- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Size kolay geliyor bebek bakimi.nolcak babaannesi.hergun vermezdim ama verirdim.cunku insan bazen delirecrk?gibi oluyor .Bende zaten bakmasinlar demiyorum gunduz yorulurum veririm bak 2 saat uyu diye ama memeden kesip cocugu biberonla vererek baska bir evde uyumalarina izin verirmiydiniz
Kizlar kv ve kp cok iyidir altli ustlu oturuyoruz ve suan ikizlerime hamileyim zorlancagimi dusundukleri icin kv diyor ki emzirme sutu sag biberonla veririz ben gece birini yanima.alirim diyor ama ben istemiyorum tabiki emziricem dedim fakat her gordugu kisiye bebekler dogsun emzirirse beraber bakarz emzirmezse ben alr bakarm birini oda rahat uyur falan diyo ama ben vermem bebeklerimi uyumam gerekirse ama ben asagda biri yukarida yatiramam olmaz nasil iyi anne olurum o zaman ben. Yardim icin diyo ama ben istemiyorum simdilik oyle dediginde hic bsey demiyorum kirilmasin diye ama kirmadan nasil bir tepki verebilirim.
Evet evet bende o dusuncedeyim ayrilir mi hic onlar. Hangi anne ayirabilirki ben ayiramam veremem bebeklerimikardeşleri niye ayırıyor ki..
yardım etmenin başka yolunu bulsun. ayırmayın onları birbirinden sakın. biri anne sıcaklığı duyacakken diğeri mahrum mu kalsın. her ikizi olan böyle mi yapıyormuş.
çok saçma.
tekrar söylüyorum. kardeşleri ayırmayın.
olayın saçmalığı zaten brini alıp gider bakarım demesi.Evet evet bende o dusuncedeyim ayrilir mi hic onlar. Hangi anne ayirabilirki ben ayiramam veremem bebeklerimi
Amin cok tesekkur ederim.olayın saçmalığı zaten brini alıp gider bakarım demesi.
yardım etme, bu yardımı istememe değil.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularınıza.
Evet evet bende o dusuncedeyim ayrilir mi hic onlar. Hangi anne ayirabilirki ben ayiramam veremem bebeklerimi
Bunda kotu bisey yokki yardim etmek istiyor ikizlerin bakimi cok zor cevremden gordugum kadariyla..Kizlar kv ve kp cok iyidir altli ustlu oturuyoruz ve suan ikizlerime hamileyim zorlancagimi dusundukleri icin kv diyor ki emzirme sutu sag biberonla veririz ben gece birini yanima.alirim diyor ama ben istemiyorum tabiki emziricem dedim fakat her gordugu kisiye bebekler dogsun emzirirse beraber bakarz emzirmezse ben alr bakarm birini oda rahat uyur falan diyo ama ben vermem bebeklerimi uyumam gerekirse ama ben asagda biri yukarida yatiramam olmaz nasil iyi anne olurum o zaman ben. Yardim icin diyo ama ben istemiyorum simdilik oyle dediginde hic bsey demiyorum kirilmasin diye ama kirmadan nasil bir tepki verebilirim.
Oh oh masallah Allah evlatlarinizi size bagislasin. Bende zaten kotu niyetli olmadigini biliyorum yardimda istemiyorum demiyorum sadece gece anneden ayri uyurmu bebek biri bende biri onda olmaz oyle sey ya yapamam ben gunduz eder o gelir ben giderimBenimde ikizlerim var 15 aylık lar çok çok çok zorlanacaksin.kv kötü niyetine söylememiş. Zor olduğunu bildiği için. Fakat gece 6 7 8 çok kalkacaksin Bebeğini verme zaten direk meme emsin.6.ayda düzene girer gündüz Bebeklerinle sekerlemeler yaparsın. Bu kadar basit.Benim bide oğlum var paşam. Onda hiç zorlanmamistim.
Evet cok sansliyim. Bende zaten yardim istemem demiyorum sadece geceleri benden ayri yatiramam biri besiginde rahatca uyurken oda benim.kokum olmadan koltuk ustunde mi yatacakdur bakalim bi sakin ol.. belki sen diyeceksin rahat etmek icin.. istemezsen de o zaman soylersin vermezsin olur biter..tamamen iyi niyet yaa ne iyi kv varnis kizz
çok yardım etmek istiyorsa ve eğer gece uykusuz kalmışsan gündüz gelir sen uyurken bebeklerle durur. bi kere bebeğe süt vermekle bitmiyor ki iş. senin kokunu arar miniminnacık bebecik. sağlıkla kucağına almanı dilerim ve bu vesileyle dua istiyorum Eylül'de tüp bebek tedavim var. Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin ..Kizlar kv ve kp cok iyidir altli ustlu oturuyoruz ve suan ikizlerime hamileyim zorlancagimi dusundukleri icin kv diyor ki emzirme sutu sag biberonla veririz ben gece birini yanima.alirim diyor ama ben istemiyorum tabiki emziricem dedim fakat her gordugu kisiye bebekler dogsun emzirirse beraber bakarz emzirmezse ben alr bakarm birini oda rahat uyur falan diyo ama ben vermem bebeklerimi uyumam gerekirse ama ben asagda biri yukarida yatiramam olmaz nasil iyi anne olurum o zaman ben. Yardim icin diyo ama ben istemiyorum simdilik oyle dediginde hic bsey demiyorum kirilmasin diye ama kirmadan nasil bir tepki verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?