- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Misafir seven ve ağırlayan insanlar size pis ve dağınık geliyor büyük ihtimalle çünkü takıntılısınız. Oysa çoğu gayet temiz planlı programlı ve mutlu insanlar. Onlar pis şunlar rahat diyene kadar bence hayatınızı kolaylaştırmak adına tedavi olun. Günün sonunda temizlik hastası asosyal olarak yaftalanırsınız çünkü ve inanın hayat 10 kez aynı yeri temizlemek için çoooook kısa :)Mesela ben misafir sevmiyorum. Çünkü çok titiz olduğum için dünyaları pişiriyorum, aman aç kalmasınlar aman şunu da yesinler. Her yeri 10 kere temizliyorum filan.. Çok yıpratıyorum kendimi, o yüzden de sevmiyorum. E bebeğim olsa bir de, tahminen ben de sizin gibi olurdum. O titizlikle, bebeğimi ihmal etme korkum olurdu. Eltiniz misafirlere sizin kadar özenmiyordur belki o yüzden de habire çağırabiliyordur rahat rahat. Misafir seven insanlara bakıyorum, çok rahatlar. Allah ne verdiyse yenilir modunda ya da pis, dağınık yaşıyorlartabi istisnalar vardır ama benim şimdiye kadar gördüklerim çok rahat olduklarıydı her anlamda.
Misafir seven ve ağırlayan insanlar size pis ve dağınık geliyor büyük ihtimalle çünkü takıntılısınız. Oysa çoğu gayet temiz planlı programlı ve mutlu insanlar. Onlar pis şunlar rahat diyene kadar bence hayatınızı kolaylaştırmak adına tedavi olun. Günün sonunda temizlik hastası asosyal olarak yaftalanırsınız çünkü ve inanın hayat 10 kez aynı yeri temizlemek için çoooook kısa :)
İstisna derseniz bu zaten pek çoğu öyle aslında ama aman tepki gelmesin istisna yazayım anlamına gelir. Ben üstüme alınmadım, çünkü misafir sevmiyorum o güruha dahil değilim yani malesef, sevsem keşke :) Pis de olabilirim ayrıca üç günlük dünyada deli divane temizlik yapıp hayatı kaçırmaktan iyidir. Ben gerçekten iyiliğiniz için söylemiştim. Kompleks tedavi gerektiren bir hastalık mı bilmiyorum bile inanın varsa böyle bir sıkıntım tedavi de oluurım sorun değil. Ama bu sizin durumunuzun en azından geleceğiniz çocuğunuz eşiniz adına destek gerektiren bir durum olduğu gerçeğini değiştirmiyor :) İyi geceler.İstisnaları olduğundan da bahsetmiştim yanlış anlaşılmamak adına ve de eklemiştim "benim gördüklerim" diye. ama siz pis olmayı üstünüze alındığınmayı seçip bana direkt olarak saldıraya geçtiğiniz için, benim yapabilecek bir şeyim yokBence tedavi olması gereken sizsiniz bu açıdan. Kompleks
Ben istisnalardan olduğum için üzerime alınmamıştım mesela.İstisnaları olduğundan da bahsetmiştim yanlış anlaşılmamak adına ve de eklemiştim "benim gördüklerim" diye. Ama siz pis olmayı üstünüze alınmayı seçip bana direkt olarak saldıraya geçtiğiniz için, benim yapabilecek bir şeyim yokBence tedavi olması gereken sizsiniz bu açıdan. Kompleks
Ben istisnalardan olduğum için üzerime alınmamıştım mesela.
Misafir gelmeden 5 dk önce ikramlıklar tabaklarında aynı yerlerde ve aynı düzende yerleri alır, misafir oturduğu an hop içeceği ve tabağı gelir önüne.
Ya da yemekli ise, geldiği an otururken çorba servisim başlar.
Aza indirdiğim dediğim ikramlarım 6 7 çeşittir, eskiden 12 falan yapardım.
Lavabolar yarım saattir kullanılmıyor, temizlendikleri su kurumuş ve iz kalmamış olur.
O derece dikkat ederim:)
Ama bir yeri 10 kere temizlemenin ‘normal’ olmadığını da düşünüyorum, temizlik takıntınız olabilir ve ileride sizi zorlayacak bir boyuta gelebilir.
Bu da size küçük bir eleştiri olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?