• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir beklentim yok

Ya ben şu an çok üzüldüm.2015 mart ayında hamilelik olup olmaması ile pozitif idrar testleri ile ilgili senle konuşuyorduk.Senin evladın olmuş+boşanma evresine gelmişsin.İzlediğim kullanıcılar arasında olduğun için biliyorum.Ne oldu bu bir yıl içerisinde neden bu noktaya geldiniz?Çocuk mu yıprattı eşin mi anlayışsız? Birde başkasından hoşlanıyorsun hayat çok mu hızlı ben mi yavaş kaldım bilemedim.
malesef araya giren 3. kişiler ki bu nişanlıyken de varmış evliyken de ben hamileykende, uygulanan psikolojik ve maddi şiddet evliliği bitirdi yaktı yıktı tiksindirdi nefret ettirdi :( ama pişman değilim iyi ki erken farkettim bu kadar çok olmasını bu kadar geç farketmiş olmam ayrı bir detay ama en azından kendimce geç olmadı diyorum

Saçmalama... niye öyle düşünüyorsun? Denemeden bilemezsin ki
Ayrıca istemezse de kendi kaybeder. Unutma senden daha değerli olamaz hiç kimse...
uzun zamandan sonra ilk defa kalbim biri için çarpınca hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum işin açıkçası her ne kadar güçlü kuvvetli dursam da yorgun ve kırgınım bunun da farkındayım o yüzden aslında riskli bir adım atıyorum birinden hoşlanarak :(

malesef araya giren 3. kişiler ki bu nişanlıyken de varmış evliyken de ben hamileykende, uygulanan psikolojik ve maddi şiddet evliliği bitirdi yaktı yıktı tiksindirdi nefret ettirdi :KK43: ama pişman değilim iyi ki erken farkettim bu kadar çok olmasını bu kadar geç farketmiş olmam ayrı bir detay ama en azından kendimce geç olmadı diyorum

Hayırlısı olsun. Şiddet varsa haklısın umarım hayatını bundan sonra düzene koyarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de eşimle sorunlarım var. Uzun zaman erkeklerden uzak kaldığımda bu duygulara sahip oluyorum. Erkeğin sıcaklığını hissettiğimde geçiyor.

Bence acele etme bir boşluğu doldurma hissiyati olabilir bu aşk olmayabilir biraz zaman ver kendine adamlar bir yere kaçmaz merak etmeyin her zaman alacaklidirlar kapıda yatarlar

Back
X