- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
BulamadimFikir bulursan bende uygularım
Benimki fotografta kucuk gibi duruyo ama bi tabloyla kapanmazEki Görüntüle 1775098 Bu dolu duvarımEki Görüntüle 1775101 buda boş olan:-(
Mesela? 7 metre uzunluk yüksek tavan,ortasinda ufacik televizyon olan bir sacma duvarcik.Ayna olabilir mi ki
OlabilirMesela? 7 metre uzunluk yüksek tavan,ortasinda ufacik televizyon olan bir sacma duvarcik.böyle şekilli raflar varya onlardan yapsam nasil olur sizce ?
Arkadaslar düşünüp düşünüp icinden cikamadigim ve hergün gözüme batan bir problem var malesef...Evim tam dikdörtgen biçimde... Amerikan mutfakli... Bi uzun duvarimda mutfak diğerinde televizyon var ve televizyonun oldugu duvara hiçbirşey yapamıyorum... Benim burda size ihtiyacım var... Sizce fotoğraftaki duvara neler yapıp doldurabilirim?
Aaaa bunlar cok hoş... Teşekkür ederim... :)
Bende tv nin arka duvarını canlandırmak istiyorum genelde duvar kağıdı raflar çok şık duruyor.Aaaa bunlar cok hoş... Teşekkür ederim... :)
Bende tv nin arka duvarını canlandırmak istiyorum genelde duvar kağıdı raflar çok şık duruyor.
Duvar kagidi bende dusundum... Farkli bi duvar odaya degisik bi hava katiyor... Ben salonumu cok spor bi sekilde yapmaya calistim... Aslinda dedigin banada olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?