- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
-
Dert ettigin seye bak bosver mal nasil olsa bir sekilde olur. Baksana ne güzel bir yasantiniz var masaAllah. Sen evinin huzuruna odaklan. Bakalim adamin 3 tane bilezik alacak durumu var mi?Herkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
Var var..o benim.hic takmadım. Sarı Sarı nedense hiç sevemedim
Maddi durumunuz varsa nasıl olsa iki tane alıyorsun bı tanede fazla al bana hediye et diyebilirsin bnceHerkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
süpersiniizzz :)))Açık açık söyleyin işte, sevgilim, bidenem, yavuklum, aşkitomönce yeğenlerine alalım tabi ki ama sırada ben varım, biraz paramız olunca ben de istiyorum bir tane, diye. Ne olacak ki?
Çok teşekkür ederim hemen bakicamşu tarz uygun fiyatlı bir şey düşünmez misiniz ayarı düşük ama gerçek altın takarsınız Hediyelik Takı Bileziği 6mm 20-21 No - n11.com
Kredi derken zaten kayinbabamin borçları vitti şükür bir bilezik şimdi 2 3 milyar bir ay arayla düğün yapılıyor ya ondan kredi çekmek gerekiyorKredi ile hediye almak gerçekten mantıklı bir tavır değil. Hem de kayınbabanızın borçlarını ödemek için verilen bilezikler var bir de. Ben fesat düşünüyorum herhalde.
Kredi derken zaten kayinbabamin borçları vitti şükür bir bilezik şimdi 2 3 milyar bir ay arayla düğün yapılıyor ya ondan kredi çekmek gerekiyorKredi ile hediye almak gerçekten mantıklı bir tavır değil. Hem de kayınbabanızın borçlarını ödemek için verilen bilezikler var bir de. Ben fesat düşünüyorum herhalde.
Kredi derken zaten kayinbabamin borçları vitti şükür bir bilezik şimdi 2 3 milyar bir ay arayla düğün yapılıyor ya ondan kredi çekmek gerekiyor
Herkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
maddi bir beklenti segil sadece taki amacli dusunuyorsaniz cok gercekti imitasyonlar var.
Takı olarak hiç heveslenmedim, yatırım olarak içim gider orasi ayrıTakı niyetiyle ise sahteleri var, anlaşılmıyor bile.
Kizlarr bu imitasyon takılardan bende 2 tane burma bilezik alıcam da şimdi cevremden bi meraklı alıp eline bakarsa anlar mi sahte oldgnu ki?yada üstten bakınca anlasilir mi ayar filan yazmama yönünden? :S hiç burmam olma bilemiyorum ayar neresnde yazıylŞuan sıkıştırmayin bence, bir tane altin bilezik takip borca girecegine gidin imitasyon altinlarla doldurun kolunuzu
Altin takı takarim ama dugunde takilan ya da yatirimlik alinan bilezikleri alip koluna takmak cook feci ya
Maddiyat nedir ona göre konuşalım hayır durum müsait değilse adamı boşa darlamaHerkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?