bende ayirma taraftari degilim. Zorda olsa esimde bende bir sekilde bakariz diye dusunuyorum tabiki zorlaniriz ederiz zorlandigim yerdede yardim.isterim.ama gece ayri uyumalarina izin veremem

Guldurdunuz beniii:)) katiliyorum. Zaten bende ayirma taraftari degilim. Zorda olsa esimde bende bir sekilde bakariz diye dusunuyorum tabiki zorlaniriz ederiz zorlandigim yerdede yardim.isterim.ama gece ayri uyumalarina izin veremem
Arasi yok sanirim isteyen fazla istiyo bakmayanda hic bakmiyo arada gelirim bakarm ihtiyacin.olunca falan diyeninden yokmu ki :)

Allah sağsağlim kucağınıza almanızı nasip etsin öncelikle.Bebeği emzirmek ile süt sağıp vermek arasında fark var.Ayrıca bebeğin annesine güvenli bağlanması için sizin yanınızda olmalı.

Yani annem oyle arada gelir ama lafla gonlumu almak yok mesela oglumu haftada 3 gun yarim iki sokak otedeki krese vericem bebegim subatta dogucak inan kara kara dusunuyorum oglum kendini kotu hissetmesiin her cikisinda ben aliyim ama kucuk bebegimide nasil usutmeden goturucem diye hadi subatta annem yanimda olur martta is basa dusucek Allah verir bir kolayligini insallah
Bu arada hic dusunme nasil bakarim diye anneleri sensin en iyi sen bakarsin oglum dogdugunda her sabah 5te uyuduk 3 ay ama inan Allah kuvvetini verdi

Cok dogru bebek daha kuvvetli cektigi icin sut artiyor ama saginca azalma riski olabilir fakat bu sefer bende sagicam oglum kisknirda kendini uzer diye onun yaninda sagdigimi vericem o yokken emziricem

Dusunmuyorum gercekten yorulurum diyorum yeterki beni sevsinler ikisinede yetebiliyim ya birini az sevgi verirsem en buyuk korkum nasil birini ayirip baskasina verebilirim bak diye tabiki arada yardimi olur gunduz mesela yorulursam anne 2 saat bakta uyuym fln derim ama koca geceyi bensiz gecirmesine izin veremem evlat ayrimi olur gibi geliyo bana. Bu arada dogumlarimiz birbirine yakinmis. Insllh saglikla aliriz kucagimiza. Ilk cocuk ikinciyi genelde biraz kiskanir ama ben boyle dusunceli bir annenin kolay atlaticagini dusunuyorum :)

Kotu niyyetle soylememiski yardim etmek istemis sadece burada buyutulecek ne varki borisinden yardim?almak kotu anne olmak degildir tekiz bebek bakimi bile zorken ikiz oldukca zor şimdi boyle diyosyn ama dogduklarinda keşke 2saatligine bile olsa baksalarda bir uyusam diyeceksen ilk zamanlar uykusuzluk alisamamus bunyeye zor geliyor

Cok duygulandim saol insallah saglikla kucagimiza alalim gerisi hallalolur
Sende hic dusunme evet bi bir emzirirken sen iki emziricen sirtin agricak ama onlari izlemek yeticek anne olmak cok guclu olmaktir ayrica uykularini duzene sokunca ucunuz ayni anda uyursunuz kayinvaliden yemek yapsin yeter :)

Bende zaten bakmasinlar demiyorum gunduz yorulurum veririm bak 2 saat uyu diye ama memeden kesip cocugu biberonla vererek baska bir evde uyumalarina izin verirmiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…