Yok yok merak etmeyin içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle birşey olmaz. Ben de ilk zamanlar herşeyden çok korkuyordum ama zamanla insan baş etmeyi öğreniyor
Yok yok merak etmeyin içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle birşey olmaz. Ben de ilk zamanlar herşeyden çok korkuyordum ama zamanla insan baş etmeyi öğreniyor
Valla inanın kuru kayısı avakado dan tiksindim iyi geliyor diye yiye yiye aman kabiz olmayayım aman şu bu derken az evvel nabzim bile yükseldi bir şey olacak diye
Bu tarz seyler yapmak corekotu yemekten cok cok dha skntili diye dusundum ... bence bu surecte psikolojk destek alin 9 ay nasil biter boyle bu kadr stres en buyuk zarar sana ve bebegne
Canim onlari hep yiyorum kronik kabizim ben ve ikinmamaliyim o yüzden daha ince de kaybım olunca korkuyorum panik atagim var zaten suan hastanelere girilmiyor inan salgin dolu her yer uyuz var rota var covid var
Canim onlari hep yiyorum kronik kabizim ben ve ikinmamaliyim o yüzden daha ince de kaybım olunca korkuyorum panik atagim var zaten suan hastanelere girilmiyor inan salgin dolu her yer uyuz var rota var covid var
Elinden olmadan bu dusuncelere giriyorsundur elbet ama inan cok endise panik stres bunlar seni corekotundan daha fazla etkiler. Heryerde hastalik mikrop virus vs var evet ama 2 yildir insanlar rahatsizliklari oldukca hastaneye gitmeselerdi nasil olurdu ? Tedbirli bir sekilde tedavimizi olacagiz hem gebelikte de zaten hastaneye gidip geleceksin mecburen .
Elinden olmadan bu dusuncelere giriyorsundur elbet ama inan cok endise panik stres bunlar seni corekotundan daha fazla etkiler. Heryerde hastalik mikrop virus vs var evet ama 2 yildir insanlar rahatsizliklari oldukca hastaneye gitmeselerdi nasil olurdu ? Tedbirli bir sekilde tedavimizi olacagiz hem gebelikte de zaten hastaneye gidip geleceksin mecburen .
Amin inşallah gerçekten zor bir dönemden geçiyorum stres sicak yalnızlık böyle karabasan gibi oldu yaşadığım yer dolayisiylada hastalıklar kol geziyor bunun için komşulardan yazdıktan geliş gidis yapiyor bende görüşmüyorum korkudan yalnızlık da panik atağı tetikliyor
Bende aradim bise olmaz dedi ama içim rahat değil hiç isal oldum şimdi surekli wc deyim inşallah bise olmaz atarkm gider bu maddeyi bir daha da yemem bu da bana çok ağır bir ders oldu